Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 309
  • Total: 309

diakopes.... :)

Ξεκίνησε από klis, Ιουνίου 28, 2005, 01:51:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

klis

Skeftomai na paw diakopes stin kefalonia.....
exei paei kaneis na mou pei entipwseis?
se perioxi na koitaksw na meinw??
kati na aksizei kai pou den prepei na xasw kserei kaneis?

euxaristw...

Enia

kale apanthste kaneis!

egw kli mou eixa paei polu polu mikrh sthn kefalonia, oikogeneiakws, kai 8umamai pws eixa perasei uperoxa, giati kaname sunexeia panw katw ta bradia sto limani me tous foinikes kai ta pagkakia pou htan peratzada, kai mas epairne h mama kalampoki kai polu mou arese ekeinh h bolta dipla sto kuma... alla parapanw plhrofories den exw na sou dwsw...  :roll: se upoxrewsa e? :P

cuba

8a koitajo ton odhgo gia tis diakopes kai 8a sou po leptomeries. stay tune.

klis

apla skeftika oti tosi pou eimaste olo kai kapoios tha iksere na protieinei kati kalo ekei sto nisi....

euxaristw pantws

Eseis pou lete na pate diakopes???

fmas

Επειδή πέρσυ έβρασα στο ζουμί μου στην Αθήνα λόγω ολυμπιάδας δεν μπορώ να σου πω κάπου.... Πάντως το καλοκαίρι του 2003 πήγα Ζαγοροχώρια και Λευκάδα και πέρασα πολύ ωραία (αν και οικογενειακά).... Τα Ζαγοροχώρια είναι τέλεια (αν έχεις τα κότσια κατέβα το φαράγγι)... Η δε Λευκάδα πανέμορφη...... Με ωραία παραλία (Πόρτο Κατσίκι και ειδικά η ανατολική πλευρά που είναι το Νυδρί και απέναντί του ο Σκορπιός.............

Enia

Γιάννη, στο Πεκίνο θα είσαι κι εσύ?  :P

fmas

Eniaki δεν ξέρω...... Μπορεί Ναι μπορεί όχι........... Πάντως θέλω να πάω και Τορίνο και Πεκίνο και Βανκούβερ......

Evitaki

δεν εχω παει αλλα απο οτι μου εχουν πει φιλοι που εχουν παει ειναι πανεμορφη....κ αξιζει τον κοπο να την επισκεφτεις

freak

λιλου μου δεν σου εχω πει ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ? καταρχας τι ολυμπιακοι αγωνες κ αηδιες... αγωνες σπονσορων, αναβολικων, κ αστυνομοκρατιας ειναι.
οπως επισης κ τι ονομα ειναι αυτο......... Ολυμπιακοι? αισχος.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.

υγ. πρωτη αγωνιστικη με τον κωλογαυρο, 29/8..... αυτα ειναι γουστα. σε κανα νησακι θα βλεπεις αγωνα με τους τουριστες μαζι κ μετα θα ξηγηθεις μανουρα με τα γαυρακια.....

fmas

Παράθεση από: "freak"λιλου μου δεν σου εχω πει ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ? καταρχας τι ολυμπιακοι αγωνες κ αηδιες... αγωνες σπονσορων, αναβολικων, κ αστυνομοκρατιας ειναι.

Freak διαφωνώ μαζί σου...... Ναι στους αγώνες υπάρχουν σπόνσορες αλλά όταν πρέπει ο αθλητής να κάνει επαγγελματικό αθλητισμό δεν νοείτε να ετοιμάζεται είτε για Ολυμπιάδα είτε για Μεσογειάδα είτε για οποιοδήποτε πρωτάθλημα χωρίς την σωστή προετοιμασία..... Και που να την κάνει??? Στην Ελλάδα????? Τώρα έγινε ο Άγιος Κοσμάς και οι άλλες εγκαταστάσεις και τα στάδια παραδώθηκαν στους αθλητές μετά το τέλος της Παραολυμπιάδας......

Αναφορικά με τα αναβολικά... Ναι υπάρχουν αλλά δεν είναι φαινόμενο μόνο της Ολυμπιάδας..... Εδώ ακούσαμε ότι πιάσανε κοριτσάκι 16 ετών ντοπαρισμένο στους Σχολικούς Αγώνες.... Άρα από κάπου αλλού πηγάζει το όλο θέμα..........

Αστυνομοκρατία...... Αν βρείς εσύ τρόπο χωρίς την αστυνομία να προστατέψεις το κύρος σου σαν χώρα σε περίοδο διοργάνωσης Ολυμπιάδας ή γενικότερα σε οποιαδήποτε περίοδο όταν έχεις 15.000 άτομα φιλοξενούμενούς σου τότε θα σου πω μπράβο... Τώρα αν διαφωνείς για το γιατί τους αναλάβαμε τότε αυτό είναι άλλο θέμα και εγώ δεν πρόκειτε να το συζητήσω καθόλου...... Ήθελα να τους αναλάβουμε και γενικότερα γούσταρα πολύ που ήμουν εκεί και ειδικότερα που ήμουν ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ..........

Τώρα για την ονομασία τους...... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.........

Αυτά.

freak

Παράθεση από: "fmas"
Παράθεση από: "freak"λιλου μου δεν σου εχω πει ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ? καταρχας τι ολυμπιακοι αγωνες κ αηδιες... αγωνες σπονσορων, αναβολικων, κ αστυνομοκρατιας ειναι.

Freak διαφωνώ μαζί σου...... Ναι στους αγώνες υπάρχουν σπόνσορες αλλά όταν πρέπει ο αθλητής να κάνει επαγγελματικό αθλητισμό δεν νοείτε να ετοιμάζεται είτε για Ολυμπιάδα είτε για Μεσογειάδα είτε για οποιοδήποτε πρωτάθλημα χωρίς την σωστή προετοιμασία..... Και που να την κάνει??? Στην Ελλάδα????? Τώρα έγινε ο Άγιος Κοσμάς και οι άλλες εγκαταστάσεις και τα στάδια παραδώθηκαν στους αθλητές μετά το τέλος της Παραολυμπιάδας......

Αναφορικά με τα αναβολικά... Ναι υπάρχουν αλλά δεν είναι φαινόμενο μόνο της Ολυμπιάδας..... Εδώ ακούσαμε ότι πιάσανε κοριτσάκι 16 ετών ντοπαρισμένο στους Σχολικούς Αγώνες.... Άρα από κάπου αλλού πηγάζει το όλο θέμα..........

Αστυνομοκρατία...... Αν βρείς εσύ τρόπο χωρίς την αστυνομία να προστατέψεις το κύρος σου σαν χώρα σε περίοδο διοργάνωσης Ολυμπιάδας ή γενικότερα σε οποιαδήποτε περίοδο όταν έχεις 15.000 άτομα φιλοξενούμενούς σου τότε θα σου πω μπράβο... Τώρα αν διαφωνείς για το γιατί τους αναλάβαμε τότε αυτό είναι άλλο θέμα και εγώ δεν πρόκειτε να το συζητήσω καθόλου...... Ήθελα να τους αναλάβουμε και γενικότερα γούσταρα πολύ που ήμουν εκεί και ειδικότερα που ήμουν ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ..........

Τώρα για την ονομασία τους...... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις.........

Αυτά.

δεν διαφωνουμε στα περι εππαγελματισμου. αλλωστε αυτος ο επαγγελματισμος καταστρεφει τον αθλητισμο. εγω προτιμω να ειμαι ερασιτεχνης, εραστης της τεχνης, παρα επαγγελματιας. απο εκει κ περα δεχομενοι ως δεδομενο τον επαγγελματισμο, δεχομαστε κ τους σπονσορες αλλα με καποιο μετρο. Τα αναβολικα ειναι συναρτηση του επαγγελματισμου που αντι να μετατραπει σε ευγενη αμμυλα κ συναγωνισμο μετατρεπεται σε ανταγωνισμο κ εκατομυρια αμοιβων. Συμφωνω οτι δεν ειναι αμεση συναρτηση της Ολυμπιαδος μονο. Απλα επειδη μιλαγατε συγκεκριμενα για αυτην.
Για την αστυνομοκρατια τωρα μεγαλη κουβεντα ειπες. Πρεπει πρωτα να ορισεις τι εστι κυρος μιας χωρας, μετα τους πιο ανεξοδους τροπους να το διαφυλαξεις κ μετα θα πας στα ακρα. Με την δικαιολογια των ολυμπιακων περασαν πολλα μετρα καταστολης στη ζουλα. Ενα απο αυτα ειναι το ζεπελιν κ οι καμερες που ενω εχει ληξει η συμβαση τους συνεχιζουν κ ταλαιπωρουν τον κοσμο. Ενδεικτικα θα σου θυμισω τους τεχνικους που παραιτηθηκαν απο τους χειρισμους των καμερων της τροχαιας γιατι αντι να ελεγχει την κινηση ηταν στραμενες στις διαδηλωσεις κ τραβαγαν τον κοσμο.
Η ενσταση η δικη μου ηταν στο οτι δεν επρεπε να τους αναλαβουμε. Για πολλους κ διαφορους λογους, οπως η αστυνομοκρατια, η καταστροφη του περιβαλλοντος, το οικονομικο κοστος, την ενισχυση της γκροτεσκ υπερηφανειας των ελληνων - βλεπε καναμε τους καλυτερους ολυμπιακους- κλπ.

Τωρα για το αλλο με τον τοτο δεν θα το σχολιασω. θεωρω καθηκον μου κ τιμη μου να αντιστεκομαι σθεναρα σε οτιδηποτε φερει την ονομασια ''ολυμπιακο'', ακομα κ την αεροπορικη εταιρια.

συντροφικους χαιρετισμους.

Με Φορα, Με Φορα Να Εκτεθει Η Χωρα. (επειδη κατι μου ελεγες για κυρος πριν).

Enia

eimai sto grafeio, exoume doulitsa, exw ena fobero ponokefalo kai den exw koimh8ei kala... me liga logia, bariemai na katsw na asxolh8w kai na tsakw8w...
sthn telikh ta 3ereis kai einai polu aplo to 8ema. h ousia den einai oi agwnes, alla o e8elontismos. h prosfora. to na 3ereis pws se ena megalo gegonos hsoun ki esu ekei kai sunebales sthn apsogh die3agwgh tou. (giati opoia ki einai h prwsopikh gnwmh tou ka8enos, to 'megalo gegonos' kai h 'apsogh die3agwgh' einai FACTS!)

eidika ta proterhmata pou eixe h dikia mas 8esh (e8elontes sto olympic youth camp) sta exw 3anapei. gia eikosi meres diamonh kai diatrofh tsampa, ta3idia se olumpia, a8hna, sarwniko, parakolou8hsh agwnwn, kai panw ap'ola h teleth enar3hs... kai polu apla, mia apisteuth empeiria... kai twra malista pou ftia3ame ton sullogo apodukneietai pws h sxesh meta3u twn e8elontwn htan kati dunato...

8umamai omws xarakthristika, meta thn teleth lh3hs pou eixame bre8ei se ena magazi, mia parea h dikia mas omada, kai mia parea pio katw oi e8elontes apo thn e3uphrethsh 8eatwn (autoi pou elegan "de3ia gia neratziwtissa"). mas fainotan h pleon bareth, askoph kai axarh douleia, kai omws ta paidia htan pragmatika mia uperoxh, polu zwntanh kai demenh parea.

en pash periptwsh, o e8elontismos einai kati pou eite to exeis, eite oxi... Eite pisteueis, eite oxi...
Ena xrono meta, kai den akousa parapona apo kanenan. Emeis pou to 8elame kai to kaname, 3eroume ti kerdisame. Kai 8a to 3anakaname euxaristws. Kai sto Torino, kai sto Pekino ki opou na'nai...

Kai tespa, epeidh gia diakopes htan to 8ema, polu apla den 8a me xalage na kanw tsampa diakopes sto Pekino... So simple...

freak

λιλου μου τι σχεση εχει ο εθελοντισμος? ειπα εγω οτι ειμαι εναντια του? ισα ισα που κ ιδεολογικα (ως ελευθεριακος) κ ψυχοσυναισθηματικα τον υποστηριζω. η διαφωνια μου ηταν στους Ολυμπιακους (μπλιαχ) αγωνες κ στους εκαστοτε αγωνες η γεγονοτα παρομοιου ειδους. Απο την στιγμη ομως που μου λες οτι θα ηθελες να κανεις τσαμπα διακοπες στο Πεκινο για σκεψου την βαση του εθελοντισμου σου. Αν ειναι ατομιστικη/εγωιστικη ( βλεπε διακοπες δωρεαν) τοτε τι εθελοντισμος ειναι αυτος? επ αμοιβης?

μεγαλο γεγονος δεν το θεωρω. το θεωρω ενα μεγαλο πανηγυρι. Κρατω το οτι η αθηνα ηταν πολυπολιτισμικη κ γεματη κοσμο εκεινη την εποχη αλλα δυστυχως τις υπολοιπες μερες δεν ειναι. επισης για το αν ηταν αψογη η διεξαγωγη η οχι, δεν γνωριζω ακριβως κ δεν με πολυνοιαζει. με ενοχλει ομως που αναγαγεται σε γεγονος μεγα για να ξεχασω ολα τα παλουκια που τρωω κ που περνουν μεσω αυτων πολλες υποπτες τροπολογιες. δεν ξερω αν θυμασαι τον ισολογισμο των αγωνων κ το γεγονος οτι βρεθηκε κλητηρας της εταιριας Αthens 2004 να αμοιβεται με 600 000 δρχ, κ οσο ανεβαινε η κλιμακα τοσο ανεβαινε κ η αμοιβη. καταχρηστικο παραδειγμα αλλα ενδεικτικο. κατα τα αλλα ως παρακολουθηση αθληματων τους ειδα, στα αθληματα που μου αρεσουν.

Enia

Apla lew pws uparxei kai h 'allh' aposph gia tous atomikistes...
Egw 8a phgaina kai katerga an htan.

fmas

Παράθεση από: "Enia"eidika ta proterhmata pou eixe h dikia mas 8esh (e8elontes sto olympic youth camp) sta exw 3anapei. gia eikosi meres diamonh kai diatrofh tsampa, ta3idia se olumpia, a8hna, sarwniko, parakolou8hsh agwnwn, kai panw ap'ola h teleth enar3hs... kai polu apla, mia apisteuth empeiria... kai twra malista pou ftia3ame ton sullogo apodukneietai pws h sxesh meta3u twn e8elontwn htan kati dunato...

Σύλλογος?????? Enia θέλω πληροφορίες με pm......... ΑΜΕΣΑ!!!!!!!

Οι τεχνικοί Υπολογιστών του Ολυμπιακού Χωριού σας χαιρετάνε....

28οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ 2004
Ολυμπιακό Χωριό - Olympic Village - Ville Olympique
Technology - Τεχνολογία
Workstation Venue Technician - Τεχνικός Σταθμού Εργασίας Εγκατάστασης

Υ.Γ. Έβλεπα χθες το βράδυ το σταυρόλεξο σε βίντεο και ήταν ο Τσίμας με την Δεβετζή κάτω από τις αψίδες Καλατράβα.......... Και σε ένα σημείο αναφέρθηκε για τους εθελοντές...... Με πιάσανε τα κλάματα και ακόμα που το θυμάμαι κλαίω......... Θέλω να πάω στο χωριόοοοοοοοοοοοοοοο λέμε......

309 Επισκέπτες, 0 Χρήστες