Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 624
  • Total: 625
  • Leon

Ιδιότητα:άνθρωπος - Κατάσταση:μόνος

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουνίου 29, 2005, 01:46:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "gavrina"Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι θέλουν να μένουν μόνοι γιατί θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο δεν στενοχωρούν κάποια άτομα που συμπαθούν, αγαπούν και νοιάζονται.
Είναι ένας τρόπος να μαζέψουν τα κομμάτια τους και αυτό θέλει ηρεμία και συγκέντρωση..
Άλλοι πάλι δεν μπορούν να είναι μόνοι και θέλουν να έχουν άλλους δίπλα τους..
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να σεβαστούμε αυτό που έχουν επιλέξει..

Θα συμφωνησω απολυτα με την Γωγουλα.
Ο καθε ανθρωπος εχει τις δικες του αντιδρασεις
Δεν ειναι δυνατον να αντιδρουν ολοι με τον ιδιο τροπο.
Και οπως πολυ σωστα ειπε το minoraki, δεν ειναι καθολου κακο ή εγωιστικο το να αποφασιζει κανεις μονος του .. ισως μαλιστα ειναι και πιο λογικο ..
Προτιμω κι εγω να αποφασιζω μονη μου ειδικα οταν το προβλημα που με απασχολει ειναι σοβαρο και την τελικη αποφαση να την παρω μονη μου.
Συνηθως η βοηθεια τριτων με αποσυντονιζει και πολλες φορες οδηγουμαι στο να κανω ή να αποδεχομαι πραγματα μονο και μονο γιατι εχω επηρεαστει και αγνοω την δικη μου θεληση ..

selene

Παράθεση από: "gavrina"Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι θέλουν να μένουν μόνοι γιατί θεωρούν πως με αυτόν τον τρόπο δεν στενοχωρούν κάποια άτομα που συμπαθούν, αγαπούν και νοιάζονται.
Είναι ένας τρόπος να μαζέψουν τα κομμάτια τους και αυτό θέλει ηρεμία και συγκέντρωση..
Άλλοι πάλι δεν μπορούν να είναι μόνοι και θέλουν να έχουν άλλους δίπλα τους..
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο από το να σεβαστούμε αυτό που έχουν επιλέξει..

Από ότι φαίνεται θα συμφωνήσω κ εγώ με τη Γωγώ!!! Από κει κ πέρα άμα μιλήσεις στα άτομα που ξέρεις ότι ενδιαφέρονται για σένα κ τους εξηγήσεις ότι θες να μείνεις λίγο καιρό μόνος/η αν θα σε καταλάβει, θα σε σεβαστεί κιόλας!! Αν πάλι δεν σε καταλάβει, τότε είναι στην κρίση του καθένος το πως θα πράξει μέτα!!

624 Επισκέπτες, 1 Χρήστης