Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΜΥΑΛΟ

Ξεκίνησε από kuria, Ιουλίου 02, 2005, 11:47:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

όταν βρίσκεται κάποιος... ανεξαρτήτως εμφάνισης και καταφέρνει να κάνει άλμα στο μυαλό σου... πως αντιδρά το κορμί σου και τι κάνεις γι αυτό;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

freak

χμμμμ........αν μπορει καποια να μπει μεσα στο μυαλο μου κ να μου τα γμσει ολα....να ερωτοτροπει μαζι του κ εγω να ειμαι ανημπορος να αντισταθω κ να σπαρταραω ε δεν νομιζω το σωμα μου να μην την θελει. τι κανω? χμμμμ...... ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.

chriastina

freak
συμφωνώ μαζί σου (σπάνιο)

....με το βουρ στο πατσα,εκεί θα διαφωνήσω ως προς την έκφραση
πάντος επειδή μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση στο...βουρ :wink: δεν έλεγε και πολλά :(

freak

το βουρ στον πατσα δεν δηλωνει καποιον υφερπων σεξισμο. μια απλη εκφραση ηταν. μπορεις να το διαβασεις κ ως   ''δεν θα αντιστεκομουν''. εμενα μου εχει συμβει δυο φορες.... κ στο βουρ εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.

υγ. το αν συμφωνουμε η οχι, ποσο μαλλον η συχνοτητα, δεν εχει σημασια. το θεμα ειναι να μπορουμε να κανουμε μια κουβεντα χωρις να θιγει ο ενας τον αλλο.

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"όταν βρίσκεται κάποιος... ανεξαρτήτως εμφάνισης και καταφέρνει να κάνει άλμα στο μυαλό σου... πως αντιδρά το κορμί σου και τι κάνεις γι αυτό;

Sorry gia ta Greeklish.... gia kapoio logo pali efage kolima kai mou vgazei alla anti allwn stis Ellinikes Grammatoseires. (Geia sou re Freak)

Loipon,

1. Prospa8w na kanei antistoixo alma to diko mou myalo sto diko tis
2. Afhnw to swma na akolou8isei an borei

Auta

Me... nai

Pappas10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

chriastina

freak
μέσα στον διάλογο και στην ανταλλαγή απόψεων οι διαφωνίες είναι δεκτές  φυσικά.δεν θίχτηκα αλλά δεν μπορούσα να συνφωνίσω με την έκφραση ενώ αντιθέτως συνφωνούσα με την άποψη...... :D

και κάτι ακόμα

Τ Υ Χ Ε Ρ Ε!!!!!!! :wink:

Sotis

Παράθεση από: "kuria"όταν βρίσκεται κάποιος... ανεξαρτήτως εμφάνισης και καταφέρνει να κάνει άλμα στο μυαλό σου... πως αντιδρά το κορμί σου και τι κάνεις γι αυτό;
κυρια  μου οταν  θελει  το κορμι το  μυαλο  παβει,,  να  ειπαρχει... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

kathreftis

se  ena  toso  aplo  8ema  agapiti  kuria  nomizw  oti  den  xriazonte    poles  analisis  kai  epeksigisis  

....ma  akribws  oti  kai  o  freak...  
...... ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.

patsa ? sixamenw  paradigma  pote  den  mou  arese  o  patsas
ala  ...... ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

eye_

kuria mou..8ewritika panta milwntas 8a sou elega nai.. de 8a me apasxolouse i ekswteriki emfanisi.. praktika milwntas 8a sou elega isws giati 2 fores pou sinevei kati tetoio imoun apla to dialeimma sti zwi 2 ginaikwn pou piran kati parapanw apo auto pou i8ela egw na dwsw..

simperasma.. an oi pro8eseis einai eilikrineis.. nai.. se ka8e alli periptwsi oxi..

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: ψιιιιιιιιιιιιιιτττττττττ....φιλεναδααααααααα.....μου εχει συμβει!
τον φλερταρα επιμονα! δυστυχως ομως εμεινε μεχρι εκει....λογω συνθηκων δεν γινοταν να συνεχιστει! και ξερεις κατι? μετα απο χρονια που ομολογησε οτι ημουν η μονη γυναικα που τον φλερταρα με τοση επιμονη και με τετοιον τροπο! αυτο που δεν καταλαβα ηταν, γιατι περιμενε τοσα χρονια για να μου το πει! :(  :(  :(

--AIXMHROS--

οι γυναικες που καταφεραν να κανουν αλμα στο μυαλο μου
ειναι μετρημενες στα μισα δαχτυλα του ενος χεριου μου..
δεν μετανιωσα που αφεθηκα κ σιγουρα ενιωσαν πικρα
που δεν μπορεσαμε να συνεχισουμε μαζι λογο διαφορων καταστασεων...

κ παλι αν μου τυχει,παλι θα αφεθω κ ας μην πετυχει..

Anonymous

sorry δηλαδή αλλα θα διαφωνήσω κάθετα (και οριζόντια δηλαδή)
Κατ αρχήν έχω πρόβλημα με τον πατσά......
Τον τρώω μονο όταν είναι τόσο ψιλοκομμένος οποτε γίνετε νιανιά και δεν λέει πια......

Αρα παίζω καλύτερα με το βούρρρρ στο μπουτάκι (αν είναι κατσικούκα) ή βούρρρ.... στο στηθουράκι αν είναι πτηνόν
 :P  :P  :P

fmas

Παράθεση από: "KostasD33"sorry δηλαδή αλλα θα διαφωνήσω κάθετα (και οριζόντια δηλαδή)
Κατ αρχήν έχω πρόβλημα με τον πατσά......
Τον τρώω μονο όταν είναι τόσο ψιλοκομμένος οποτε γίνετε νιανιά και δεν λέει πια......

Αρα παίζω καλύτερα με το βούρρρρ στο μπουτάκι (αν είναι κατσικούκα) ή βούρρρ.... στο στηθουράκι αν είναι πτηνόν
 ]

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  Κώστα μ έστειλες αδιάβαστο λέμε.......

--AIXMHROS--

μια χαρα θεμα ηταν κ απο την πρωτη σελιδα ειναι να μην πω για που... :evil:

Evitaki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

571 Επισκέπτες, 2 Χρήστες