Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 708
  • Total: 709
  • Leon

ΜΥΑΛΟ

Ξεκίνησε από kuria, Ιουλίου 02, 2005, 11:47:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

οσο και αν προσπαθησα ποτε δεν καταφερα να αντισταθω στη γοητεια που ασκει ενα δυνατο μυαλο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

gbyzf1000

Ειδικά αν τα έχει και καλοψημένα τα μυαλά ο ψήστης..εεεε κυρία?
με πιπεράκι και αλατάκι...μιαμ μιαμ!

mpouRmpounaki

prokeitai gia to perifimo "klik"

kai kaneis oti se odigei to enstikto sou na kaneis

kaneis ...."mpip mpip"

kuria

Παράθεση από: "gbyzf1000"Ειδικά αν τα έχει και καλοψημένα τα μυαλά ο ψήστης..εεεε κυρία?
με πιπεράκι και αλατάκι...μιαμ μιαμ!
τι λες βρε σκασμενο... ποτε δεν πηδαω πεθαμενα μυαλα... νεκροφιλη με περασες;    :wink:

kuria

αχ mpouRmpounaki μου... μια ζωη το ενστικτο ακολουθω δε μπα να μου βροντοφωναζει η λογικη... σημασια που της δινω... τωρα εδω που τα λεμε το ενστικτο δε με εχει προδωσει και ποτε... ακομα και τα λαθη μου ειναι επιλογης μου και οχι απο λανθασμενο σημα ή κριση...

kuria

ειμαι σε περιοδο διανοητικου ζευγαρωματος.. ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΡΑ!!!

ena_megalo_keno

θα μπορούσα να πω πολλά ........... το μόνο όμως που θα πω είναι πως εδώ και λίγους μήνες το ΖΩ!!!!!!!!!!!

"πήδηξε" που λένε το μυαλό μου και είναι ότι πιο υπέροχο μπορείς να ζήσεις!!!!!!!!!

Enia

Παράθεση από: "kuria"όταν βρίσκεται κάποιος... ανεξαρτήτως εμφάνισης και καταφέρνει να κάνει άλμα στο μυαλό σου... πως αντιδρά το κορμί σου και τι κάνεις γι αυτό;

Καταρχάς ανάβω μια λαμπάδα στον άγιο που μου τον φανέρωσε!

Έπειτα, απλώς παραδίδομαι... Κι όπου βγει...

:roll:

araxnoula

ama to kataferei auto tote xalali tou.tha to zisw kai oti vgei.eksallou olokliro alma ekane....

heinrich

δεν «παίζει» το ανεξαρτήτου εμφάνισης.
Πρέπει το πακετάκι να είναι ολοκληρωμένο. Συμπληρωμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχω θέσει. Δεν σπαταλώ χρόνο σε μισά πραγματα.

kuria

που να στη βρουμε ωρε χαμενο την 2μερτη αισθησιακη πρασινοματα ξανθια μαυροτσουκαλα που να κανει και χαι σκορ στα τεστ νοημοσυνης;

heinrich

θα ξεκινήσω περιμένοντας έξω από τα πανεπιστήμια και τα ψυχιατρεία

kuria

... και το μυαλο σε... διαθεσιμοτητα...

Titika_H_Gkavh

...κοιτα τωρα που θα συμφωνησω με τον heinrich...και το'χω κακο να συμφωνω με τους αλλους....
...τελος παντων....

Γιατι θα πρεπει να ειμαστε κι ευχαριστημενοι απο πανω, οταν ψωνιζουμε απο τις εκπτωσεις????...
Γιατι να αντιμετωπιζουμε τοσο γλυκα και καλοπροαιρετα τους συμβιβασμους?
Γιατι να φοβομαστε να πουμε την αληθεια...που οπως και να το κανεις δυο δυνατα μπρατσα, δυο απαλα χερακια, εναν λαιμο που να  μυριζει ομορφα κι ενα παιγχνιδιαρικο βλεμμα...τα θελει...

joking

επανέρχομαι στην αρχική ερώτηση και απαντώ ότι πάντα με γοήτευαν τα εύστροφα και έξυπνα μυαλά - οι άντρες που γνώριζαν περισσότερα από εμένα ...

....και αν κάποιος καταφέρει να κυριεύσει μ αυτόν το τρόπο το μυαλό μου, απλά παραδίδομαι αμαχητί ....

ΟΜΩΣ

αυτό έχει συμβεί μόνο μία φορά στη ζωή μου !  :D

(και  "συμπτωματικά" η εξωτερική του εμφάνιση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανίσημη ....  γιατί "συμπτωματικά", αν δεν με έλκει η εξωτερική εμφάνιση κάποιου έχει σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να αγγίξει το μυαλό μου με αυτόν το τρόπο ....

... τι να κάνω ??  έχω κι εγώ τα κουσούρια μου.....   :roll:   :wink:  )

708 Επισκέπτες, 1 Χρήστης