Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 588
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουλίου 02, 2005, 01:24:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

το σκα..μνι μοιαζει με αχλαδι...οποτε θα λεω "και εκει που εμπενε η φλογερα μεσα στο αχλαδι απαλα και γλυκα...τοτε με τις πατουσες επιασε την φλογερα και εκανε footjob....αχμ καπως ετσι!(μπα,κανονικα θα το γραψω δεν μαμιεται που θα αλλαζω τις λεξεις :evil: )

spellbound

papi

αχμ...λες να το γραψω σε ολα τα θεματα?μετα θα με κυνηγαει ο Κωστας με την παντοφλα!χαχαχα :lol:

kuria

χαχαχα αν βαλεις και πασουμακι του κωστα στο στορυ σου τοτε θα γυριστει και ταινια που θα σπασει ολα τα ταμεια....
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

papi

λες να την κανω και ταινια?αχμ και ποιος καθετε να την κανει flash macromedia....καλα θα το σκεφτω

jcdenton

Η μέγιστη διαστροφή. Επιζητώ ένα 24ωρο μόνος μου με την Τρις, την Κυρία, την Σπελλ, την Μούντυ και την Χριαστίνα. Και μόνος όχι κάπου στον πολιτισμό... αλλά σε ένα ερημονήσι κάπου στο άγνωστο
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

spellbound

Παράθεση από: "jcdenton"Η μέγιστη διαστροφή. Επιζητώ ένα 24ωρο μόνος μου με την Τρις, την Κυρία, την Σπελλ, την Μούντυ και την Χριαστίνα. Και μόνος όχι κάπου στον πολιτισμό... αλλά σε ένα ερημονήσι κάπου στο άγνωστο

Τα Βιαγκρα τα προσφερω εγω  ]

jcdenton

Πίστεψέ με θεία, δεν τα έχω ανάγκη  :wink:  :oops:
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

Παράθεση από: "jcdenton"Η μέγιστη διαστροφή. Επιζητώ ένα 24ωρο μόνος μου με την Τρις, την Κυρία, την Σπελλ, την Μούντυ και την Χριαστίνα. Και μόνος όχι κάπου στον πολιτισμό... αλλά σε ένα ερημονήσι κάπου στο άγνωστο

καθε φορα προσθετεις και αλλα θηλυκα στην παρεα... βρε εσυ δεν εισαι διεστραμμενο, εισαι μακρια νυχτωμενο... οχι 24 ωρες αλλα ουτε 24 λεπτα δε θα αντεξεις μονος μαζι μας...

chriastina

νιάτα kuria, νιάτα.... δεν ξέρουν,θα μάθουν  :wink:

jcdenton

ελα όμως που ξέρω  :twisted:
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

ξεραδια ξερεις σπορε... αμ σου χρειαζεται ενα καλο ξεμοναχιασμα για να αναθεωρησεις...  :wink:

jcdenton

Εμ πότε θα με ξεμοναχιάσεις κυρία
Ross Perot (1930 - ...)

jcdenton

Εμ πότε θα με ξεμοναχιάσεις κυρία
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

αγαπητοι συμφορουμιστες ελπιζω να σας εχω μαρτυρες στο δικαστηριο οταν θα κατηγορηθω για αποπλανηση... γιατι πως να το κανουμε...   "το #$##@$ κυριε προεδρε το παιδακι ή δεν το #$##@$"    :P

589 Επισκέπτες, 1 Χρήστης