Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 623
  • Total: 624
  • Leon

ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Ιουλίου 02, 2005, 01:24:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

η μεγαλυτερη διαστροφη μου... να πηγαινω με το soti στο super market...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

και  ακομα  μεγαλητερη....να  κανουμε  τη  σταση καροτσι.... :oops:  :oops:  :D  :D

barby

xhmeia

κουρασμενη νυσταγμενη κ εκατσα κ διαβασα 8 σελιδες

αυτο κ αν ειναι διαστροφη  :shock:  :shock:
τρωγοντας τσουρεκι και γαλα  (αυτο ειναι διατροφη  :P  )

barby

[size=24][/size]ΑΧ ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΥΠΝΟΣ?ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΤΡΟΦΗ...

tristana

ΚΑΡΑΛΟΛ ΚΥΡΙΑ+ΧΗΜΕΙΑ (Μα να μην ξεφεύγω από τις ρίμες ποτέ;;)

kuria

αλλη διαστροφη κι αυτη της προλαλισασας τρισχαριτωμενης... μην πεσει κουβεντα κατω και λερωθει... την βαζει για μπουγαδα και βγαινει μαντιναδα...    :P

jcdenton

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "jcdenton"Μη το πάρεις το υπογλώσσιο ακόμη (έχε το εφεδρεία, θα χρειαστεί). Θασε στολίσω και με άλλα, μερεντομαμακουλίνι μου

τωρα παλι θα μου πειτε πως φταιει το βρωμικο μυαλο μου που φαντασιωνεται υπεροχες καταστασεις με λιωμενη σοκολατα, γνησια σαντιγυ, κερασακια και λοιπα στολιδια;    :wink:

Δεν φταίει  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

α εγω δεν μπορω να ζοριστω καλο μου... θα ξαμολησω τη φαντασια μου κι οπου μας βγαλει...

spellbound

....  ξαμολα την :wink: το συγκεκριμενο ... αντεχει  :twisted:  8)

kuria

λενε πως ο τρελος θελει εναμισυ τρελο...
η αληθεια ειναι πως εγω και η αρραβωνιαρα μου κανουμε μυριαδες τρελους και βαλε...     :lol:

tristana

Λοιπόν, να σας πω... Κυρία, ΟΚ είσαι γυναικού.
Σπελ μου, είσαι... Η σουρτούκω λέμε.
Αλλά πολύ Σουηδία μύρισε και λέω να ξαναβρώ τις ρίζες μου και να αναφωνήσω ΣΑ ΣΙ ΦΙ! ΙΝΑΦ! ΣΩΝΕΙ! ΚΑΗΚΑΤΕ, ΧΑΝΤΑΚΩΜΕΝΑ!

Η Σπελ ήταν μάιν εξ απο ανέκαθεν ΟΚ; (... έστω παρίστανε με επιτυχία ότι ήταν μάιν) Εξ αδιαιρέτου, ΚΥΡΙΑ;;;;  Νο κεν ντου! Σε εκτιμώ, σε σέβομαι και λοιπά κατανυκτικά, αλλά διάλεξε όπλο. (Κατά προτίμηση τούρτα)

Αυτά τα "αρρεβωνιάρα" και λοιπά επίσημα με πληγώνουν τα μάλα και θα ρίξω εφτάμισι τόμους στιχάκια -που τύφλα νά'χει ο 'Ομηρος που την είχε ο δύσμοιρος, αλλά...- και θα το μετανοήσετε πικρά του λε ντε!!!!

Μην πάω εγώ κάτω από τα παραθύρια -δεν με πτοούν εμέ δέκα όροφοι, ΟΚ;- της Σπελ και βάλω στη διαπασών το γραμμένο για εκείνη άσμα

"ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΚΑΡΤΗ
ΣΒΗΣΤΕ ΜΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ (δις και μετά γυροβολιάς εδώ, περικαλώ)

spellbound

:shock:   ωχ.....

να βαλω ωτασπιδες στον αρραβωνιαρη της αρραβωνιαρας μου μην τ ακουσει απατημενη γιορς σου  :?

tristana

:twisted:  :evil:  :roll:  :oops:  :shock:  :x  :x  :x  :(  :oops:  :!:  :mrgreen:  :bcry:  :hit:

barby

[size=24][/size]λενε πως ο τρελος θελει εναμισυ τρελο...
η αληθεια ειναι πως εγω και η αρραβωνιαρα μου κανουμε μυριαδες τρελους και βαλε...................ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΝΟΤΑΡΑ...............ΧΑΧΑΧΑ

623 Επισκέπτες, 1 Χρήστης