Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 482
  • Total: 483
  • Leon

ΦΤΙΑΞΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ... :wink:

Ξεκίνησε από Ntama, Ιουλίου 13, 2005, 01:06:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Παράθεση από: "fmas"Ρομαντικός Μπορεί να είμαι αλλά άμα βρέχει έχεις και το μαρτύριο της Σταγόνας..... Κυνήγα την σταγόνα μην πλημηρίσει το σπίτι....... Ξοδέψαμε όλες τις πετσέτες για να μαζέψουμε τα νερά.....  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Τι έγινε δηλαδή τότε????? :roll:  :roll:

Ntama

Εβίτα μου...

είσαι σε πολύ καλό δρόμο...  :wink:  :wink:

Enia

Να πω? να πω?...

Βαρκελώνη... Park Guell...
Μετά από μια μέρα ατελείωτης πεζοπορείας στα αξιοθέατα και τον καλλιτεχνικό οίστρο να μας πλημυρίζει με τις εικόνες που μαζέψαμε...
Το σώμα καταταλαιπωρημένο, μα το πνεύμα ανήσυχο, αχόρταγο, διψά για εμπειρίες...
Ο ήλιος πέφτει... Το περίφημο πάρκο αδειάζει σιγά σιγά... Το περιβάλλον ονειρικό... Μαγικό... Κυριολεκτικά παραμυθένιο με τους πολύχρωμους πύργους μπροστά μας... Και στο βάθος η πόλη να χρωματίζεται στους τόνους του δειλινού...
Με αγγίζεις απαλά... Τρυφερά... Στοργικά... Η φωνή σου ζεστή, μου ψυθιρίζεις... Ένα ρίγος με διαπερνά παρά τον καύσωνα... Κουρνιάζω στην αγκαλιά σου... Και ευχόμαστε να μείνουμε εκεί... Για πάντα...

Η ατμόσφαιρα δεν είναι κάτι που 'φτιάχνεται'... είναι κάτι που 'υπάρχει'...

fmas

Παράθεση από: "Ntama"
Παράθεση από: "fmas"Ρομαντικός Μπορεί να είμαι αλλά άμα βρέχει έχεις και το μαρτύριο της Σταγόνας..... Κυνήγα την σταγόνα μην πλημηρίσει το σπίτι....... Ξοδέψαμε όλες τις πετσέτες για να μαζέψουμε τα νερά.....  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

Τι έγινε δηλαδή τότε????? :roll:  :roll:

Απλά χαμός Ntama..... Έτρεχα μέχρι να σταματήσει η βροχή σε όλο το σπίτι για να μαζέψουμε ότι νερά είχανε μπει μέσα...... Τρέλλα μιλάμε.....

MAGIC

Σε αυτο το νησι με τον ανθρωπο μου και ενα ποτηρι κρασι.Το εχω ζησει με την Νινα μου.Ευχομαι να πατε ειναι καταπληκτικα

nina_4u

482 Επισκέπτες, 1 Χρήστης