Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 503
  • Total: 503

πoιoς ειμαι...

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 17, 2005, 11:53:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

τι  ειμαι  τελικα...καλο παιδι...η   παιζω θεατρο..  και  σας  δουλευω  ολους... για  πεστε  μου... :?:  :?:

Evitaki

Παράθεση από: "Sotinolka"τι  ειμαι  τελικα...καλο παιδι...η   παιζω θεατρο..  και  σας  δουλευω  ολους... για  πεστε  μου... :?:  :?:

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Atma

Παράθεση από: "Sotinolka"τι  ειμαι  τελικα...καλο παιδι...η   παιζω θεατρο..  και  σας  δουλευω  ολους... για  πεστε  μου... :?:  :?:

Atma

Παράθεση από: "Atma"

οφούυυυυυ
τα νευρα μου
τα χαπια μου
και ενα ταξι να φυγω

μια χαρα παιδι βιολί είσαι..
σου πεσε το ζαχαρο μηπως;

Evitaki

δεν μπορει η ζεστη θα φταιει δεν εξηγητε διαφορετικα......
λευτερακο τι πινεις κ δεν μας δινεις????????
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

jasper

λευτεράκη για να καταλάβω... ρωτάς γιατί δεν ξέρεις????

αν ναι...ξάπλωσε "στο ντιβάνι" και ετοιμάσου για ψυχανάλυση...
άντε λέγε.... ξεκίνα από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου...
έκλεβες τις καραμελίτσες από τ άλλα παιδάκια??? τσιμπούσες τα κοριτσάκια κρυφά και τις τραβούσες τα κοτσιδάκια??? έπαιξες ποτέ τον Αθανάσιο Διάκο σε θεατρικό του σχολείου??? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!??????? (αυτό είναι σοβαρό στοιχείο...κρατάω σημειώσεις....)

Λοιπόν....

ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΕΑΤΡΟ... δεν έχεις το απαιτούμενο ταλέντο...
δεν ξέρεις να υποδύεσαι κανέναν πλην του εαυτού σου  :D

Γιαυτό παράτα αυτές τις ανόητες υπαρξιακές ανησυχίες κι έλα να ρίξουμε ένα τραγουδάκι να πάνε τα φαρμάκια στου γυαλού τα βοτσαλάκια που κάθονται δυό :alien: :alien: (καβουράκιααααααα)  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Ο Λευτερακος για μενα ειναι ενα γλυκυτατο, ευαισθητο παιδι που ποτε δεν θα μπορουσε να παιξει θεατρο ! Ειναι αυτο ακριβως που φαινεται ! Ειναι ο ιδανικος φιλος, με την ευαισθητη καρδουλα του και το μονο που μπορει να προκαλεσει ειναι συμπαθεια !!
Ευχομαι να μεινει παντα ετσι και να σκορπαει χαμογελα γυρω του !!

Αυτος εισαι Λευτερακο μου !! Και χαιρομαι πολυ που εισαι ετσι ακριβως !!
 :lol:  :lol:  :lol:

Υ.Γ. jasperaki μου οταν τελειωσεις την ψυχαναλυση του Λευτερη .. ξερεις .. ειμαι ο επομενος πελατης !! χιχιχιχι  :P

jasper

φύγε εσύ (λευτεράκη)..... έλα συ (ποϊζονάκι)  :P  

μήπως να 'παιρνα αναπαυτικότερο ντιβάνι??? (εσένα θα σε κάνω υπνοθεραπεία νυχτεριδάκι)... μήπως πρέπει να αρχίσω να χρεώνω???

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL ξαπλωνει και βαζει το κεφαλι της στα ποδαρακια της jasper και αρχιζει ... ''χροοο - ψιιι - χροοο - ψιιι - χροοοο - ψψψψψιιιιι !''

(αν φυγεις θα ξυπνησω στο λεω !!)  :wink:

jasper

*jasper κάνει πακέτο το ποϊζονάκι και την κάνουν για άλλο τόπικ πριν κατηγορηθούν για οξεία μπαχαλίτιδα[/color]

(έλα ύπνε πάρε τοοοοοοοο...και πάντο στους μπαχτσέδεςςςςς )

PoiSoN_GiRL

οχι οχι οχι !! ειναι φιλος μου ο Λευτερακος ! Δεν θα με μαλωσει που εκανα μπαχαλο το θεματακι του !!
εδω να μεινειςςςςςςςςςς
εδω να μεινειςςςςςςςςςςςςςς
της καληνυχτας τα φιλια μη μου τα δινειςςςςςςςς !
Στασου Σοφακιιιιιιιιι ! ειπα ψεμματα .. δεν εκανα χρο - ψι !!
ελα να παιξουμεεεεεεε !!  :bounce:  :tongue:  :mrgreen:  

θα ερθει κι ο Λευτερακος σε λιγο και θα παιξουμε ολοι μαζι !! λαλαλαλα !  :lol:

PoiSoN_GiRL

Ετσι περναει ο καιρος .. τρομαζω και θυμωνω
που ξαναβρισκω την παλια μου μοναξια πιο δυνατη απο το χρονο..
Ετσι περναει ο καιρος κι εγω μαθαινω ...
να ζω και να σωπαινω
να δινω μονο αυτα που μου ζητουν
κι οτι μου δινουνε να παιρνω

.. Ετσι που λες ..
αλλαζουν βλεπεις οι εποχες
κι εγω δεν εχω πια ενοχες
γιατι δεν ειμαι οπως χθες
να ξερεις ομως οτι φταις και λιγο ..
που κανω αγωνα να μην φυγω ..

jasper

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

jasper

αμανννννννννννννν κοιμήθηκε και υπνοβατεί...  :shock:  :shock:  :shock:

εεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λάθος τόπικ.... μεταααααααα-βολήηηηηηηηηηη  :P

PoiSoN_GiRL

οχι γμτ ... που πηγα και το εβαλα παλι το απροσαρμοστο ...
συγνωμη Λευτερακο .. αυτο οντως προοριζοταν για το ''LaLaLa''
και δεν θυμαμαι και πως γινεται η ρημαδα η μετακινηση που μου εδειξε ο Κωστας ..  :roll:

[size=9](θα φαμε ξυλοοοοοο...)[/size]

παω να καταστρεψω το δικο μου τοπικ .. λολ ! καλημερα και καλη εβδομαδααααααααααα γιουχουυυυυυυυυ !!  :lol:  :lol:

503 Επισκέπτες, 0 Χρήστες