Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 309
  • Total: 309

πoιoς ειμαι...

Ξεκίνησε από Sotis, Ιουλίου 17, 2005, 11:53:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

ωχ αμάν! όχι άλλα υπαρξιακά!  :shock:
δεν λειτουργούν τα group therapyτο καλοκαίρι καλό μου παιδί!

κλείνουν γιατί ο κοσμάκης πάει διακοπές! και είσαι και σε νησί τρομάρα σου, άντε μέχρι τη θάλασσα να ξελαμπικάρεις! άντε μην τα παίρνω τώρα και δε θέλω και πολύ με τη μουντίλα και τον παλιόκαιρο 'δωχάμω!!!  #%&*@#$% :evil:  :x

See_Me

ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ... (ΠΟΛΥ  (_ι_)ΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΥΛΑ ]

Sotinolkaa

να   δω  ποτε  θα  με σκισης   χαρα...... :wink:  :wink:  :wink: ολο  λογια  εισαι...... :D  :D  :D  :D

See_Me

Παράθεση από: "Sotinolkaa"να   δω  ποτε  θα  με σκισης   χαρα...... :wink:  :wink:  :wink: ολο  λογια  εισαι...... :D  :D  :D  :D

καλά καλά.....τέτοια να λες, να ξαμολύσω το εξώγαμο....να δω που θα βρεις κρυψώνα ]

Sotinolkaa

ατε  ακομα  αμολατοοοο...το ατιμο  να  δουμε  τι θα  γινει... :wink:  :wink:  :wink:

See_Me

Παράθεση από: "Sotinolkaa"ατε  ακομα  αμολατοοοο...το ατιμο  να  δουμε  τι θα  γινει... :wink:  :wink:  :wink:

καλά......................καλάααααααααααααααα.....είσαι τυχερός που δε ξέρεις τι εστί εξώγαμο...και δη του διαβόλου.... ]

Sotinolkaa

ειμαι  καλα  πολυ καλα  παρα  πολυ  καλαααααααααα...λαλαλαλαλαλαλαλα :wink:  :wink:  :wink:

Sotis

Παράθεση από: "See_Me"ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ... (ΠΟΛΥ  (_ι_)ΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΟΥΛΑ ]

ακου κολωπαιδο  εγω..... :cry:  :cry:  :cry: και  με  φτυνεις  κιολας... :cry:  :cry:

Eley8eros

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Ετσι περναει ο καιρος .. τρομαζω και θυμωνω
που ξαναβρισκω την παλια μου μοναξια πιο δυνατη απο το χρονο..
Ετσι περναει ο καιρος κι εγω μαθαινω ...
να ζω και να σωπαινω
να δινω μονο αυτα που μου ζητουν
κι οτι μου δινουνε να παιρνω

.. Ετσι που λες ..
αλλαζουν βλεπεις οι εποχες
κι εγω δεν εχω πια ενοχες
γιατι δεν ειμαι οπως χθες
να ξερεις ομως οτι φταις και λιγο ..
που κανω αγωνα να μην φυγω ..

Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω....
φταίει η ζωή που είναι μικρή....

Μη μασάς sotis....

Anonymous

Λευτεράκο μας,
τα ζητάει ο (μπιπ) χαχαχα μετά να σε δω!!!!! ]

Sotis

γωγω  πιος  μπιπ/// :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Sotis

τελικα ειμαι  παρα  πολυ  μεγαλος....αξεπεραστος   πολυ  καλο  παιδι  φιλοτιμος  κουκλος ολα  τα  καλα εχω  πανω  μου.. :D  :D  :D  :wink:  :wink: (μη ακουτε τη  λεο..)συνεχισται  το θαψυμο....εσυς.

Sotis

ΑΚΟΜΑ  ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ  ΤΕΛΙΚΑ  ΠΙΩΣ  ΕΙΜΑΙ.... :D  :D  :D

Sotis

τελικα  ειμαι αυτος  που ειμαι  η αλλος... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :D  :D ενα γιατρο γρηγορα... :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Anonymous

Παράθεση από: "Sotinolka"γωγω  πιος  μπιπ/// :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Ο πωπουδάκος σου καλό μου..  ]

309 Επισκέπτες, 0 Χρήστες