Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 325
  • Total: 325

Μία ερώτηση θα κάνω η γυνή! :P

Ξεκίνησε από zarkvilion, Ιουλίου 18, 2005, 11:09:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

zarkvilion

Φίλοι αθλητές και αθλόφιλοι  :lol: ...θα σας ήμουν υπόχρεη αν τοποθετούσατε μία δημοσίευση που θα αφορά την τοξοβολία..πώς ένας αρχάριος μπορεί να ασχοληθεί, πού πρέπει να απευθυνθεί, ποιά τα έξοδα του αθλήματος..οι ελάχιστες προϋποθέσεις..κλπ.
Σας ευχαριστώ ούτως ή άλλως!  :wink:

*Σ.Σ. προς Μινοράκι και γαυρίνα : ΟΧΙ..δεν έχω πάθει τίποτα!  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:
καλα εκανες και εβαλες την υποσημειωση....διαφορετικα θα ανησυχουσα σφοδρα!

:arrow: αλλαξες σελιδα φιλεναδα? καινουργια ενδιαφεροντα? νεοι στοχοι? νεες προοπτικες? καλα κανεις!  :D

zarkvilion

Μινοράκι μου..ήμουν σίγουρη πως θα ανησυχούσατε για την υγεία μου -κυρίως την ψυχική!  :lol:

:arrow: Δεν άλλαξα σελίδα..άλλαξα βιβλίο!  :wink: Οι στόχοι μου ήταν πάντα οι ίδιοι, μόνο που στόχευα στον γάμο του Καραγκιόζη!  :lol:  :lol:  :lol:
Θα θυμάσαι τί πέρασα..εν τέλει, ουδέν κακό αμιγές καλού!  :D

minoraki

χαιρομαι για τις αποφασεις σου ζαρκουλι μου! και το εχουμε ξαναπει αυτο πλειστες οσες φορες : οτιδηποτε δεν μας σκοτωνει, μας κανει δυνατοτερους! καθως επισης συμφωνω με το "ουδεν κακον, αμπιγιεζ(οπως ελεγε και μια ψυχη :D  :D ) καλου"! μετα απο μια περιπετεια, οσο ψυχοφθορα και εαν ειναι αυτη, ξαναγεννιομαστε! καπως ετσι αισθανομαι και εγω αυτη την περιοδο! για εντελως αλλους λογους! και ευχαριστω, χιλιες φορες τον θεο, γι αυτο! keep on going! φιλια!

Anonymous

Επιμένω ότι κάτι έχεις πάθει!Looolllll
Αν θέλεις μαθήματα τοξοβολίας ευχαρίστως να σου κάνω μόνο που δεν ξέρω καλό σημάδι ]

zarkvilion

Έχω πάθει ταραχή!!!  ]

fmas

Πέραν από την πλάκα Ζωή νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον σύλλογο.... Αν θυμάμαι καλά το που μένεις εκεί κοντά σου πρέπει να σε βολεύουν οι εξής Σύλλογοι:

ΤΟΞΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΙΑΠΕΤΟΣ
Διεύθυνση: Καζαντζάκη 4
Πόλη: Περιστέρι
Τηλέφωνο: 2105747120

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΟΞΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Διεύθυνση: Μπιζανίου 29
Πόλη: 'Αγιοι Ανάργυροι
Τηλέφωνο: 2106892380

Περισσότερα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Άντε βρε.... Να σε καμαρώσουμε στο Πεκίνο ή στο Λονδίνο να μας φέρεις κανένα μετάλλειο.......   :wink:  :wink:  :wink:  :)

zarkvilion

Γιαννάκο μουυυυυυυυυυυυυ... ]

Anonymous

χα χα χα χα Συγνώμη κοπελιά θα ασχοληθείτε με την Τοξοβολία τελικά;
Να ξέρουμε τι θα κάνουμε...να βγάλουμε έκτακτη ανακοίνωση πως όπου δουν τόξο να κρύβονται... όσο για το σημάδι, θα φοράω πανοπλία ( δεν σου έχω εμπιστοσύνη ]

fmas

Παράθεση από: "zarkvilion"Γιαννάκο μουυυυυυυυυυυυυ... ]

Εδώ βοηθάμε άτομα και άτομα.... Εσένα δεν θα βοηθούσα βρε????????
Πεκίνο πιστεύω ότι θα το προλάβεις... Μετά το Λονδίνο δεν ξέρω ποια χώρα θα αναλάβει... Θα το μάθουμε σε 4 χρόνια ζωή να έχουμε...... Άντε και να φας την Ευαγγελία την Ψάρρα..........  :)  :)  :)  :)

ΑΑΑΑΑ... έχει και κάτι ομίλους στο Μαρούσι... Γι αυτό σου έδωσα το site της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού........

Φιλιά!!!!!!!!

fmas

Αντίθετα Γωγώ εγώ την εμπιστεύομαι στο σημάδι...... Δεν είπε κανένας βέβαια ότι θα είμαι μπροστά στο τόξο......  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Γιαννάκο πανοπλία κι εσύ έτσι ; :P

Limnios

Αφού συναντήθηκες με τον φτερωτό θεό με το τόξο ... πάει , "την ψώνισες" !
Αν γραφτείς σε κάποιο κοντινό μας σύλλογο, ως γείτονας και φίλος θα σε παρακαλούσα να μ΄ενημερώνεις για τις ώρες προπόνησης , να μαζεύω το καναρίνι από το μπαλκόνι. Αρκετά τράβηξε όταν έκανες μαθήματα οδήγησης στην περιοχή . Τότε κιτρίνησε !! Απ΄το φόβο του ...
ΥΓ. Το άθλημα απαιτεί απόλυτη ισορροπία του αθλητή .
ΥΓ2. Και δεν φοράμε τακούνια ε?
ΥΓ3. Όσο για το Λονδίνο ΜΕ το τόξο , μήπως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα? Αρκετή τρομοκρατία δεν έχουν ήδη?
ΥΓ4.Πως λέγανε εκείνο τον μάπα που σημάδευε ένα μήλο στηριγμένο στο κεφάλι ενός άλλου μάπα?Κάπου στην Αγγλία δεν ήταν???
ΥΓ5.Αν δεν σου κάτσει γαμπρός ΟΥΤΕ μ΄αυτόν τον τρόπο, θα περάσουμε σε δραστικότερα μέσα : Χειροβομβίδα ( Αθλητικός όμιλος ΚΕΒΟΠ , Χαιδάρι )
Αμαζώνα μου αστεράτη εσύ, μμμάκια
Αντε , με το καλό και Ζίνα , σε φιλώ , Γιάννης

fmas

Παράθεση από: "Limnios"Αν γραφτείς σε κάποιο κοντινό μας σύλλογο, ως γείτονας και φίλος θα σε παρακαλούσα να μ΄ενημερώνεις για τις ώρες προπόνησης , να μαζεύω το καναρίνι από το μπαλκόνι. Αρκετά τράβηξε όταν έκανες μαθήματα οδήγησης στην περιοχή . Τότε κιτρίνησε !! Απ΄το φόβο του ...

Just Loooooooooooooooooooooooooooooool

Παράθεση από: "Limnios"ΥΓ. Το άθλημα απαιτεί απόλυτη ισορροπία του αθλητή .
ΥΓ2. Και δεν φοράμε τακούνια ε?

Εδώ θα συμφωνίσω μαζί σου........

Παράθεση από: "Limnios"ΥΓ3. Όσο για το Λονδίνο ΜΕ το τόξο , μήπως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα? Αρκετή τρομοκρατία δεν έχουν ήδη?

Αλήθεια αυτοί τι έλεγχο θα ρίξουν στους αθλητές.... Τι τόξο θα πάρω γιατί είναι έτσι και τα ρέστα... Φρίκη....

Παράθεση από: "Limnios"ΥΓ4.Πως λέγανε εκείνο τον μάπα που σημάδευε ένα μήλο στηριγμένο στο κεφάλι ενός άλλου μάπα?Κάπου στην Αγγλία δεν ήταν???

Γουλιέλμος Τέλος λεγότανε ο τύπος.... Νομίζω ότι ήταν στην Αγγλία....

Παράθεση από: "Limnios"ΥΓ5.Αν δεν σου κάτσει γαμπρός ΟΥΤΕ μ΄αυτόν τον τρόπο, θα περάσουμε σε δραστικότερα μέσα : Χειροβομβίδα ( Αθλητικός όμιλος ΚΕΒΟΠ , Χαιδάρι )

Στον συγκεκριμένο όμιλο έχω γνωστό Δόκιμο.... Σφυρίχτε........ Αν και το άθλημα θα λέγεται Χειροβολία γιατί θα είναι Σφαιροβολία μετά χειροβομβίδος.........

fmas

Παράθεση από: "gavrina"Γιαννάκο πανοπλία κι εσύ έτσι ; ]

Μπα Γωγώκα..... Απλά μέτρα αυτοπροστασίας..... Απόσταση Ασφαλείας....

Α, Ζωή... Παραλίγο να το ξεχάσω... Ετοιμάσου να κάνεις μπράτσα, για να φεύγει το βέλος με ταχύτητα και δύναμη, και αν θες εντατική προπόνηση έλα μαζί μου ένα 3ήμερο στα ξαδέλφια μου.....  :D  :D  :D  :P  :P

325 Επισκέπτες, 0 Χρήστες