Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 439
  • Total: 439

* Εγώ για σένα *

Ξεκίνησε από See_Me, Ιουλίου 21, 2005, 03:55:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

See_Me

Εγώ για σένα

Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης
Μουσική:
Ερμηνευτές: Ραλλία Χρηστίδου

Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα,
αν θα το 'σκαγα μια μέρα απ'τη δουλειά
αν θα το 'σκαγα μια μέρα για να φύγουμε,
με τ' αυτοκίνητο για κάπου στ' άγνωστο.

Με ρωτάς εγώ για σένα τι θα έκανα,
αν θα άφηνα μια στάλα εγωισμού,
αν θα σ' άφηνα ή αν πίσω σου θα έτρεχα,
ρωτάς αν θα 'πεφτα για σένα στη φωτιά

Εγώ για σένα, εγώ για σένα
για σένα θα 'πεφτα πιο κάτω απ' τον καθένα.
εγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου
εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου.

Μη ρωτήσεις τι κάνω για σένα, τι χάνω,
αν μπορώ να κοπώ, να καώ, να πεθάνω
μη ρωτήσεις τι δίνω για σένα ψυχή μου
μια στιγμή, μια βραδιά, μια ζωή, τη ζωή μου.

Εγώ για σένα, εγώ για σένα
για σένα θα 'πεφτα πιο κάτω απ' τον καθένα
εγώ καρδιά μου, εγώ καρδιά μου
εγώ θα σκότωνα για σένα τα όνειρά μου.

~~~~~~@                ~~~~~~@                      ~~~~~~@                    ~~~~~~@

Εσείς τι είστε διατεθιμένοι να κάνετε? Τι έχετε κάνει για χάρη του έρωτα? Μέχρι που φτάσατε? Μείνατε μόνο στις υποσχέσεις και στα λόγια? Κάνατε πράξεις? Παράτολμες? Ριψοκίνδυνες? Ρισκάρατε για ό,τι νιώθατε? Για να το εκδηλώσετε στο άτομο που είναι η αιτία όλων των συναισθημάτων? Τα αποδείξατε? Και τι έγινε?  Τι έκανε το άτομο όταν ήρθε αντιμέτωπο με τις πράξεις σας? Σας αντέμειψε με το μοναδικό πράγμα που αξίζει να λέγεται ανταμοιβή][/b]

See_Me

Enia

xm.. gia to oti otan pefteis prepei na shkw8eis nai.... h elpida pe8ainei teleutaia.. h zwh sunexeizetai.. kala ola auta...
gia to prwto skelos ths erwhshs.. DG/DA...
 :roll:
(ki an kapoios uposthrizei pws nai, ola epitrepontai, as mou to e3hghsei please...)

See_Me

Παράθεση από: "Enia"xm.. gia to oti otan pefteis prepei na shkw8eis nai.... h elpida pe8ainei teleutaia.. h zwh sunexeizetai.. kala ola auta...
gia to prwto skelos ths erwhshs.. DG/DA...
 :roll:
(ki an kapoios uposthrizei pws nai, ola epitrepontai, as mou to e3hghsei please...)

Λιλάκι μου κι εγώ τις απορίες μου εκφράζω...αλλά απαντήσεις δε βλέπω..Θα με απαντήσετε ή τζάμπα χαλάω φαιά ουσία (είμαι και ξανθιά 3ης γενιάς λέμε) για το post ]

Enia

τα έχω πει αλλού χαρά μου.. αν θυμάσαι ένα θεματάκι 'τι θα έκανες για μια γυναίκα'...
η προσωπική μου άποψη είναι πως δεν θέλω κανείς να κάνει θυσίες για μένα... και εγώ δεν είμαι διατεθιμένη να κάνω καμμία θυσία για κανέναν πλην των παιδιών μου (αν και όποτε με αξιώσει ο θεός).

[size=9]βέβαια (για να έχω και το safety net μου..) ίσως δεν έχω ερωτευτεί ακόμα... οπότε μιλάω έξω από το χορό.. [/size]

οπότε, όχι, δεν θεωρώ πως επιτρέπονται όλα στον έρωτα... τα πάντα έχουν μέτρο, και είναι πολλές παράμετροι που πρέπει να λαμβάνονται υπόψην...
το θεωρώ απαράδεκτο να ισοπεδώνει κανείς τα πάντα, ακόμα και στο όνομα της αγάπης...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"οπότε, όχι, δεν θεωρώ πως επιτρέπονται όλα στον έρωτα... τα πάντα έχουν μέτρο, και είναι πολλές παράμετροι που πρέπει να λαμβάνονται υπόψην...
το θεωρώ απαράδεκτο να ισοπεδώνει κανείς τα πάντα, ακόμα και στο όνομα της αγάπης...

θα συμφωνησω απολυτα με την Λιλα.
θα αφησω μονο ενα μικρο παραθυρακι ανοιχτο ..
Οταν ερωτευτεις το πραγμα ξεφευγει !
Εκει ασυνειδητα φτανεις μακρια για τον ανθρωπο σου ! Ξεπερνας τα ''πρεπει'' τα ''μη'' τα ''ισως'' και ουτω καθ'εξης..
Και οταν εισπραττεις κιολας τα αντιστοιχα .. ε τοτε ισχυει αυτο που λενε ''η καρδια δεν εχει λογικη''
Πιστευω οτι βαζεις στην ακρη τα παντα και ''αφηνεσαι'' ολοκληρωτικα..
Μπορει και να κανω λαθος, αλλα το εχω ζησει αυτο ! Μιλαω εντελως υποκειμενικα παντα ..
Παρ' ολα αυτα συμφωνω στο οτι δεν ισωπεδωνουμε τα παντα ουτε καν στο ονομα της αγαπης!

See_Me

[size=9]βέβαια (για να έχω και το safety net μου..) ίσως δεν έχω ερωτευτεί ακόμα... οπότε μιλάω έξω από το χορό.. [/size]

Με αυτή τη φράση σου νομίζω ότι κάλυψες όποια αντικρουόμενη απάντηση μπορούσα να παραθέσω. Εφόσον τα είπες μόνη σου, έχεις το γνώθι σαυτόν, που σημαίνει ότι μια έμμεση δηλωσή σου τέτοια, μόνο στο συμπέρασμα ότι δεν το έχεις νιώσει μπορεί να οδηγήσει.

Τα λόγια (μου) είναι περιττά....ααααα.......ααααααα......

See_Me

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Οταν ερωτευτεις το πραγμα ξεφευγει !
Εκει ασυνειδητα φτανεις μακρια για τον ανθρωπο σου ! Ξεπερνας τα ''πρεπει'' τα ''μη'' τα ''ισως'' και ουτω καθ'εξης..
Και οταν εισπραττεις κιολας τα αντιστοιχα .. ε τοτε ισχυει αυτο που λενε ''η καρδια δεν εχει λογικη''
Πιστευω οτι βαζεις στην ακρη τα παντα και ''αφηνεσαι'' ολοκληρωτικα..
Μπορει και να κανω λαθος, αλλα το εχω ζησει αυτο ! Μιλαω εντελως υποκειμενικα παντα ..

Κρατώντας κομμάτια από την απάντησή σου, βγάζω εμμέσως το δικό μου αντίλογο. Έχεις δίκιο,όταν ερωτευθείς, δεν έχεις τον έλεγχο...και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν όλη σου τη ζωή την περνάς προγραμματίζοντας και ελέγχοντας τα πάντα ]

( Τα πρέπει και τα μη
  τα κλείνω στο κουτί
  κι έχω  την αγάπη
  για οδηγό και χάρτη)                <------δικό μου

Enia

αχ, τι να πω η δόλια!? τι να πω και τι να κάνω εκτός από υπομονή?!...

:P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "See_Me"
 Κρατώντας κομμάτια από την απάντησή σου, βγάζω εμμέσως το δικό μου αντίλογο. Έχεις δίκιο,όταν ερωτευθείς, δεν έχεις τον έλεγχο...και είναι ακόμα πιο δύσκολο όταν όλη σου τη ζωή την περνάς προγραμματίζοντας και ελέγχοντας τα πάντα ]

( Τα πρέπει και τα μη
  τα κλείνω στο κουτί
  κι έχω  την αγάπη
  για οδηγό και χάρτη)                <------δικό μου

Νομιζω επιασες απολυτα αυτο που ηθελα να πω See_Meδακι μου !
Με απλα λογια ]ο ερωτας[/u] (και οχι ο ενθουσιασμος) σου αφαιρει την ιδιοτητα να ελεγχεις τα παντα!

Υ.Γ. το ποιηματακι σοφο και ταιριαζει απολυτα στην περισταση !!  :wink:

See_Me

Παράθεση από: "Enia"αχ, τι να πω η δόλια!? τι να πω και τι να κάνω εκτός από υπομονή?!...

:P

Μαζί σου βρε, υπομονή, επιμονή και αρκετή αντοχή/ανοχή  ]

See_Me

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Νομιζω επιασες απολυτα αυτο που ηθελα να πω See_Meδακι μου !
Με απλα λογια : ο ερωτας (και οχι ο ενθουσιασμος) σου αφαιρει την ιδιοτητα να ελεγχεις τα παντα!

Υ.Γ. το ποιηματακι σοφο και ταιριαζει απολυτα στην περισταση !!  :wink:

Λες να είμαι η μοναδική έξυπνη ξανθιά 3ης γενιάς σε όλο τον κόσμο ]

PoiSoN_GiRL

See_Meδακι μου συμφωνουμε απολυτα !  :wink:
Λιλακι κι εγω μαζι σου ! Υπομονη κουκλακι μου !  :wink:

(ποιος ειπε οτι οι ξανθιες δεν ειναι εξυπνες ?? οποιος και να το ειπε, ηρθε η ωρα να αναθεωρησει !!  :wink: )

See_Me

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"See_Meδακι μου συμφωνουμε απολυτα !  :wink:
Λιλακι κι εγω μαζι σου ! Υπομονη κουκλακι μου !  :wink:
(ποιος ειπε οτι οι ξανθιες δεν ειναι εξυπνες ?? οποιος και να το ειπε, ηρθε η ωρα να αναθεωρησει !!  :wink: )

Δε ξέρω ποιος το είπε, αλλά όσοι λένε συνέχεια κακεντρεχικά ανέκδοτα για τις ξανθιές (εμάς) είτε έχουν φάει μεγάλη νίλα από ξανθιά και ακόμα τη φυσάνε να κρυώσει, είτε δεν τους έχει κάτσει η ξανθιά λόγω δικών τους προβλημάτων και το παίζουν αφ υψηλού προσβάλοντάς/γελοιοποιόντας την ]

PoiSoN_GiRL

λοοοοοοοολ ! [size=9](χωσε χωσε!!)[/size]   :wink:  :wink:

439 Επισκέπτες, 0 Χρήστες