Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 363
  • Total: 363

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

chriastina

poisonaki
κρατώ την καραμελίτσα (δεν μπορείς να φανταστείς πόσες έχω τσακίσει αντί για τσιγάρο!)
και αφήνω
 :arrow: 1 κουδουνίστρα!

PoiSoN_GiRL

τσιμπαω την κουδουνιστρα σου καλη μου φιλεναδα και παω για νανι και αφηνω στον επομενο μια [size=24]black forest[/size] !! (σκετη κολαση σου λεωωωω !! 3 τσακισα απο το πρωι!!)

Enia

αχ, ορίστε...! εγώ φταίω τώρα?! έπεσα πάνω στον πειρασμό, ήταν μοιραίο!
βουτάω την black forest γιατί έχω κάτι τρελές υπογλυκαιμικές τάσεις τελευταία....
και μπορώ να αφήσω αυτή τη ΖΑΛΑΔΑ που με ταλαιπωρεί από χτες!!?? ευχαριστώ!...  8)

PoiSoN_GiRL

ωχ ωχ .. μαζι με την δικη μου ζαλαδα παιρνω και την δικη σου (να κανουνε παρεα .. ουφ!) και αφηνω στον επομενο μια [size=18]ασπιρινη[/size] !    :?  :shock:

Anonymous

Πάνω στην ώρα ήρθα που εχω και πονοκέφαλο έλα όμως που η είμαι αλλεγική στην ασπιρίνη  ]

[size=18]Μία υδατική κρέμα σώματος!
[/size]

PoiSoN_GiRL

αχμμ.. Γωγουλα φερε πισω την ασπιρινη μην μου παθεις τιποτα ..  :shock:
λοιπον παιρνω την υδατικη κρεμουλα να την χρησιμοποιησω μετα το μπανιο και αφηνω στον επομενο το [size=18]μπουρνουζι[/size] μου !  :P

Anonymous

Μόλις βγήκα από το μπάνιο και το μπορνουζάκι είναι αυτό που χρειαζόμουν!
Να' σαι καλά Ζουζούνα μου!!! χιχιχιχι

Να αφήσω
[size=18].....ένα μαγικό βαλιτσάκι......[/size]

PoiSoN_GiRL

ολεεεεεεεεε ! λοιπον παιρνω το μαγικο βαλιτσακι και αφηνω στον επομενο ενα κραγιον (ευχομαι να ειναι κοριτσακι ο επομενος γιατι σε αντρα δεν βλεπω να χρησιμευει καπου ! λοοοοολ)

Anonymous

Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου..
εεεεε λέω να βάλω καλύτερα μιας και είναι της Ζουζούνας!!!
Τι να σου αφήσω???

[/color]

PoiSoN_GiRL

γιουπι !!! σε ευχαριστω ψιψινακι για την μαγικη σκονη ! θα την χρησιμοποιησω για να μετατρεψω τον ακατανομαστο σε βατραχακι (λολ!) και θα αφησω ... τι αλλο .. [size=18]το βατραχακι[/size] να δω σε ποιανου τα χερακια θα πεσει !!  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Αααααααααααααααααα με συγχωρείς Ζουζούνα μου...η αλήθεια είναι πως έχω ένα βατραχάκι και δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο!
Έχουμε περάσει πολλά τα δυο μας και το φυλάω πολύ μέσα στην καρδιά μου...
Θα πάρω το δικό σου όμως μιας και είναι ο ακατανόμαστος μεταμορφωμένος.....να δω μετά ποιά θα βρεθεί να τον φιλήσει και να γίνει πρίγκιπας lol  ]

[size=18].... την μαγική μου βούρτσα...[/size]

[size=9]***σήμερα όλα τα βλέπω μαγικά...[/size]

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! χαιρομαι που ο ακατανομαστος επεσε σε καλα χερια !!  :twisted:  :twisted:  ετσι θα μπορω κι εγω να συνεχισω να τον κυνηγαω με το τσοκαρο (μουχαχαχα)
λοιπον παιρνω την μαγικη σου βουρτσα και αφηνω (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) [size=24]μια τερααααααστια αγκαλιτσα[/size] (το νου σας ρεμαλια μην τολμησει και την παρει κανεις αλλος , ειναι αποκλειστικα και ΜΟΝΟ για το gavrinaki μου!)

*** Ισως τελικα και να ειναι ολα μαγικα αποψε !!  :wink:

Anonymous

Ώπα να προλάβω να πάρω την [/color]

Deykalion

Νομίζω ότι πρέπει για μένα αυτή η μελωδία....

Αφήνω στον επόμενο ενα cd του αστυνομου σαίνη

PoiSoN_GiRL

χαχαχα! αυτο το θελω οπως + δηποτε !! λοιπον παιρνω το cd του αστυνομου Σαινη και αφηνω ενα cd με τα στρουμφακια !!  :P

363 Επισκέπτες, 0 Χρήστες