Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 490
  • Total: 490

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Τσακωνω και το χαμστερακι και το κουτακι με τα σπιρτα και αφηνω στον επομενο ενα [size=18]κουλουρακι[/size] !

Anonymous

Παίρνω το νοστιμότατο κουλουράκι και αφήνω ....ένα πιάτο μακαρονάκια...

PoiSoN_GiRL

αμαν ! οτι πρεπει ηταν αυτο !! δικα μου τα μακαρονακια !! αφηνω στον επομενο το [size=18]πηρουνακι[/size] μου !  :P

fmas

Παίρνω το πηρούνι της Poison και αφήνωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ένα άγραφο cd.....

xhmeia

παιρνω το πηρουνακι σου κ τρωω τη μακαροναδα που εχω φτιαξει σημερα (ζηλειαααααααααααα)και αφηνω στον επομενο ?????????

αδειο πιατο χαχαχαχα

xhmeia

α δεν παιζω fmas μαζι το γραψαμε αλλα εγω προλαβα πρωτη το πηρουνι αστο κατωωωωωωωωωωω

spell

καλα, καλα....

Παιρνω το αδειο σιντακι, (εχω κατι ροκιες χαρμα να γραψω), και παιρνω και το αδειο πιατο γιατι εχω να το γεμισω με μουσακα  :wink:

Σας αφηνω

:arrow: ενα μαχαιρι κοφτερο (και βγαλτε ακρη  :P )

xhmeia

θα το παρω εγω το μαχαιρι κ θα το παω δωρο στο γαμο .....που θα παω με το διμετρο χιχιχιχιχι

και θα αφησω τα κουφετα να δειτε ποιον θα παντρευτειτε χιχιχιχιχι

spell

ααα χημεια, εδω κανω πασσο γιατι μονο γαμους δεν ονειρευομαι    :P  :P  :P   (σε ποιον γαμο θα πας εσυ?? Ελπιζω να μη καβατζοσανε τους υιους σου  :shock:  :shock:  :shock: )

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Ετων ειπαμε??? Εχω και μικρη κορουλα, που ξερεις  :roll:  :wink:

xhmeia

17 κ 20 (apsiloiiiiiiι κ κουκλοι κ πανεξυπνοι σαν τη μαμα τους) χαχαχαχχααχχααχαχa   γεια σου βρε συμπεθερα χαχαχαχαχαχχαχαα

σε ποιον γαμο να παω βρε με το διμετρο γυμναστη για συνοδο ????? στου αντρα μου χαχαχαχαχχααχαχα μα κατι ερωτησεις που κανεις ?

α εγω δεν τελειωσα με τους γαμους α ολα κ ολα η εκκλησια μας επιτρεπει ως 3 κ εγω ειμαι θρησκευομενο κοριτσι αααααααααααα τι με περασες οτι κ οτι???????

θα παρω λοιπον τα κουφετα εγω ,δεν θα τα βαλω στο μαξιλαρι,οχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιι
αλλα θα τα φαω καθ οτι μια υπογλυκαιμια τετοια ωρα με πιανει
κ θα αφησω μονο το τουλι στον επομενο

spell

Καλα, τσιμπαω το τουλι (μικρο κοριτσι εχω, που ξερεις???) και αφηνω...

:arrow: μια πατατα

(αντε να δω ποιοι μαγειρευουνε εδω!!!!)

viki

θα πάρω το τούλι και θα ντυθώ νυφούλα...μετά θα αφήσω τα εσώρουχα της πρώτης νύχτας του γάμου μου...(τυχερός ο επόμενος :wink: )

spell

Μαρη, εγω πηρα το τουλι  :evil:

Αλλα στο αφηνω..... αντε να δουμε τι θα δουμε...

viki

άχ βρε spellbound με πρόλαβες...κ συνεχίζω:παίρνω την πατάτα και φτιάχνω αρνάκι ψητό με πατάτες(όπως μόνο εγώ τις φτιάχνω :P )και αφήνω το μαχαίρι... :shock:

spell

ΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

θα παρω το μαχαιρι (με τη προυποθεση οτι θε με καλεσεις για φαγητο) και θα το παραχωρησω  :arrow: σε καποιον οπερ του μαγαζιου  :P

490 Επισκέπτες, 0 Χρήστες