Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 488
  • Total: 489
  • Leon

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Μην μου αφηνετε εμενα αιχμηρα αντικειμενα .. ειμαι και ατσουμπαλη ...  :roll:  :shock:  Λοιπον παιρνω το μαχαιρι και αφηνω στον επομενο το [size=18]τασακι[/size] μου (θελει πλυσιμοοοοοοοοοοο!)  :P

Anonymous

Ας το πλύνω το τασάκι της Ζουζούνας και θα αφήσω ... μια σκούπα ...

PoiSoN_GiRL

αχμμμμ ... αφου αφησες την σκουπα ψιψινα μου .. δεν αφηνες και οδηγιες χρησης να ξερω πως λειτουργει αυτο το μαραφετι ??  :roll:
λοιπον παιρνω αυτη τη σκουπα (να δω σε τι θα μου χρησιμευσει ...) και αφηνω ενα [size=18]σωσιβιο[/size] !!

Anonymous

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Μην μου αφηνετε εμενα αιχμηρα αντικειμενα .. ειμαι και ατσουμπαλη ...  :roll:  :shock:  Λοιπον παιρνω το μαχαιρι και αφηνω στον επομενο το

Agapoula mou, ase to maxairi esy, gia mena proorizete. Tha parw to maxairi gia na kopsw tis flebes mou, epeidh kapoioi ksepernane ta oria kai tha afisw ena leyko manthli saythn pou afhse to maxairi. 8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

PoiSoN_GiRL

ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ! Μη μου παθεις τιποτα γιατι θα σε σκοτωσω .. ακουςςςςςς ??  :cry:  :cry:
λοιπον παιρνω το λευκο μαντηλι (μιας και δεν βλεπω αλλον προθυμο ..) και αφηνω ενα [size=18]σοκολατακι[/size] να σε γλυκανω  :lol:

Anonymous

Eyxaristw gia to sokolataki gluka mou, mmmmmmmmmm, nostimo. Tha afhsw ena mpoukali ksydi, xixixixixi (gia opoion to xreiazete)  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

φερτο εδω !! θελω να το χαρισω σε καποιον που ξυνιζει τα μουτρακια του συχνα (μουχαχαχαχα!!) και αφηνω ενα [size=18]σμουτςςςςςς[/size] !

Evitaki

περνω το σμουτς   ετσι επειδη το προλαβα

κ αφηνω
μια φωτογραφια

spell

παιρνω τη φωτογραφια (ελπιζω να ναι κανενας παιδαρος στη φωτο)

και αφηνω

:arrow:  μια μεγαλη αγκαλια

xhmeia

pairno mia megali agalia ........

xmmmmmmm    :roll:

ton paidaro ths foto  :wink:  :P  :D

kai sas afino mpoykala         :twisted:

spell

Παράθεση από: "xhmeia"pairno mia megali agalia ........

xmmmmmmm    :roll:

ton paidaro ths foto  :wink:  :P  :D

kai sas afino mpoykala         :twisted:

:twisted:   ΧΗΜΕΙΑ, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΟ, ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΗ :evil:  :evil:  :evil: !!!!   Τσιμπα την αγκαλια, και την μπουκαλα την αφηνω σε αλλους μην την παρω εγω και στη φερω καπελλο!!

Ακους εκει, να μου παρει το φωτοπαιδαρο  :evil:

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Evitaki

περνω το μπουκαλι πριν εχουμε τραυματιες

κ αφηνω ακομα εναν κουκλο
οποιος προλαβει προλαβε

Enia

c'est moi!! ελπίζω να κάνει και μασαζάκι! επιτέλους πήρα και κάτι της προκοπής σε αυτό το παιχνίδι!!!

και αφήνω μια μπάλα ποδοσφαίρου

spell

τι να την κανω τη μπαλλα ποδοσφαιρου βρε Ενια???

τς τς...... αφηνω στον επομενο

Apostolos

Καλά μη κάνεις έτσι spell... Τι πέρνω εγώ τη μπάλα (έχουμε καιρό να αθληθούμε) και αφείνω στον επόμενο ...... μια τσίχλα (γεύση βατόμουρο)

488 Επισκέπτες, 1 Χρήστης