Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

ό,τι πρέπει για μετά την αποτοξίνωση.

:arrow: Αφήνω ένα μαξιλάρι που σούφρωσα χτες απ΄το ξενοδοχείο  :lol:

eloy

Ως καθωσπρέπει κλεπταποδόχος το παίρνω και αφήνω ένα αντικλείδι.

kuria

ελπιζοντας να ειναι πασπαρτου το παιρνω και αφηνω ενα τευχος του οριτζιναλ περιοδικου MAD...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

eloy

Το παίρνω το συλλεκτικό και αφήνω τη γνωστή λαμπάδα-ρουκέτα που μεθαύριο θα κάψει τα μαλλιά της κυρίας Μελπομένης (της μπροστινής,της θεούσας,της συνταξιούχου θεολόγου,της ψηφοφόρου του Πανίκα... )

Belladona

αφού είναι για ιερό σκοπό δεν παίρνω την λαμπάδα - ρουκέτα αλλά σου αφήνω ένα κοχύλι από το Ιόνιο

Belladona

αφού είναι για ιερό σκοπό δεν παίρνω την λαμπάδα - ρουκέτα αλλά σου αφήνω ένα κοχύλι από το Ιόνιο

Nikos Apomakros

Ευπρόσδεκτο το κοχύλι. Αφήνω πίσω το μαργαριτάρι που εμπεριείχε. Δεν μπορώ να κόψω τη συνήθεια να πετάω μαργαριτάρια...

black_velvet

Δηλαδή, τώρα που το άφησες, το πέταξες; ή όχι; με μπέρδεψες!  :???:

Θα το πάρω το (πεταμένο; ) μαργαριτάρι και θα αφήσω μια φρεσκότατη χωριάτικη σαλάτα με λάδι απ' το χωριό.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

fortune

Θα την φαω  την Σαλατα Κωνσταντινακι, ελπιζω να εχεις και λιγη καπαρη μεσα....:smile:  :smile:
...Θα αφησω μονο ενα κομματακι ντοματας....ετσι για να το βρει ο επομενος... :lol:  :lol:  :lol:

Belladona

ένα κομματάκι ντομάτας ?  :sad:  τι να υποθέσω ...  ότι πεινούσες πολύ ? δεν είχες τι άλλο να αφήσεις ? ήσουν κουρασμένος από το ταξίδι και βαριόσουν?
γιατί για τσιγκούνης δεν δείχνεις επ ουδενί. το αφήνω λοιπόν δεν το θέλω  :sad:

εγώ αφήνω ένα μεγάλο κουτί σοκολατάκια bitter με γέμιση πραλίνας και καβουρδισμένο αμύγδαλο (από εχθές μου έχουν γίνει έμμονη ιδέα  ;-)

vencedor

...τρωω καμμια δεκαρια...
...κ αφηνω ενα σιντι με το ....

kuria

τωρα να πω οτι ξετρελλαθηκα με το δωρο σου θα ειναι ψεμα και δεν το θελω...  :lol: αφηνω ενα συλλεκτικο σκακι με χειροποιητα πιονια...

Nikos Apomakros

Σκακι!

Παίρνω τ' άλογα και τη βασιλισσα κι αφήνω τα στρατιωτακια ν' αλληλοσκοτώνονται, τον βασιλιά να σέρνεται στους πύργους του και τους αξιωματικούς να περιμένουν τις εντολές του.

Αφήνω πίσω ένα μπουκάλι με κρυπτογραφημένο μήνυμα

kuria

μηνυμα εληφθη!

:arrow: προσφερω καφε με μπισκοτακι...  :lol:

vencedor

αμα θα ηταν τιποτα σε +42%vol, θα το στραμπουλαγα...

αφηνω τα μπισκοτοκαφεδια για το επομενο.. ;-)

513 Επισκέπτες, 1 Χρήστης