Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 460
  • Total: 460

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

Εσυ παιδι μου...πρεπει να εισαι κατι σε γηινο ζωοδιο..... ;-)  ;-) Γιαυτο και η αναλυτικη σκεψη....για την επαγγελματικη business cart.

Bρε ασε την φαντασια σου ελευθερη...

....Η καρτα γραφει.<<.Προς οποια παρεα καθησει στο τραπεζι>>:..,<<Tο γευμα ,που απολαυσαμε μας ικανοποιησε πληρως.Γιαυτο και σαν ενδειξη της πληροτητας ,που αποκομισαμε απο την σημερινη συνεστιαση,αφηνουμε ενα μπουκαλι Αsty Martini για να βιωσετε και εσεις απολαυση ιδιας αποχρωσης με την δικη μας...,.Υπογραφη..Belladonna,Kyria,Fortune.....

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Belladona

[quote user="fortune" post="355277"]Εσυ παιδι μου...πρεπει να εισαι κατι σε γηινο ζωοδιο..... ;-)  ;-) Γιαυτο και η αναλυτικη σκεψη....για την επαγγελματικη business cart.

Bρε ασε την φαντασια σου ελευθερη...

....Η καρτα γραφει.<<.Προς οποια παρεα καθησει στο τραπεζι>>:..,<<Tο γευμα ,που απολαυσαμε μας ικανοποιησε πληρως.Γιαυτο και σαν ενδειξη της πληροτητας ,που αποκομισαμε απο την σημερινη συνεστιαση,αφηνουμε ενα μπουκαλι Αsty Martini για να βιωσετε και εσεις απολαυση ιδιας αποχρωσης με την δικη μας...,.Υπογραφη..Belladonna,Kyria,Fortune.....

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:[/quote]

κρύβε λόγια , κρύβε λόγια  ... μπορεί να είμαι ζώδιο της γης αλλά πετάω στους ουρανούς γενικότερα και μου αρέσει η ελευθερία της σκέψης.
μπερδεύτηκα λίγο με την κάρτα , αλλά με βρίσκει σύμφωνη η δική σου εκδοχή .  :idea:  :idea:

fortune

Και για να ρολαρει το παιχνιδι.....ηρθε η παρεα η επομενη και αφου εφαγε αφησε στο τραπεζι ενα μπουκετο γλαδιολες...

Pappas10

Παίρνω τις γλαδιόλες, χώνω μέσα μία κοντόκανη (που δεν έχω γμτ) και πηγαίνω για ένα repeat στη Βουλή.

Πριν πάω βουλή, αφήνω το πολιτικό μου μανιφέστο.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

fortune

Περνω το πολιτικο σου μανιφεστο,το κολλαω εξω απ την Αλεξαντρας,στο υψος του γηπεδου.. :lol: ...και σε προτεινω για υποψηφιο δημαρχο Αθηνων. :smile: ....Μετα απο ολα αυτα ,αφηνω ενα φουλαρι εξω απο τον φουρνο με τα πινειρλι. :cool: ..στο υψος Αλεξαντρας και Πανορμου.

saliara

Παίρνω το φουλάρι για'μενα...είναι και ωραίο χρώμα...
και αφήνω το πεϊνιρλί για κανα πεινασμένο!!!!! :P

Pappas10

Παίρνω το Πεϊνιρλί και το δίνω στον αμέσως επόμενο που με πλησιάζει για λεφτά με την δικαιολογία ότι "πεινάει".

Κι αφήνω ένα μπουκαλάκι με άρωμα unisex για να μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

saliara

Τέλεια!!!Παίρνω το άρωμα γιατί τελειώνει το δικό μου...

Αλλά τώρα δεν έχω τι να αφήσω.... :cry:  Να αφήσω το κορμί μου..???μουαχαχαχα :lol:
Θα αφήσω το παλιό μου μπουκαλάκι που αδειάζει...

kuria

παιρνω το μπουκαλακι, το στολιζω και το κανω κηροπηγιο...  αφηνω μια μουσικη σφαιρα χιονιου...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

Παιρνω την μουσικη σφαιρα χιονιου,την δινω σε ενα ξωτικο...και αφηνω ενα κηροπηγιο!!

Belladona

παίρνω το κηροπήγιο γιατί μου αρέσουν και αφήνω ένα διακοσμητικό κερί (πήρα πολλά !!!!)

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Βρε καλως το!!Θα το παρω το διακοσμητικο σου κερι.Θα το βαλω πανω απ το τζακι και θα αφησω ενα πινακα,...του Γκογια...που αναπαριστα ταυρομαχιες...

Belladona

:smile: καλως με  :!:

δίλημμα τώρα  :roll: μου αρέσει ο Γκόγια , δεν μου αρέσουν οι ταυρομαχίες. ευτυχώς που αρχισε η κατάργησή τους.
>
>
τον κρατάω και θα σκεφθώ που θα τον τοποθετήσω στο σπίτι μου

αφήνω μια πιατέλα με παέγια μια και πιάσαμε Ισπανία

fortune

Θα την φαω την Παεγια σου!!(Mου αρεσει αλλωστε)...και αφηνω..ενα αντιγραφο Νταλι,με θεμα..τι αλλο..χυμενα ρολογιΑ!!!

Belladona

Αν έχεις πίνακα του Νταλί , με τα πρώτα του έργα θα τον έπαιρνα ασυζητητί,
τώρα ...... τα χυμένα ρολόγια  :shock:  έχουν γεμίσει τα μαγαζιά που  πουλούν  gadgetάκια   :grin:

αφήνω μια θήκη για cd (gadget)

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

460 Επισκέπτες, 0 Χρήστες