Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

αφου ξερεις πως δεν τρωω ωμα τυρια...  :mad:

:arrow: το μισο μου κουλουρι... (μπας και ερημοτελειωσει καποτε... απο προχτες το μασουλαω... )
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

Φερτο να στο φαω εγω βρε Σκασμενο και πειναω.... :mad:

:arrow: Αφηνω ενα καφασι ντοματες...(αντε που ειναι ακομα στην εποχη τους)!! :lol:

kuria

το καβατζαρω για την περιπτωση που δε μου εχεις χορτα...

:arrow: αφηνω πεντε συλλεκτικα σπιρτοκουτα...

fortune

Απο χορτα σου χω ραδικια αντιδια κα αλμυρα!Κρατω λοιπον τα 4 συλλεκτικα σπιρτοκουτα,το ενα το κραταμε να αναψουμε την θρακα :lol:  :lol:

και αφηνω ενα μπρικι για τον επομενο...

papadia

...κ ωσαν φανατικος λατρης του ελληνικου καφε .....αρπαζω ....το μπρικι

φτιαχνω ενα σκετο - βαρυ καφεδακι....αναβω ενα τσιγαρακι

κ σας αφηνω τον αναπτηρα......

kuria

αφου δεν καπνιζω, κραταω τον αναπτηρα μηπως και μου τελειωσουν τα σπιρτα, να χω ν΄αναβω το καντηλι μου...

:arrow: αφηνω μια γυαλινη σαλατιερα που μου εφεραν και πιανει το μισο τραπεζι...  :lol:

fortune

Θα την παρω την σαλατιερα σου για να φτιαξω μια σαλατα με αβοκαντο και κουκουναρια ,που με τρελαινει...

:arrow: Και αφηνω ενα βαζο με ταχινι!

Belladona

ταχίνι ? μμμμ καλό και με λίγο μέλι μέσα , τέλειο. φυσικά το κρατάω

:arrow: μισό τόνο ξύλα για τζάκι  ;-)

papadia

....παιρνω τα ξυλα(πιστευω με μισο τονο να βγαλω το χειμωνα) κ αφηνω 2 χωριατικα λουκανικα

που περισεψαν.....κ καλη ορεξη!!!!

kuria

παιρνω τα λουκανικακια (κρυφα απο τον fortune, γιατι αυτος και που τα μυριζει ανεβαζει χοληστερινη...   :lol:  )

:arrow: αφηνω κανελονια γεμισμενα με γκουντα, ενταμ, μοτσαρελα, ζαμπον, μπεικον, λουκανικα, μανιταρια, ψημενα σε κρεμα γαλακτος και πασπαλισμενα με τριμμενο κεφαλοτυρι... (κρυφα κι αυτα απο το Χρηστο, γιατι σιγουρα θα με αφορισει...)

larus audouinii

[quote user="kuria" post="356555"]παιρνω τα λουκανικακια (κρυφα απο τον fortune, γιατι αυτος και που τα μυριζει ανεβαζει χοληστερινη...   :lol:  )

:arrow: αφηνω κανελονια γεμισμενα με γκουντα, ενταμ, μοτσαρελα, ζαμπον, μπεικον, λουκανικα, μανιταρια, ψημενα σε κρεμα γαλακτος και πασπαλισμενα με τριμμενο κεφαλοτυρι... (κρυφα κι αυτα απο το Χρηστο, γιατι σιγουρα θα με αφορισει...)[/quote] (Από τα χέρια της Μαρίας θα έτρωγα οτιδήποτε, παιχνίδι όμως δε παίζω  :grin: γιατι,  όχι άλλη κουζίνα σήμερα, όπως λέμε "όχι άλλο κάρβουνο".  :grin:

fortune

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

:twisted: Λαρους????Ξερεις βρε τι εκανες τωρα..?Τα πηρες και τα περιδρομιασες...και δεν τα βρηκα για να την αφορισω...Παλι μου την γλυτωσε... :evil:

larus audouinii

[quote user="fortune" post="356564"]:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

:twisted: Λαρους????Ξερεις βρε τι εκανες τωρα..?Τα πηρες και τα περιδρομιασες...και δεν τα βρηκα για να την αφορισω...Παλι μου την γλυτωσε... :evil:[/quote]

ΚΑι εγώ που άφησα την μερίδα μου για σένα, επειδή ξέρω πως σου αρέσουν τα ζυμαρικά, γενικότερα η Ιταλική κουζίνα, θα μείνει στα αζήτητα ;  :twisted:  :twisted:

fortune

:twisted:  :twisted:  :twisted: Οχι βεβαια...και εγω που το ηξερα βρε οτι μου τα φυλαξες??Τωρα που μου το λες...θα τα φαω ολα!!! :evil:

Belladona

[quote user="fortune" post="356570"]:twisted:  :twisted:  :twisted: Οχι βεβαια...και εγω που το ηξερα βρε οτι μου τα φυλαξες??Τωρα που μου το λες...θα τα φαω ολα!!! :evil:[/quote]

φιλαράκι από την λαιμαργία σου ξέχασες να αφήσεις κάτι και για μας  :lol:

571 Επισκέπτες, 2 Χρήστες