Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Αφήστε ένα αντικείμενο για τον επόμενο

Ξεκίνησε από Deykalion, Ιουλίου 23, 2005, 04:14:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papadia

...θελω να εκφρασω μια απορια...

γτ ολα κρυφα απο τον fortune?

κ τα λουκανικα...κ τα κανελλονια....

κι εγω τωρα παπαδια γυναικα.....λεω

ή αυτος ο fortune ειναι χοντρος :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

ή εχει υψηλη χοληστερινη :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

ή ειναι φαταουλας , τα τρωει ολα κ δεν αφηνει τπτ στους αλλους :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

κ επειδη ολοι σας προσεχετε μου φαινεται πολυ τον fortune εγω.....

δε παιρνω τπτ αλλα σας αφηνω μια σαλατιτσα χαμηλων θερμιδων

που δεν ανεβαζει κ τη χοληστερινη  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

kuria

:lol:  :lol:  εγω διαφημισεις κυρα papadia δεν κανω... απλα σε πληροφορω πως αν συναντησεις τον fortune, θα εκπλαγεις ευχαριστα...   ;-)
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

:oops:  :oops:  :oops: Τωρα εγω δηλ εδω τι πρεπει να πω..??Παπαδια μην δινεις και πολυ σημασια...τα παραλεει η Μαρια...Την αγαπω και με αγαπα ,γιαυτο τα λεει!!!! :lol:  :lol:

papadia

......εγω fortune δε πιστευω κανενα..καμμια kuria..... :mryellow: ειμαι απιστη παπαδια (πως λεμε απιστος θωμας?

κατι τετοιο)  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

αν δε σε δω  αυτοπροσωπως............δε βγαζω συμπερασματα :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

εν αναμονη λοιπον :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

Belladona

μμμμ kuria , μας εξάπτεις την φαντασία με αυτά που μας γράφεις . δλδ πρέπει να επισκεφθούμε ινστιτούτο καλοπισμού πριν την συνάντηση ???

:arrow: αφήνω ένα τσουρέκι με γέμιση και επικάλυψη καραμελωμένα αμύγδαλα από τον Τερκενλή (μπουκιά και συγχώριο  :razz: )

fortune

:roll:  :roll:

Θα το παρω το τσουρεκακι αλλα θα φαω μια μπουκια μονο!Το υπολοιπο θα το κρατησω για την Μαρια,που ξερω οτι τρελαινεται.... ;-)

:arrow: Θα αφησω ενα εισιτηριο για το παιχνιδι του Ολυμπιακου με την Μαρσειγ εκτος...Και οποιος προλαβει... :lol:  ;-)

kuria

παλι εβαλες χερι στα εισιτηρια μου;   :mad:

το ξαναπαιρνω πισω και αφηνω μια συσκευη εγγραφης DVD...

fortune

Ηθελες δεν ηθελες..παλι μου το πηρες.. :evil: Αφου σου ειπα..θα το δωσω σε Γαυρο..τι αγχωνεσαι? :twisted:

:arrow: Καιι εγω θα παρω την συσκευη εγγραφης dvd.. :twisted: .Και θα σε τραβηξω βιντεο στο Βελοντρομ... ;-) οταν τραγουδας τον υμνο σας!!!(καλα να παθεις)!!Αφηνω για τον επομενο...μια σφυριχτρα!!!

larus audouinii

Την χρειάζομαι! και την παίρνω! Πάνω στην ώρα

Να σας αφήσω ένα κριτσινάκι από αυτά που τρώω ή μήπως να σας αφήσω σκοινί (ραπελ σαβ/κο)

kuria

θα παρω το σκοινι για να κρεμασω αναποδα τον fortune... και θα αφησω ενα φυσικο χυμο πορτοκαλι...

fortune

:roll:  :roll:

Αμαν βρε Μαρω..τωρα τελευταια..ολο ζαλιζομαι..Λες να ναι απ το κρεμασμα?? ;-)  ;-) Τες πα... :lol: ...Θα τον πιω τον χυμο..βιταμινη C ..ειναι... ;-)  ;-)
και θα αφησω...ενα σκαμνακι...(οχι τιποτα αλλο..να ξεκουραζονται και οι ..κρεμασμενοι... :shock: )

fortune

[quote user="kuria" post="357760"]θα παρω το σκοινι για να κρεμασω αναποδα τον fortune... και θα αφησω ενα φυσικο χυμο πορτοκαλι...[/quote]

Tωρα καταλαβα τι εχει αυτη!! :shock:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Θα ειδε στο θεμα της ΑΕΚ,το βιντεακι ,με τηυ υποδοχη ,που τους επιφυλαξαν οι οπαδοι της Μαρσειγ.. :lol: σηκωνοντας τα λαβαρα της ΑΕΚ.... :smile:  :smile:

kuria

θα παρω το σκαμνακι για να μην μπορει να ξεκουραζεται ο ανωτερω κρεμασμενος...  :mad:

αφηνω ενα ζωγραφισμενο στο χερι κοχυλι...

jcdenton

Παίρνω το κοχύλι και το διακοσμώ στο δωμάτιό μου.

Αφήνω καμιά 50αριά κεφτεδάκια τηγανητά!
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

είναι πολλά τα κεφτεδάκια , αλλά ένα θα δοκιμάσω . τα υπόλοιπα θα τα μοιραστούν τα υπόλοιπα παιδία

:arrow: αφήνω δύο εισιτήρια για την ταινία "το ταγκό των Χριστουγέννων¨"  αξίζει να την δείτε .....

569 Επισκέπτες, 2 Χρήστες