Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 634
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Μα είναι κάτι νύχτες μοναξιάς...

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουλίου 30, 2005, 11:48:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Eniaki συμφωνώ απόλυτα μαζί σου..........

Παίρνω μες το βράδυ στο σκοτάδι
μα κανένα αγάπης σημάδι
Ξαναπαίρνω στο ονειρό μου
Μα σιωπή μόνο στο κινητό μου
Ποιός να ακούσει τι τον νοιάζει
αν εμένα η καρδιά ξεπαγιάζει
Παίρνω φίλους, παίρνω εσένα
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ......

PoiSoN_GiRL

ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ... θα με πιασει κι εμενα το συνδρομο ''αναπαντητες κλησεις παντου'' και μετα αλοιμονο σας ...
ξερετε οτι εγω εχω και παραξενο ωραριο τρομαρα μου .. λιγο το εχετε να αρχισω κατα τις 3-4 τα ξημερωματα να παιρνω τηλεφωνο να σας αρχιζω στο μπουρου-μπουρου ?  :roll:

LaStDrIvE

ευτυχώς που είμαι αγγλία και είμαστε διαφορα 2 ωρών. άρα 3-4 εκεί ,1-2 εδώ...ξύπνιος θα είμαι! :PPPPPPPPPP

moon-fairy

olo to apogeyma den eipa tipota
kryvw ta logia mou me ena tsigaro
eksw ta xrwmata svhnoun kai xanontai
kleinw ta matia mou anasa na parw
pws vradiazei nwris ola edw
san finale giorths
to mplkoni steno
katw h polh myrizei
monaksia kai kapno
kai menw katw ap'ta kitrina fwta
sthn polh pou xwrage prwta
thn fwnh sou na leei sagapw
se exw xasei mesa sta kitrina fwta
sthn polh pou xwragw prwta
thn fwnh sou na leei sagapw
olo to apogeyma
se ena parathyro
katw adiafora o kosmos pernaei
kapoio radiofwno molis pou akougetai
dixws ftera h zwh mou pou paei...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "LaStDrIvE"ευτυχώς που είμαι αγγλία και είμαστε διαφορα 2 ωρών. άρα 3-4 εκεί ,1-2 εδώ...ξύπνιος θα είμαι! :PPPPPPPPPP

για σενα θα εφαρμοσω ειδικο ωραριο .. (σιγα να μην γλιτωνες ετσι εσυ ειδικα !!) ξερεις πολυ καλα πως μεχρι το πρωι δεν κλεινω ματι .. αρα μην με προκαλεις !!  :P  :wink:

Enia

Ουα!!!

*Ένια ζηλεύει!!

Εγώ μπορώ να σε προκαλέσω ζουζουνίτσα!?  :oops:
Όποτε θες στέλνεις μηνυματάκι! (το πολύ πολύ άμα κοιμάμαι να απαντήσω το πρωί! :P)
Και όποτε θες παίρνεις και τηλεφωνάκι! (είμαι λίγο γκρινιάρα όταν ξυπνάω, αλλά οκ, υπόσχομαι να σε ακούω με προσοχή! :P)

PoiSoN_GiRL

το ξερεις πολυ καλα πως ειμαι εδω 24 ωρες το 24ωρο για σενα κυρια μου !! δεν χρειαζοταν καν να ρωτησεις ! (ξερω ομως οτι θελεις να το ακους κιολας .. γιαυτο κι εγω σου λεω .. Σ' ΑΓΑΠΩ πολυυυυυυυυυυ και θα αρχισω τις αναπαντητες απο εσενα !!)  :wink:  :wink:

Enia

*Enia is a happy bunny!!! :D
Ξεκίνα εσύ, να συνεχίσω εγώ, να δω πότε θα κοιμόμαστε και ποιους άλλους θα παρασέρνουμε στην καταστροφή μας! χαχαχαχα!

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL is happy mouse !!

λολ ! μονο καταστροφη ?? πανικος θα γινει σου λεω !! δεν θα ξανακλεισει ματι ανθρωπος .. τουλαχιστον ολοι οσοι εχουμε το νουμερο τους ! λοοοοολ  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

μα ειναι κατι νυχτες .. που δεν ξημερωνει με τιποτα ...  :cry:  :cry:

Eley8eros

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μα ειναι κατι νυχτες .. που δεν ξημερωνει με τιποτα ...  ]

Γιατί? Ενα σου σημάδι μόνο.....  Ψυχραιμα... δεν είσαι μόνη... όλο το φορουμ φίλοι......

tristana

'Ολο; 'Οχι όλο. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντιστέκονται στη σοκολατοθύελλα! (Επισήμως είμαστε Αντίζηλοι, ανεπισήμως θα πάμε για προφιτερόλια. Αμάν! Λες να γίνουμε σαν τους πολιτικούς, βρε;)

Eley8eros

Παράθεση από: "tristana"'Ολο; 'Οχι όλο. Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αντιστέκονται στη σοκολατοθύελλα! (Επισήμως είμαστε Αντίζηλοι, ανεπισήμως θα πάμε για προφιτερόλια. Αμάν! Λες να γίνουμε σαν τους πολιτικούς, βρε;)
κι εγω αμα ειμαι και με τους δυο πως θα με λενε???? διμουτσουνο???

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

tristana

Ούτε καν οχιά! ΧΕΧΧΕΧΕΧΕ!

Μην πτοείσαι! 'Ετσι ξεκίνησε η υψηλή διπλωματία και κατέληξε σε στραβισμό!!!!!!!!!!

Δεχόμαστε τα διαπιστευτήριά σου.  :P

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Eley8eros"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μα ειναι κατι νυχτες .. που δεν ξημερωνει με τιποτα ...  ]

Γιατί? Ενα σου σημάδι μόνο.....  Ψυχραιμα... δεν είσαι μόνη... όλο το φορουμ φίλοι......

Λιγο η πανσεληνος .. λιγο τα νευρα .. λιγο οι αναποδιες και οι μουρμουριτσες και τα παραπονακια .. ε δεν θελω και πολυ να μελαγχολησω ..
Μονη παντως δεν ειμαι ! και χαιρομαι που εισαστε ολοι εδω!  :wink:
Να εισαι καλα !  :lol:

595 Επισκέπτες, 1 Χρήστης