Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 781
  • Total: 781

Μα είναι κάτι νύχτες μοναξιάς...

Ξεκίνησε από Anonymous, Ιουλίου 30, 2005, 11:48:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

που δεν ξημερώνουν..
τα δικά σου λόγια σαν καρφιά...
μέσα μου ματώνουν...

Τι θα έκανες μία τέτοια νύχτα;

PoiSoN_GiRL

... αυτο που κανω συνηθως τετοιες νυχτες ειναι να φερνω στο μυαλο μου γλυκες αναμνησεις (συνηθως απο τα μαθητικα μου χρονια - τους φιλους μου - καλοκαιρια - ωραιες στιγμες) για να μην μελαγχολω .. αν και καμια φορα οφειλω να ομολογησω πως προσγειωνομαι αποτομα και η απογοητευση ειναι διπλη ..
ειναι κι αυτες οι νυχτες μοναξιας που ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ...
ποσες φορες το εχω πει κι εγω αυτο .. αμετρητες δυστυχως ..

''Μοναξια μου ολα , μοναξια μου τιποτα
μην μ' αφηνεις τωρα που ειναι ολα πιο δυσκολα ..''

Anonymous

Ζουζούνα μου...κι εγώ μία από τα ίδια..
φριχτή αυτή η νύχτα...  ]

PoiSoN_GiRL

Γωγουλα μου, λιγες μερες πριν, περασα δυο απιστευτα φρικτες νυχτες (απανωτα .. δυο συνεχομενα βραδια χωρις υπνο , με εφιαλτες , νευρα και απιστευτα κακη διαθεση ..)
Σιγουρα η διαθεση μας παιζει πολυ σημαντικο ρολο σε αυτο .. για παραδειγμα εγω εκεινο το διαστημα ειχα καποια προσωπικα προβληματακια και το βραδι μου φαινοταν ατελειωτο .. το μονο που μπορω να προτεινω ειναι να προσπαθησεις οσο μπορεις να ηρεμησεις και να σκεφτεσαι ομορφα πραγματα , οτι σε ηρεμει και σε κανει να χαμογελας .
Ξερω πως ειναι περιεργο αυτο το συναισθημα και θελει τον χρονο του για να περασει .. αλλα κανε μια προσπαθεια ..
Εξαλλου αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα και σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο την σημερινη, φτανει να εχεις την δυναμη να μην το βαλεις κατω ..
Ευχομαι αυριο να ξυπνησεις με ενα τερααααστιο χαμογελακι κι οτι κι αν ειναι αυτο που σε προβληματιζει να περασει και να μην ξαναγυρισει !  :wink:

Anonymous

Θα φύγει Ζουζούνα μου σίγουρα... απλά... πρέπει να γίνει.... ξέρεις αυτό που σου είπα στο μήνυμα..πλησιάζει η ώρα.... ]

PoiSoN_GiRL

Να μου προσεχεις , να εισαι καλα και να χαμογελας !
ολα θα πανε καλα θα το δεις !!  :wink:
ειμαστε παλικαρακια και δεν μασαμε εμεις , ετσι δεν ειναι ??
σου ευχομαι μια γλυκεια και ηρεμη νυχτα με πολυ ομορφα ονειρα !!
μακιααααααααα μικρο ψιψινακι !! σ' αγαπω πολυ  :lol:

Anonymous

Κι εσύ Ζουζούνα μου να προσέχεις!
Σ΄αγαπώ πολύ κι εγώ και να μην ξεχνάς.....ότι λέμε  ]

Anonymous

(πολλα ζωηφια βλεπω, ζουζουνια κ.τ.λ.... κατσε να πιασω το ΤΕΖΑ καλου κακου.....αυτα ειναι ζουζουνια με τσοκαρα και mule...)

Anonymous

χεχεχε....εμφανίστηκε ο ζουζουνοδιώχτης με το ΤΕΖΑ...μα δεν είμαστε η ΤΕΡΑΖΑ χαχαχα κι έτσι δε σε φοβόμαστε!!!  ]

purple

Γιατι δεν μετρατε προβατακια??????

Anonymous

Μωβ.... μετράμε αλλά δεν γίνεται τίποτα... ]

Sotis

πεστε  μου  πιως  ειναι... γωγω και  δημητρουλα που δε  σας αφεινη να  κοιμηθειτε..να  τον μαυρισο στο ξυλο...... :D  :D  :D  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Λευτερακο η πιεση και το αγχος δεν μας αφηνουν αλλα που θα μας παει .. θα τα καταπολεμισουμε !!  :wink:  :wink:
σμουτς !  :lol:

Enia

Μωρέ να μου το θυμηθείτε! ή κάποιον πλανήτη έχουμε ανάδρομο ή που μας έχουν ματιάσει!
Τα ίδια χάλια κι εγώ, σήμερα σηκώθηκα με εφιάλτες, τόσο ζωντανούς...! Απαπα... :?
Άσε που έχω κι αυτό το κρύωμα και γενικότερα δεν κοιμάμαι καλά (έως καθόλου)...
Στα περί μοναξιάς... Υπάρχει λύση? Αν ναι για πείτε μου και μένα γιατί τόσα χρόνια φούρναρης και λύση δεν έχω βρει... (και το 'υπομονή' δεν είναι λύση, απλά παράταση του προβλήματος!)
Το κακό είναι πως η μια κατάσταση επιρρεάζει στην άλλη και ο κίνδυνος που παραμονεύει είναι μην πέσεις σε φαύλο κύκλο...
Κατάθλιψη-απομόνωση-μοναξιά-κατάθλιψη-απομόνωση-μοναξιά-κλπ κλπ κλπ...
Άντε βρε, με τις υγείες μας!  :P

Και σοτιράκι... αν ήταν κάποιος αυτό που δεν με αφήνει να κοιμηθώ, εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, πίστεψέ με!  :P

Anonymous

Λιλάκι μου,
που είσαι εσύ χαμένη και ξενυχτισμένη;
Τι θα γίνει ακόμα λες να μας επηρεάζει η πανσέληνος; ][/URL]:roll: Μαμάααααααααααααααααααααα!!!!!

781 Επισκέπτες, 0 Χρήστες