Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 544
  • Total: 544

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ??????

Ξεκίνησε από purple, Ιουλίου 31, 2005, 12:24:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

ρε αντε πλυνε το βρωμοψαρο σου εσυ σουρουκλεμε!!!!!!!!! :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P χαχαχαχαχα

PoiSoN_GiRL

λιγα με το ψαρουμπι της φιλεναδας μου ε !  :evil:
θα σε δειρω και θα εχω και δικιο .. κανονισε ..  :P

Anonymous

Anonymous

PoiSoN_GiRL

το ηθικο (και το ανηθικο)

συμπληρωνει η PoiSoN_GiRL με καμαρι !! χαχαχαχα  :P

Υ.Γ. Γωγουλα εμενα μου αρεσε ο ψαρης !! βαλτο παλιιιιιιιιι το συνηθισα !!  :wink:

Enia

αααα..... (<-- απογοήτευση)

που πήγε το τσαάκι!??  :oops:

PoiSoN_GiRL

παει .. παει .. σνιφ - φρρρρρ <--- (φυσημα μυτης)  :cry:

Anonymous

ουφ επιτελους το εβγαλε και εστρωσε η σελιδα, μιλαμε πιαστικε ο δαχτυλος απο το πολυ scroll!!!!!! δηλαδη αν εβαζε κατι αλλο σε πιο μικρο θα σας χαλαγε?????????
μια μυγουλα? μια σαυριτσα???? ενα εντομο βρε αδερφε!!!!! μπαααααααααααααααα!

Enia

8) κατσ' καλά μη βάλουμε το σαυροπούλι!! loooool

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! Λιλα το θυμασαι το σαυροπουλι ??? χαχαχαχαχαχαχα
... κι οπως περπατουσα τι βλεπω ?? μια τεραααααααααστια πρασινη σαυρα .. λοοοοοοοοοοολ !
Νικολα κανονισε να φερω το σαυροπουλι .. μην ζοριζεις την τυχη σου λεμε ...  :twisted:

Anonymous

Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου το εμφάνιζε το ψαράκι μου!!!
Θα το ξαναβάλω αργότερα ]

PoiSoN_GiRL

νια Γωγουλα ! να το βαλεις παλι κι αν δεν του αρεσει του θειου Νικολα να κλεινει τα ματια του !! χιχιχιχι !
εγω παλι σκεφτομαι σοβαρα την ιδεα της Εnia !! (το σαυροπουλι ... λοοοοοολ)  :wink:  :lol:

spell

Παράθεση από: "gavrina"Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου το εμφάνιζε το ψαράκι μου!!!
Θα το ξαναβάλω αργότερα ]

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΤΑ ΤΡΙΓΩΝΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   !!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΡΑΛΟΛ!!!!!!!!!!!!! :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

Παράθεση από: "purple"Διαβαζοντας πολλες δημοσιευσεις μελων,μου εχει κανει εντυπωση το ποσο συχνα αναφερονται  η μοναξια,αυπνιες κακη διαθεση.ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ????ειναι απιστευτο δηλαδη.Βγειτε εξω,βαλτε καμια μουσικη τησ προκοπης να ακουσετε,δειτε καμια ταινια, μην στρεφεται ολη η ζωη σας γυρω απο ενα chat.Τουλαχιστον προσπαθειστε να δειτε τα παντα με θετικη διαθεση,ετσι και αλλιως ολα γινονται για καποιο λογο.

Και να απαντήσω λίγο και στο ερώτημα του αγαπητού purple.

Είναι φορές που αναζητάμε την μοναξιά.. την γαλήνη..και την ηρεμία..
Παλιότερα (προσωπικά) όταν ήμουν σε αυτή τη φάση έπαιρνα ένα χαρτί και έγραφα όλα όσα ήθελα να πω και δεν είχα κάποιον να μιλήσω ή δεν ήθελα να τα μοιραστώ με άλλο άτομο.
Τώρα υπάρχει το φόρουμ που κακά τα ψέματα έχουμε ο καθένας αφήσει μια πινελιά από τον εαυτό μας. Αυτό σημαίνει πως κάποια άτομα τα αισθανόμαστε λίγο πιο κοντά μας..τι σημασία έχει αν τα γνωρίσαμε από δω μέσα, εφόσον συναντιόμαστε, μιλάμε τηλεφωνικά κ.ο.κ
Αυτό δε σημαίνει ότι κολλάμε σε τσατ και υπολογιστές όπως λένε οι περισσότεροι.
Κανέις δεν μπορεί να ξέρει την αιτία που καθένας μας μπαίνει εδώ μέσα κάποιες ώρες που εκείνος θεωρεί πως θέλει να το κάνει.
Αν ήταν έτσι δεν θα πηγαίναμε και τις μίνι διακοπούλες όπως ξέρεις purple γιατί θα θέλαμε να είμαστε μπροστά από αυτή την οθόνη. Μη τα παρεξηγείται λοιπόν όλα και μη βγάζεται συμπεράσματα για τον καθένα από μας, όποιος κι αν είναι. Προσπαθήστε να τον μάθετε καλύτερα και αν δεν μπορείτε αρκεστείσε σε σας, στον εαυτό σας.

Απορίες, ανησυχίες, κουβεντούλα, χαβαλέ, παιχνίδια, όλα αυτά μέσα εδώ έχουν δημιουργηθεί και οι δημιουργοί είμαστε εμείς.
Την καλή διάθεση όλοι την θέλουμε και προσπαθούμε να την έχουμε, όταν όμως ο διάολος μοναξιά μπαίνει μέσα σου και δε σε αφήνει να ξεφύγεις τι κάνεις;;;
Ξεσπάς!!!! Με οποιοδήποτε τρόπο.. ]

PoiSoN_GiRL

και θα συμπληρωσω στα γραφομενα της Γωγως ...
πολλες φορες τυχαινει και καποιος αλλος να βρισκεται στην ιδια διαθεση με εσενα .. ειναι λοιπον ενας καλος τροπος να μοιραστεις την λυπη - μελαγχολια - στεναχωρια σου .. και γιατι οχι να καταληξετε να γελατε παιζοντας παιχνιδακια ή γραφοντας στο χιουμορ !!

εχει τα καλα του το φορουμ οπως και να το παρεις !!  :wink:
καθε αλλο παρα απαισιοδοξια λοιπον θα ελεγα  :lol:

544 Επισκέπτες, 0 Χρήστες