Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 586
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 465
  • Total: 465

Η πρώτη σου αγάπη...

Ξεκίνησε από Enia, Αυγούστου 01, 2005, 05:57:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotinolkaa

εγω θα πω  αυτο  που  λει  και  ο  βασιλαρος ο καρας.. η  πρωτη  αγαπη δε  ξεχνιεται  δεν  ξεχνιεται...το  ασμα...... :wink:  :D  :D

Evitaki

πρωτη αγαπη?
χμμμ να πω την αληθεια ουτε να την θυμαμαι δεν θελω.......
κ αν γυριζα το χρονο πισω αν ηταν στο χερι μου ισως κ να την αποφευγα
δεν βαριεσαι ομως πρωτη αγαπη ειναι αυτη
αυτο που σιγουρα δεν ξεχνιεται δεν ειναι η πρωτη αγαπη αλλα η αγαπη που σε κανει αλλο ανθρωπο

Sotis

τι    τριτη  αγαπη.. :wink:  :wink:  :wink:  :D

ASSOS

Καθέ φορά που γνωρίζω μία αγάπη ... είναι μια νέα "πρώτη μου αγάπη"

Enia

άσσος, καταλαβαίνω τι λες...
'η πρώτη μας φορά' που λέει και ο κότσιρας...
το πρώτο μας φιλί δεν το ξεχνάω, θυμάμαι όλες τις λεπτομέρεις, ήταν τόσο έντονες όλες οι αισθήσεις...
και άσχετα από την συνέχεια και την εξέλιξη της σχέσης, κάθε πρώτο φιλί είναι μοναδικό...
κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός... έτσι και κάθε σχέση είναι ξεχωριστή, ιδιαίτερη...

Anonymous

Η πρώτη μου αγάπη, φλερτ και σχέση ήταν στην Α' Λυκείου η οποία κράτησε μόνο για 26 μέρες και ήταν η πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου.
Μετά από τόσα χρόνια σίγουρα δεν αισθάνομαι κάτι γι' αυτό το παιδί αλλά τον θυμάμαι πάντα παρότι όταν πηγαίνω στο χωριό και τον βλέπω εκείνος δεν με αναγνωρίζει και δεν μιλάμε. Απλά βλεπόμαστε από μακριά.΄Τον θυμάμαι πάντα με πολύ αγάπη και νοσταλγία για εκείνα τα χρόνια.
Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ !!!!

[img]http]
Όποιο κομμάτι της ζωής μου και να δω...πάντοτε ήσουν ότι είχα πιο γλυκό... ]

Enia

ααααααχχ, γωγούλι, ρομαντικούλιιιι! :)

That's the spirit! ;)

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL κανει σνιφ σνιφ ..

κυριες και κυριοι ΝΑΙ ! ειναι φιλες μου αυτα τα δυο υπεροχα πλασματακια !! (βλεπε Γωγω και Λιλα) και χαιρομαι απιστευτα που εχω τετοια ευαισθητα φιλαρακια !! ειμαι τυχερη !  :lol:  :lol:

Enia

lol :lol: βρε συ, καρφωνόμαστε εμείς μόνες μας και καρφώνεσαι κι εσύ παρέα!? χεχε!

PoiSoN_GiRL

εμ .. στην απεξω να βγαλω την ουρα μου ?? μπαααα ! εχω το θαρρος να ομολογησω τρομαρα μου !!  :wink:  :wink: χαχαχαχαχα !

Enia

Σωστή! σ'όσες κατραπακιές φάμε, αλλά και σε όσες τσοκαριές δώσουμε, το σύνθημα είναι ένα:
ΣΟΥΠΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΕΣ!!!

PoiSoN_GiRL

[size=18]χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα[/size]

ειμαστε δυοοοοοοο - ειμαστε τρειςςςςςςςςςς (μπορει να μην ειμαστε χιλιες δεκατρεις σουπιες .. αλλα ειμαστε ζημιαρες !!)  :wink:

Anonymous

Και οι σουπιές επίσης είναι παντοτινές ότι και να κάνουν κάποιοι ΤΕΖΟδιώχτες...γκουχ..γκουχ...( ευτυχώς που δεν είναι εδώ ο Νικόλας!)

PoiSoN_GiRL

τωρα εμενα μου ηρθε ενα ασμα .. να το κελαηδισω ???

''και δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτηηηηηηηηηηη!!''  :P

Anonymous

*** Gavrina Φτύνει τον Κόρφο της και προχωρά ***

465 Επισκέπτες, 0 Χρήστες