Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Η πρώτη σου αγάπη...

Ξεκίνησε από Enia, Αυγούστου 01, 2005, 05:57:05 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

...είναι και παντοτινή!?

Κοιτώντας πίσω, πώς θυμάσαι την πρώτη σου αγάπη? Τι αισθήματα τρέφεις τώρα πια? Είναι μια γλυκιά ανάμνηση ή κάτι ξεχασμένο? Είναι σημείο αναφοράς / σύγκρισης ή όχι?

Κι αν θέλετε εξετάζουμε διαφορετικές περιπτώσεις...
Πχ πρώτος παιδικός έρωτας, πρώτο φλερτ, πρώτη ολοκληρωμένη σχέση... - ανάλογα τι ήταν σημαντικο / ξεχωριστό για τον καθένα...

Επίσης...
Αν είναι ακόμα στο περιβάλλον σου, πως είναι η συναναστροφή μαζί του? Αν δεν έχετε ξαναειδωθεί, θα το ήθελες? Αν συνέβενε (τυχαία η εσκεμμένα) ποια νομίζεις πως θα ήταν τα συναισθήματά σου?

xhmeia

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ?
ΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΑ 12 ΤΟΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑ Κ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΟΥΣΑ ΩΣ ΤΑ 14. ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Μ ΑΓΑΠΟΥΣΕ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ??????????
ΕΙΠΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ Η ΜΑΜΑ? Ο ΜΠΑΜΠΑΣ?ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ?
ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΩΤΑ Κ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ Κ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ,Κ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΓΝΟ!!!!
ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ (ΚΛΑΣΣΙΚΑ) :)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ? ΕΡΩΤΑΣ?
ΣΤΑ 17.ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ.ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΑΞΙΖΕΙ ?????
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ (ΤΟΤΕ).
ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ?Κ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ?ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ .ΑΥΤΟΝ?ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ  :( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Κ ΔΕΝ Μ ΑΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΙΑ.
ΑΥΤΟΣ? ΠΟΥ ΚΟΙΤΩ ΤΩΡΑ ΠΙΑ?(ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ....ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Ε?)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ  ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΠΛΑΣΕ  :(
 ΑΥΤΑΑΑΑ!!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΞΑΝΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΙΑ)ΟΠΟΤΕ .........ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20 ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ
 :D

HTHIKON DIDAGMA?
                POTE MHN LES POTE K POTE MHN LES PANTA

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  :roll: η πρωτη μου αγαπη.....ειλικρινα την θυμαμαι πολυ αμιδρα.....

:arrow: την τελευταια ομως.....εδω τα πραγματα ηταν δυσκολα! διοτι αγαπησα συνειδητα! πολυ συνειδητα.....οσο περνουν τα χρονια τοσο η αγαπη που νιωθουμε ειναι πολυ σοβαρη! αλλά οι καταστασεις δεν το επιτρεπουν.....δυσκολο.....πολυ δυσκολο....αλλά απογειωτικο! υπεροχο! αξιζε τον κοπο!

spell

Πω πω..... τι θεμα εβαλες βρε ποιητρια!!!!!!   :shock:  :shock:

Αν και αμυδρα (αλλως τε περασαν και τοοοοοοοσα χρονια απο τοτε  :? )
θυμαμαι ακριβως το προσωπο του, ακριβως το καρδιοχτυπι μου, και ακριβως το πρωτο μας φιλι!!!!

Αθωα πραγματα τοτε που ομως μας φαινονταν τοσο σημαντικα! Εμενε και στο διπλανο μου διαμερισμα, εκει να δεις κατασκοπεια που εριχνα :twisted:   Ειχα μαθει το ποτε γυρνουσε, ποτε εφευγε, που να ξεφυγει απο τη μαγεμενη  :roll:

Και τα πραγματα θα πηγαιναν καλα αν δε με "καβαλουσε" το γαιδουρινο μου πεισμα να τον κανω να ζηλεψει  :oops:

Τελικα μαλλον παραζουλεψε γιατι μετα απο εναν γερο καυγα δε μου ξαναμιλησε! Σνιφ Βαχ Αχ Αχχχχχχχχχχχ......

Η απεραντη ελαφροτητα των 15 χρονων   :)

Atma

Πρώτη αγάπη, φλερτ, άφησε γλυκιές αναμνήσεις και όμορφες εικόνες..
ακόμη παιδιά, απονήρευτα, μέχρι φιλάκι φθάσαμε χεχε και μετά κοκκινήσαμε και οι δυο.. άλλα χρόνια τότε...Νίκος το όνομα είχε δυο
ματάκια γαλανά..βρισκόμαστε κάθε φορά που πάμε στο χωριό μας..
φυσικά τώρα μεγαλώσαμε και όταν τα θυμόμαστε γελάμε...και χοντροπειραζόμαστε!!

Enia

Παράθεση από: "spellbound"Πω πω..... τι θεμα εβαλες βρε ποιητρια!!!!!!   :shock:  :shock:
8) χεχεχε!  :wink: έχω κι εγώ τις αναλαμπές μου! (και για να βάλω εγώ θέμα πρέπει να έχω φάει γερό φλας!  :P )

spell, τον έχεις ξαναδεί από τότε?

άτμα, αν ήταν φιλάκι και 'χοντροπειραζόσαστε'!! με κάποιον που είχε προχωρήσει το θέμα πως θα ήταν?! θα μένει πείραγμα ή γίνεται αμηχανία?!
και για να φτάσει να γίνει αστείο μεταξύ σας ήταν απλώς θέμα χρόνου ή έπαιξαν ρόλο οι τότε συνθήκες?

Atma

Μεγαλώσαμε σε μια γειτονιά όπου αγόρια κορίτσια έπαιζαν
γελούσαν έκαναν σκανδαλιές και όλα τα συναφή που κάνουν τα παιδιά..
ήταν ο παιδικός μου έρωτας...φυσικά μεγαλώνοντας οι δρόμοι μας χώρισαν
όταν ξανασυναντιώμαστε όλα τα παιδιά, πίνοντας το καφεδάκι μας
αναπολούμε τα ξέγνοιαστα χρόνια, τις σκανδαλιές μας, και όλα αυτά
δημιουργούν κλίμα πειράγματος..ά μπρε ένια...έχω και ημερολόγιο
και καμιά φορά το κοιτώ και ξαναγυρίζω πίσω...

με κάποιον που προχώρησε το θέμα..
χμμμ εξαρτάται το πως χώρισα...
λιγουλάκι άπιστη..λιγουλάκι αυτή η ανία
φυσικό και επόμενο είναι όταν με βλέπουν να με αποφεύγουν
χαχαχαχαχα
φυσικά με όσους κράτησα επαφή ναι υπάρχει αυτή η αμηχανία
κάποτε μιλούσαμε και δεν σταματούσε το στόμα..και τωρα; δεν έχεις λέξη
να πεις..αλλά και αυτό στα πρώτα 5 λεπτά...

πες και εσύ μπρε :lol:  :lol:

kitty!

Η πρώτη μου παιδική αγάπη? Χμμμ... ]

PoiSoN_GiRL

λολ ! βρε τι μου θυμισες !!!
οχι δεν τον εχω ξαναδει εδω και παααααααρα πολλα χρονια , παντως εχει αφησει γλυκες αναμνησεις και θα ηθελα καποια στιγμη να τον συναντησω ξανα !! χεχεχε !

Enia

νταξ, θα σ'πω κι εγκώ μπρε...

με τον παιδικό μου έρωτα κάναμε μαζί διακοπές τα καλοκαίρια... μιλάμε εγώ έλιωνα κι εκείνος δεν είχε ιδέα, μέχρι που του το σφυρίξανε! :P
μεγαλώνοντας άλλαξαν οι συνήθειες (δεν ερχόταν αύγουστο όπως όλοι), ξεκίνησαν τα καλοκαιρινά φροντιστήρια, διαβάσματα κλπ και χαθήκαμε τελείως... Μια φορά τον ξαναείδα προπερσι και είμαστε πολύ τραβηγμένοι και τυπικοί, αλλά ίσως έχει να κάνει με το ότι απλώς είχαμε μεγαλώσει και αλλάξει...

με την πρώτη μου αγάπη... η πρώτη μου σχέση... χωρίσαμε κακήν κακώς... εγώ το ήθελα... δεν το μετάνιωσα ποτέ... αλλά ήθελα να μείνουμε φίλοι γιατί τον νοιαζόμουν... εξαφανίστηκε... τον σκέφτομαι πολύ συχνά, και πάντα με αγάπη... σίγουρα θα ήθελα να τον ξαναδώ έστω για λίγο...

LaStDrIvE

Η πρώτη μου αγάπη στο δημοτικό, πέμπτη δημοτικού, μια φορα τις έπιασα το χέρι, έλιωσε, έλιωσα και από τότε στο μπροστινό προαύλιο εγώ,στο πίσω αυτή, Ντροπή κάργα...

αλλα από υλικής άποψης είναι η σοκολάτα ION !!!! εδώ και 6 χρονια οποιος έρχεται από Ελλάδα δεν μπαίνει σπίτι εάν δεν πληρώσει το "εισιτιρο" (ION σοκολάτες από Ελλάδα).... xeexxexe ... λέτε να τους φέρομαι άσχημα?:)

Enia

χαχαχαχα, και λίγα τους κάνεις! σωστό σε βρίσκω! ;)
Yuuummyyyy!!! All times classic ΙΟΝ αμυγδάλου (τελευταίο κόλλημα η υγείας αμυγδάλου!!)... αλλά και LACTA... τύφλα να έχει η GALAXY!!!

LaStDrIvE

όχι LACTA ούτε και GALAXY...oxouuuuuu ..άμα νομίζεις ότι έτσι θα με καλοπιάσεις για να έρθω να σε δω Λονδίνο, ξέχασε το!!!! άμα δεν σου βρω ION δεν έρχομαι :P axaxaxaxax

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! βρε καθαρματακι ακομα δεν πηγες να βρεις το ψιψινακι μου ???
δεν σου ειπα βρε να μου την προσεχεις ?? ασε τις σοκολατες και πηγαινε να της κανεις επισκεψη εστω και με καραμελιτσες !! αντε ! τεμπελακο  :P

spell

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "spellbound"Πω πω..... τι θεμα εβαλες βρε ποιητρια!!!!!!   :shock:  :shock:
8) χεχεχε!  :wink: έχω κι εγώ τις αναλαμπές μου! (και για να βάλω εγώ θέμα πρέπει να έχω φάει γερό φλας!  :P )

spell, τον έχεις ξαναδεί από τότε?

Αμεεεε!!! Καθημερινα επι 5 συναπτα ετη (μεχρις οτου μετακομισα) και φυσικα καθημερινα χτυπουσα το κεφαλι μου στο τοιχο για τη βλακεια μου  :?   Εκτοτε, πριν απο 4 χρονια τυχαια σε ενα μαγαζι, οπου (ακουσον ακουσον) με το που ανοιξε η πορτα ηξερα πως ειχε μπει εκεινος και γυρισα να του μιλησω.  Ολα καλα, ηπιαμε ενα ποτο, ειπαμε το τι συνεβη (μπουρδες συνεβη, απλα ηθελα να τον τσιγκλισω στα 15 μου  :P ) και γυρισαμε ο καθενας στην οικογενεια του.

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

573 Επισκέπτες, 1 Χρήστης