Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 197
  • Total: 197

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ξεκίνησε από xhmeia, Αυγούστου 01, 2005, 06:26:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sara

:roll: τώρα..
κάπου θα πρέπει να είναι και οι απαντήσεις..
αλλα πουυυυυυυ????

:arrow: φου!φου!...ακουει Χημεία?..ενα..δυο..τεστ..

Sara

οκ..να ακυρωθεί το προηγούμενο,παρακαλώ..

:D ευρέθη..

LoVeDePy

Άνθρωπος...

Άνθρωπος...

Άνθρωπος...

(σόρρυ αλλά δεν θέλω άλλο ζωάκι... ]

LoVeDePy

Παράθεση από: "Sara"οκ..να ακυρωθεί το προηγούμενο,παρακαλώ..

Δεν λες και σε μας γιατί βαριόμαστε να ψάχνουμε?  ]

LoVeDePy

Παράθεση από: "LoVeDePy"
Παράθεση από: "Sara"οκ..να ακυρωθεί το προηγούμενο,παρακαλώ..

Δεν λες και σε μας γιατί βαριόμαστε να ψάχνουμε?  ]

Άκυρο παίδες... χιχιχ.. το βρήκα και εγώ...  ]

Sophia

ΓΑΤΑ: έξυπνη, ζωηρή, ανεξάρτητη, παιχνιδιάρα και χαδιάρα (αλλά όχι πολύ γιατί κατσιάζεται!)
ΑΛΟΓΟ: Μεγαλοπρεπές, άψογα τέλεια κορμοστασιά, δυνατό και έξυπνο
ΣΚΥΛΟΣ: Πιστός, φίλος, βοηθός, μαθαίνει να λέει ευχαρστώ με τον τρόπο του, προστατεύει, παιχνιδιάρης!

xhmeia

xairomai pou vghke to 8emataki pali :) k fainetai poioi apanthsan afou prwta diavasan thn ermhneia h isws ixeran to test xaxaxaxaxaxaxa  
psitttttt  ithela kairo na to grapso ayto  alla perimena na apanthsete polloi gia na sas mperdepsoooooo .........eufuestato e???? ftou ftou skorda  :twisted:

oso gia sas korasides ,den sas fovamai mpre to brhkate mones , thn wra pou.....fou fou ena duo ena duo ........allou nt allou h chemi...... :wink:
depaki nai an8rwpos x 3 alla giati den eipes  :D

kapote mia sunadelfos moy eixe pei gia to  3o  h8ele na nai leei ......kounoupi ...vgalte sumperasma ....... :roll:

Jezebell

Alogo giati einai panemorfa, apoktoun kavalari mono epeidi to theloun, einai perifana , elefthera kai einai epivlitika
Aitos giati einai eleftheros, perifanos, agria omorfos, den aihmalwtizetai. pethainei psila kai peftei tote
Elafi giati einai panemorfo kai agapaei pera apo to enstikto tou

Argiro

Παράθεση από: "xhmeia"xairomai pou vghke to 8emataki pali :) k fainetai poioi apanthsan afou prwta diavasan thn ermhneia h isws ixeran to test xaxaxaxaxaxaxa  
psitttttt  ithela kairo na to grapso ayto  alla perimena na apanthsete polloi gia na sas mperdepsoooooo .........eufuestato e???? ftou ftou skorda  :twisted:
Ναι, κι εμείς που απαντήσαμε από την αρχή και δεν το ξέραμε το τεστ, τι καταλάβαμε; Δηλαδή τι σχέση έχει το γεράκι με το δελφίνι; Το ένα είναι μοναχικό -αν εξαιρέσουμε βέβαια το σύντροφό του, με τον οποίο είναι συνέχεια μαζί και μοιράζονται και τις δουλειές- και το άλλο κοινωνικό. Το ένα έχει στοιχείο τον αέρα και το άλλο το νερό. Σαν άσχετα δεν σου φαίνονται; Εγώ πάντως δεν βγάζω άκρη.

xhmeia

Αργυρουλα το παραπανω αστο μην δινεις σημασια .......
Η ερμηνεια τωρα οσον αφορα εσενα ,οπως θα την ελεγε ο κοινωνιολογος φιλος μου
Εξωτερικα εισαι σαν το γερακι δειχνεις ατομο ελευθερο που δεν θελεις να σε περιοριζουν ,δυνατο κ περηφανο ,αντεχεις  αλλα αυτο δεν εμποδιζει , με συντροφο θα μοιραζοσουν πραγματα οπως το γερακι
Εσωτερικος κοσμος παλι ελευθερια μεσα απο το ζευγαρωμα η την ομαδα-οικογενεια , οπως τα δελφινια κ επισης -εσυ ξερεις - παιχνιδιαρα ,εξυπνη ρομαντικη -υγρο στοιχειο -κλπ
Ενω το συντροφο θα τον ηθελες κατα βαθος προστατευτικο κ δυναμικο οπως η λεαινα .
Κοινο σημειο αναφορας των ζωων δεν χρειαζεται να υπαρχει τα στοιχεια εξεταζουμε ..........

spellbound

Αλογο
Πανθηρας
Αετος

.......  (το ...πορισμα???  :lol:  :lol: )

xhmeia

το πορισμα ειναι οτι εισαι τεμπελα
 :P  :P
για ποιες ιδιοτητες-χαρακτηριστικα τους θα ηθελες να ησουν αυτα???????
κ μετα αιντε στην ερμηνεια να δεις  :bounce:

minoraki

Παράθεση από: "xhmeia"(ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ)
 ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΖΩΟ ?
ΠΟΙΟΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΑΙ Κ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ?
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ  ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΕΝΤΑΞΕΙ?
ΣΚΕΨΟΥ Κ ΑΝΑΛΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
ΔΕΥΤΕΡΟ (ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ)
ΚΑΙ
ΤΡΙΤΟ
(ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ)
πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το θεμα???

:arrow: α) σκυλακι.....ζωηρο και παιχνιδιαρικο
β) γατα.....χαδιαρα, ναζιαρα
γ) αετος.....ελευθερια, πεταγμα, ανεξαρτησια

spellbound

βρε ας μη στο "σφυριζαμε" χθες και θα σου λεγα!!!

(α, οντως εγω ειμαι τεμπελα τελικα  :P )

xhmeia

α το μινορακι μας
θελει ελευθερια κ ανεξαρτησια ,μεσα απο εναν συντροφο χαδιαρη κ ναζιαρη κ τοτε αυτη θα του ειναι ζωηρουλα ,παιχνιδιαρα ,πιστη (αυτο το ξεχασες το βασικοτερο του σκυλου )κ επισης καλη φιλη   :D

(ελπιζω μονο να μην εισαι τοσο ζωηρουλα οσο ο Ερμης χαχαχχαχαχα)

197 Επισκέπτες, 0 Χρήστες