Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 150
  • Total: 150

ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ξεκίνησε από xhmeia, Αυγούστου 01, 2005, 06:26:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

(ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ)
 ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΖΩΟ ?
ΠΟΙΟΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΑΙ Κ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ?
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ  ΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΕΝΤΑΞΕΙ?
ΣΚΕΨΟΥ Κ ΑΝΑΛΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
ΔΕΥΤΕΡΟ (ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΘΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ)
ΚΑΙ
ΤΡΙΤΟ
(ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ)

xhmeia

ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ (ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Κ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ )
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΖΩΟ ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ...

1----> ΑΛΟΓΟ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΕΞΥΠΝΟ,ΑΓΕΡΩΧΟ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ,ΔΥΝΑΜΙΚΟ,ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ,ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟ,ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ,ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Κ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ .
2---->ΔΕΛΦΙΝΙ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ,ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟ,ΓΛΥΚΟΥΛΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΨΑΡΟ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ,ΤΡΥΦΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
3---->ΠΑΝΤΑ(ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ)
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΑΠΑΛΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΓΝΟ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ Κ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ  Κ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

xhmeia

ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ Σ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΔΩ.ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΠΑΝΤΑ.Κ ΟΜΩΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥ

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΟΙΑ Κ ΓΙΑΤΙ?

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. θα μπορουσα αρχικα να ειμαι γατα γιατι οι γατες πιστευω ειναι ανεξαρτητες και δεν γινονται φιλες οσο κι αν τις καλοπιανεις ! λολ

κατα δευτερον θα μπορουσα επισης να ειμαι γαιδουρακι μιας και λενε οτι τα γαιδουρακια εχουν τερααααααστια υπομονη (λοολ)

και τελος θα μπορουσα να ειμαι νυχτεριδακι (η δευτερη φυση μου) μιας και δεν κλεινω ματι ολη τη νυχτα και το πρωι δεν βλεπω μπροστα μου !!

γιατρε θα ζησω ??  :roll:  :roll:

xhmeia

eipa na to kliso to rimadi alla ayto to paliogatogaidoyronyxteridaki theli naxeri an tha zisei xaxaxaxxaxaxa esy nai oi alloi dne xero xaxaxaxxaxa

grapse bre tsiggoynidio k tipotis allo as poyme h gata einai k xadiara

Argiro

Εγώ δεν θα ήθελα να ήμουν ζώο, αλλά πουλί και συγκεκριμένα γεράκι. Διότι το γεράκι κυνηγάει πετώντας από μεγάλο ύψος. Γενικά θα μου άρεσε να πετούσα. Είναι η αίσθηση ελευθερίας που φαντάζομαι πως θα είχαμε αν μπορούσαμε να πετάξουμε.΄
Το δεύτερο είναι το αιλουροειδές. Μου αρέσουν όλα τα αιλουροειδή και αν δεν ήμουν πουλί θα ήθελα να ήμουν λέαινα, επειδή εκείνη κυνηγάει και δεν περιμένει από το αρσενικό να κάνει αυτή τη δουλειά.
Η τρίτη επιλογή θα ήταν δελφίνι, διότι είναι κοινωνικό και είναι συνέχεια μέσα στη θάλασσα, και θα μου άρεσε να ζούσα στη θάλασσα αν δεν πετούσα.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "xhmeia"eipa na to kliso to rimadi alla ayto to paliogatogaidoyronyxteridaki theli naxeri an tha zisei xaxaxaxxaxaxa esy nai oi alloi dne xero xaxaxaxxaxa

grapse bre tsiggoynidio k tipotis allo as poyme h gata einai k xadiara

θα ηθελα να προσθεσω οτι η γατα ειναι και χαδιαρα (που φυσικα το σκεφτηκα μονη μου χωρις την βοηθεια του κοινου , μολις τωρα ! λοοοοοοοολ) ενταξει τωρα ??  :P  :P

επισης να προσθεσω και κατι αλλο .. οι νυχτεριδες κοιμουνται αναποδα .. καπως ετσι κοιμαμαι κι εγω .. ξυπναω με τα ποδια στο μαξιλαρι και το κεφαλι στα ποδια .. μερικες φορες ξυπναω και διαγωνιως .. αν φυσικα δεν εχω πεσει απο το κρεβατι και δεν ξυπνησω στο πατωμα !! λοοοοοοοολ !
τι αλλο να προσθεσω ?? ξεχασα τιποτα ?? ε xhmeioula μου ?????  :roll:

Eley8eros

1. Χωρίς ίχνος αντιγραφής κι εμένα το πρώτο ηταν ΑΛΟΓΟ και μάλιστα Μαύρο γυαλιστερό... ίσως έβλεπα πολλά γουεστερν μικρός.....
2. Τίγρης Με επιροή από τις πολεμικές τέχνες..... Μου αρεσει η δύναμη και η ταχύτητα του συγκεκριμένου ζώου.
3. Λιοντάρι... Η αρχοντιά που εκπέμπει ο Βασιλιάς των ζώων... (Lion King)
4. Πάπιος... (Donald Duck... δε μπορούσα να μη το αναφέρω.... Μήπως να το έβαζα ψηλότερα στη λίστα??? Αλλά είπες όπως έρχονται στο μυαλό όπότε... άστα έτσι...)

kitty!

1) Μαύρος πάνθηρας...Είναι πανέμορφος κ η ματιά του αφοπλίζει....!! ]

xhmeia

Παράθεση από: "Eley8eros"1. Χωρίς ίχνος αντιγραφής κι εμένα το πρώτο ηταν ΑΛΟΓΟ και μάλιστα Μαύρο γυαλιστερό... ίσως έβλεπα πολλά γουεστερν μικρός.....
2. Τίγρης Με επιροή από τις πολεμικές τέχνες..... Μου αρεσει η δύναμη και η ταχύτητα του συγκεκριμένου ζώου.
3. Λιοντάρι... Η αρχοντιά που εκπέμπει ο Βασιλιάς των ζώων... (Lion King)
4. Πάπιος... (Donald Duck... δε μπορούσα να μη το αναφέρω.... Μήπως να το έβαζα ψηλότερα στη λίστα??? Αλλά είπες όπως έρχονται στο μυαλό όπότε... άστα έτσι...)

tora  mas mperdepses giati ebales k 4o?xaxaxaxa

el3na

1 GATA: GIATI EINAI OMORFI EYKINITI KAI ANEKSARTITI.

2 SKILOS (SIGEKRIMENA GERMRNIKOS POIMENIKOS):GIATI EINAI E
KSIPNA,IREMA MEXRI ENOS SIMEIOY VEVAIA,YPAKOUA KAI MEGALA :)

3 GERAKI: EINAI GRIGORO,EXEI POLI KALH ORASH KAI EINAI KAI PANEKSIPNO.

avra

1. Άλογο:  ολόλευκο, περήφανο, καλογυμνασμένο, ελέυθερο.
2.Δελφίνι: ελεύθερο, ταξιδευτής των ηπείρων, έξυπνο, ευαίσθητο.
3. Κύκνος: Λατρεύω το παραμύθι "το ασχημόπαπο"

Labrokratis

Παπαγάλος: Ωραίος, κοινωνικός και με Ευφυΐα
Δελφίνι: Ωραίο, κοινωνικό και με Ευφυΐα
Γατα: Ωραία, κοινωνική και με Ευφυΐα

jcdenton

Λιοντάρι: αρχοντικό και περήφανο
Αετός: ομοίως με λιοντάρι
Σκύλος: πιστός
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

sonia

leaina-dynamikh,yperifanh,eurhmatikh,peripoihtikh,xadiara
delfini-eksypno,paixnhdiariko,
aetos-apla... eleutheros

150 Επισκέπτες, 0 Χρήστες