Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 791
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 762
  • Total: 762

Το δίλημμα της φαλάκρας...

Ξεκίνησε από Nikos28, Αυγούστου 05, 2005, 09:51:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nikos28

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει (μόνο) πέντε τρίχες στο κεφάλι του...είναι φαλακρός ή όχι;   :)

Anonymous

Ωραία!!! Θα μιλήσουμε για τρίχες τώρα!!!!  ]

( αν και μεταξύ μας ,δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο  ]

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. ωραιος προβληματισμος .. ειπα κι εγω πως θα περασω τις μερες της αδειας μου φετος ?? θα προσπαθησω να λυσω την απορια του φιλου μου του Νικολα !! χιχιχιχι !
λοιπον .. λογικα οχι δεν θεωρειται φαλακρος εφοσον διαθετει στην κεφαλουμπα του εστω και μια τριχουμπα ! το πιο σοβαρο του προβλημα ομως ειναι το πως θα τις χτενιζει .. χωριστρα θα κανει ή οχι ?  :roll:  :roll:

Enia

καλέ τι λέτε?!
για να ονομαστεί κάποιος φαλακρός δεν χρειάζεται να είναι και γλόμπος. φαλακρός λέγεται και όταν έχουν απλώς αραιώσει τα μαλλιά του και έχει κάνει το 'μπιφτεκάκι' ή το 'μεγάλο κούτελο'. εφόσον του λείπουν μαλλιά, δηλ έχει φαλάκρα, άρα είναι φαλακρός.
και στην τελική, τι τις κρατάει πέντε τρίχες? για ενθύμιο!? ας τις ξεριζώσει κι αυτές και δεν θα έχει δίλλημα πια κανένα, ούτε για το πώς ονομάζεται ούτε για το πώς θα χτενιστεί!

PoiSoN_GiRL

οχι οχι οχι ! διαφωνω φιλεναδουμπι !! αν ξεριζωσει τις πεντε τριχουμπες , το καλοκαιρι θα ζεσταινεται η καρκαλουμπα του διοτι θα λειτουργει ως ηλιακος θερμοσιφωνας και τον χειμωνα θα κρυωνει γιατι θα την δερνουν η βροχη και το χαλαζι .. εγω λεω να τις αφησει ως εχουν .. κι ας τις χτενιζει οπως θελει στην τελικη ..  :shock:

LaStDrIvE

AXaxAXaxAX
θυμήθηκα όταν είχα την μοϊκάνα, έβαζα αντηλιακό από το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο του κεφαλιού μου και κατέληγε στα μαγουλα.
AXaxAXAXax

PoiSoN_GiRL

λολ ! ειδατε που τελικα ειχα δικιο ? εστω κι αυτες οι πεντε τριχουμπες ειναι χρησιμες ! συγκρατουν κατι βρε παιδι μου .. αλλιως .. τσουληθρα !! λοοοοοοοολ  :P

Anonymous

1ον. Ως γνωστον το ξυρισμα ειναι μια πολυ καλη λυση διοτι κραταει μονο 4 λεπτα αντε 6 στα μεγαλα κεφια.. (τσιγαρακι, να μιλας στην ανοιχτη ακροαση με καμια γκομενα κ.τ.λ.)
2ον. Αν καποιος εχει 5 τριχες το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να τις αφησει... "ανεμελα"
3ον. Οταν το κρανιο ειναι ξυρισμενο ειναι η χαρα της ψειρας. Κανει σκι χειμωνα καλοκαιρι..
4ον. Αγαπητη μου σουρουκλεμε οποιος φοραει καποιο καπελακι (αν ξερεις τι ειναι αυτο) δεν εχει προβλημα ουτε στη ζεστη, ουτε στο κρυο, ουτο στο χιονι ουτε στις φαπες....
5ον. Εχει μια φοβερη αισθηση. Ειναι καθαρο, μαλακο (σαν τον πισινουλι ενος μωρου) και αρεσει ΠΑΝΤΑ!!!
6ον. (Σιγα μη σας πω και παρακατω)
χαχαχαχαχαχαχα
ου να χαθητε ρε

PoiSoN_GiRL

γκουχου γκουχου .. πηρες και το σοβαρο υφος τρομαρα σου ..

λοιπον αυτο το ''ανεμελα'' ηταν ολα τα ευρωπουλα !
θυμηθηκα το ασμα : αστα τα μαλλακια σου ανακατεμενααααααα αστα να ανεμιζουνεεεεε (λαλαλαλαλα.. κλπ κλπ)
Τις ψειρες τις μισω τις μισω τις μισωωωω  :evil:
(ευχομαι να πεθανουν ολες τους με τραγικο θανατο...)
καπελακι ειναι αυτο το μαραφετι που φορας στην κεφαλουμπα ? αν κανω λαθος διορθωσε με .. βλεπεις εγω εχω την ατυχια να μην φοραω καπελακι και να κυκλοφορω με τη μαλλουμπα - κουβερτα χειμωνα καλοκαιρι .. να πιανομαι σε δεντρα , πορτες , παραθυρα και τα λοιπα και τα λοιπα ...
Τα τελευταια χρονια βεβαια εχω ανακαλυψει τα κοτσιδακια και καπως μειωθηκε ο κινδυνος ..
παρακατω δεν εχει ???  :roll:  :roll:

Η σουρουκλεμε !  :P

Enia

:shock: ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ!!! <---- ΧΑχαΧαΑχαΧχΑαΧαχαΑαΧΑχαχαΑΧΑ!!!  :lol:

ΥΓ1: οκ, πάσο, κι εμένα μ'αρέσει το 'ανέμελα'  :P
ΥΓ2: αν και το 'καθαρό και απαλό σαν πωπουδάκι μωρού' είναι ακόμα καλύτερο!
ΥΓ3: αλλά μην απορίπτουμε και το 'γατουλίνο' (δηλ 3 χιλιοστά τρίχωμα στην κεφαλή σαν γατούλης.... χρρρρρ...)
ΥΓ4: πολύ στο χαβαλέ το ρίξαμε για 'φιλοσοφία' και αρχίζω να αναρωτιέμαι τί ήθελε να πει ο ποιητής...  :roll:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. ελα μου ντε .. τι ηθελε να πει ο ποιητης αληθεια ??  :roll:  :roll:

Υ.Γ. ψιψινακι αν υποψιαστω οτι γελας με το ''σουρουκλεμε'' θα σου δαγκωσω τη μυτουλινα σου !! (κανονισεεεεε !) χαχαχαχαχαχαχα !  :P

Anonymous

Παράθεση από: "Enia":shock: ΣΟΥΡΟΥΚΛΕΜΕ!!! <---- ΧΑχαΧαΑχαΧχΑαΧαχαΑαΧΑχαχαΑΧΑ!!!  :lol:

ΥΓ1: οκ, πάσο, κι εμένα μ'αρέσει το 'ανέμελα'  :P
ΥΓ2: αν και το 'καθαρό και απαλό σαν πωπουδάκι μωρού' είναι ακόμα καλύτερο!
ΥΓ3: αλλά μην απορίπτουμε και το 'γατουλίνο' (δηλ 3 χιλιοστά τρίχωμα στην κεφαλή σαν γατούλης.... χρρρρρ...)
ΥΓ4: πολύ στο χαβαλέ το ρίξαμε για 'φιλοσοφία' και αρχίζω να αναρωτιέμαι τί ήθελε να πει ο ποιητής...  :roll:
Ε αφου ειναι σουρουκλεμε εγω φταιω???????? :lol:

Enia

όχι βρε Νικόλα! εξάλου, μετά την ερμηνεία που τόσο επιτυχώς μας έδωσε το jasperάκι (βλέπε θέμα με απορίες πριζόνας) πρώτον το 'σουρουκλεμέ' αναβαθμίστηκε σε τίτλο τιμής, και δεύτερον τώρα τον ασπάζομαι κι εγώ!  :P

Nikos28

Τελικά, τα κατάφερα να σας κάνω να ασχοληθείτε με τρίχες...ζουζουνοσουπιές!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Υ.Γ Για τη σχέση ονόματος-πράγματος και τη διαβάθμιση μιας έννοιας, θα μιλήσουμε όταν κόψουν οι ζέστες...προς το παρόν, μπανάκια!  :wink:

PoiSoN_GiRL

να θυμηθω να λειπω σε αυτο το μαθημα (βλεπε : σχέση ονόματος-πράγματος και διαβάθμιση μιας έννοιας)
Δεν ειμαι καλη στα μαθηματικα ...  :shock:  :roll:  :P

762 Επισκέπτες, 0 Χρήστες