Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ SWINGING ?

Ξεκίνησε από MAGIC, Αυγούστου 10, 2005, 02:56:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAGIC

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ SWINGING ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ SAME ROOM SEX Η ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ.ΑΝΑΝΕΩΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΕΙ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? :oops:  :oops:  :oops:

Enia

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ SWINGING ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ.

αυτή η σιγουριά σου με εντυπωσιάζει!!
'mood swings'= ψυχολογικές μεταπτώσεις, κυκλοθυμία... το ήξερα...
'swinging'=κάνω κούνια... το ήξερα...
αυτό που λες δεν το είχα ξανακούσει σαν όρο...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

προσωπικά δεν το θεωρώ 'απελευθέρωση'... και τεσπα, αν είναι έτσι, τότε εγώ δεν είμαι καθόλου!

ΨΙΨΙΝΑΚΙΙΙΙΙ! πάμε παιδική χαρά εμείς να κάνουμε κούνια!!?? :D

MAGIC

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ SWINGERS KAI ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ?ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΙΡΑ!!!!!!!! hi

Enia

απελευθέρωση...?! η ερμηνεία που θα έδινα εγώ θα είχε να κάνει με την απελευθέρωση του μυαλού μας και την συμπεριφορά μας ως προς τους συνανθρώπους μας... θα το εστίαζα στην μη προκατάληψη. στην αποδοχή του άλλου για το ποιος είναι και όχι στην απόριψή του για αυτό που νομίζουμε πως είναι.
αλλά μάλλον το πάω εντελώς αλλού το θέμα, οπότε δεν έχει καμμία σημασία τι καταλαβαίνω εγώ ως 'απελευθέρωση'...

με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και η σεξουαλική απελευθέρωση για την οποία μιλάς με αφήνει μάλλον αδιάφορη... αν τύχει να κάνω κάποιες 'μη-συμβατικές' επιλογές στην σεξουαλική μου ζωή καλώς θα έχει... αλλά σε καμμία περίπτωση δεν είναι αυτοσκοπός...

ΥΓ1: την κούνια την έχω reserved και άμα δεν σ'αρέσει τα κουβαδάκια σου και σ'άλλη παιδική χαρά  :P
ΥΓ2: η μαμά μου δεν με αφήνει να βλέπω site που δεν επιτρέπονται στα μικρά παιδιά, οπότε δεν έχω πρόσβαση στο 'swingers' που λες... δώσε μας εσύ τα φώτα σου επ'αυτού αν θες! :D

spell

Παράθεση από: "MAGIC"ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΛΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ?ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕΙΡΑ!!!!!!!! [/quo[/color]

ΣΩΠΑ ΒΡΕ ΣΠΑΝΙΕ!!!!!  Κατεβα εσυ απο τη κουνια που κουναει να δεις τι παει να πει πραγματικη ζωη, και οχι οι μπουρδες που σερβιρουν δεξια και αριστερα.

Εσυ λοιπον, τι θεωρεις απελευθερωση???? πες εσυ να πουνε και οι αλλοι

Φιλικα
σπελλ

Anonymous

Μηπως οτι στους δυο ο τριτος φερνει οργασμο???????????????
αααχαχαχαχαχα

MAGIC

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΛΙΘΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥ  SWINGERS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ GOOGLE .ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ

MAGIC

ΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΕΣ.ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

AdminForum

MAGIC

Να αποφεύγεις παρακαλώ να γράφεις συνέχεια με κεφαλαία γράμματα.

Στην γλώσσα του ιντερνέτ σημαίνει φωνάζω.

MAGIC

Συγνωμη δεν θα επαναληφθει.Εχω παγκο στην λα'ικη και μου εχει μεινη κουσουρι.Ελα παρε παρε

spell

Παράθεση από: "MAGIC"ΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ?ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΕΝΕΣ.ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΜΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Μα το να πεις τη γνωμη σου δεν ειναι απαραιτητα κακια!!  Φυσικα και ολοι εχουν το δικαιωμα να κανουν ο,τι θελουν απαξ και δεν πειραζουν τον αλλον.  

Αλλα οχι, δεν ερχομαι στη κουνια. Υπαρχουν αλλα πιο σημαντικα πραγματα να κανω.

Δε σου κανω μαγια βρε :P   Ειμαι καλη μαγισσουλα εγω   :D  :D  :D  :D

Να σαι και εσυ καλα  :)

MAGIC

Oταν τελειωσεις τις δουλειες σου ελα για κουνια εεε?δεν θα αφησω να κατσει αλλος,Σε καλοπιανω για να μην ριξεις κανενα ξορκι

stelios4u

spellbound

lol, φερε και το γουνινο γαντακι σου, θα σου χρειαστει.

Καμμια νοουσα, απλα βρηκα το ποστ πολυ προκλητικο και εντελως κουφιο.

stelios4u

Παράθεση από: "spellbound"lol, φερε και το γουνινο γαντακι σου, θα σου χρειαστει.

[size=24]για σένα μωρό μου θα φέρω και το γούνινο γαντάκι μου και όλα...[/size]  :twisted:  :twisted:  :twisted:

506 Επισκέπτες, 1 Χρήστης