Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 511
  • Total: 512
  • Leon

Επιθεση!

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 11, 2005, 01:07:44 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Λοιπον, επειδη εισαστε πολλες και δε μπορω να σας προλαβω ολες μαζι στο καθε φορουμ παλιοσουρουκλεμεδες ελατε αμα σας βασταει στο chat να αρχισει ο πολεμος λοιπον!!!!!!!!!!!!!!
Φορεστε τσοκαρα, κελεμπιες, σουτιεν, και παμε!!!!!!!!
(ε ρε μανα μου, δε θα βρει παπας να θαψει λεμε....)

spell

χε χε.... μας βολευει οπως εισαι ετσι  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

θηλυκα γαρ  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Λοιπον, επειδη εισαστε πολλες και δε μπορω να σας προλαβω ολες μαζι στο καθε φορουμ παλιοσουρουκλεμεδες ελατε αμα σας βασταει στο chat να αρχισει ο πολεμος λοιπον!!!!!!!!!!!!!!

εξκιουζ μι μιστερ μπατ εγω σουτιεν ντεν φοραει .. δεν θα παω κοντρα στις συνηθειες μου επειδη εσυ την ακουσες μαχητης αποψε !
κατα δευτερον κελεμπια δεν ειναι πλεον in και ως ψωνιο που ειμαι ακολουθω πιστα την μοδα ..
κατα τριτον ειμαι φιλησυχο ατομακι και δεν ανοιγω μετωπα !

Υ.Γ. το τσοκαρο δεν το φοραμε .. χρησιμευει ως οπλο !!  :P

Anonymous

εγω ειμαι μεσα και σας περιμενω....

spell

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "Nickolas_Copilot"Λοιπον, επειδη εισαστε πολλες και δε μπορω να σας προλαβω ολες μαζι στο καθε φορουμ παλιοσουρουκλεμεδες ελατε αμα σας βασταει στο chat να αρχισει ο πολεμος λοιπον!!!!!!!!!!!!!!

εξκιουζ μι μιστερ μπατ εγω σουτιεν ντεν φοραει .. δεν θα παω κοντρα στις συνηθειες μου επειδη εσυ την ακουσες μαχητης αποψε !
κατα δευτερον κελεμπια δεν ειναι πλεον in και ως ψωνιο που ειμαι ακολουθω πιστα την μοδα ..
κατα τριτον ειμαι φιλησυχο ατομακι και δεν ανοιγω μετωπα !

Υ.Γ. το τσοκαρο δεν το φοραμε .. χρησιμευει ως οπλο !!  :P

Αστο το τσοκαρο βρε ευλογημενη, παρε ενα mule ειναι πιο σικ  :P

PoiSoN_GiRL

μαι ντιαρ το mule το εχω για ειδικες περιστασεις ! (βλεπε ακατανομαστος !) με ετουτον εδω θα ξεκινησω απο τσοκαρο (μη σου πω γαλοτσα!) και βλεπουμε στην πορεια ..

Anonymous

κοοοοοοοοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο

spell

α πα πα! εμενα ο ακατανομαστος μου ειπε να του μιλαω μονον οταν μου το επιτρεπει (εδω λολιζω) ...  

Οποτε το μιουλ χρησιμοποιησε το κατα πως πρεπει :P  :P  :P

α! επι τη ευκαιρια, το mule σημαινει "μιγας" η ...."μουλαρι".. μαλλον επειδη ειναι μπασταρδο του τσοκαρου με τη σαγιοναρα  :P  :P  :P  :P  :P  :P  (αυτο για επιμορφωση ολων  :P )

PoiSoN_GiRL

εξκιουζ μι και παλι αλλα εγω ως γνωστο δεν μπαινω συχνα στο chat !
εμφανιζομαι ως guest star μια φορα τον μηνα και δυστυχως θα σε στεναχωρησω γιατι για τον μηνα Αυγουστο εκανα διπλη εμφανιση (χθες και προχθες ) οποτε τα λεμε παλι απο Οκτωβρη !  :P

spell

εξκιουζμενη βρε ποιζονιτσα, απλα το ανεφερα... σμουατςςςς :D

Enia

ψιτ... κύριος... behave...!
έχουμε και δουλειές... δεν είναι μοναδική μας έννοια να κυνηγάμε εσένα στο chat... δε φτάνει που σε κυνηγάμε στο forum... ορίστε μας!!
έχουμε και ένα πρόσωπο στο κανάλι, δεν είναι παιχνιδάκι να μπορείς να παρακολουθείς τις εξελίξεις! θέλω χρόνο να αφοσιωθώ στο έργο μου (βλέπε ανελειπέστατη ανάγνωση του forum), δεν θα τρέχω από πίσω σου με το τσόκαρο όλη την ώρα...

άαααααμα πια!!!

:P  :P  :P  :P  :P

Evitaki

εμενα αυτος ο κυριος με ειπε να σας πω οτι ειστε σουπιες :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

spellaki μου δεν μαλωνω εσενα καλο μου ! τον κυριο που φωναζει ''κοκοκοκοκοοοοο'' κραζω !!  :wink:
οσο για εσενα , πολυ καλα εκανες και ανεφερες την προελευση του mule οχι τιποτα αλλο .. τις τρωνε που τις τρωνε .. ας παιρνουν και καποιες στοιχειωδεις γνωσεις επι του θεματος !! χαχαχαχαχα  :lol:  :wink:

spell

Παράθεση από: "Evitaki"εμενα αυτος ο κυριος με ειπε να σας πω οτι ειστε σουπιες :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Χε χε, να του πεις οτι ειμαστε μαγκακια βρε , και οχι οποτε θελει εκεινος μπουρου μπουρου να μπαινουμε στο τσατ!!! (χε χε, ασε, θα το δει το πρωι και, ε!, ολο και καποια κακια θα βρει να μας σερβιρει!!!)

Νικολα σμουατςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς    :D  :D  :D  :D  :D

Evitaki

εγω δεν ξερω τπτ ασε μη φαω κανενα μιουλ εγω στο κεφαλι
απαπαπαπαπαπ :P  :P  :P  :P  :P

511 Επισκέπτες, 1 Χρήστης