Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 401
  • Total: 401

Να καταμετρηθουμε βρε παιδια...

Ξεκίνησε από spellbound, Αυγούστου 13, 2005, 07:59:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

κατι τετοιο δηλαδη πεθερουμπα μου ??  :roll:  :arrow:  :arrow:

spellbound

Anonymous

Καλέ δεν βλέπω τι έχει βάλει η τουλουμπίτσα μου  ]

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL κανει φιλοτιμες προσπαθειες να μαθει καν καν !!

πεθερουμπα μου ειμαι ετοιμη ! ξεκιναμε μαθηματα ! λοοοολ !

Γωγουλινι ειναι μικρο .. λες να το ποσταρω και μεγαλο ?? (χαρες που θα κανει η διευθυνση !! χαχαχαχαχα)  :lol:

spellbound

ε ναι, και εγω ξεστραβωθηκα να δω αυτο το σχηματακι να χορευει  ]

PoiSoN_GiRL

ΟΜG !  :shock:  :shock:

να φορεσω καλυτερα το μαγιω μου ?? δεν ειμαι εγω για καταπιεστικα ρουχα .. υποφερω ..  :shock:
αυτο το στενο μου κανει ενα κατιτις τωρα ...
μηπως να μαθαιναμε κανενα αλλο ειδος χορου ?? κατι που να απαιτει λιγοτερο ρουχισμο ??  :roll:  :oops:

spellbound

Το καραοκε τελικα μου φαινεται πως σου ταιριαζει μονο  ]

PoiSoN_GiRL

οιμε ...ως φωναρα που ειμαι... θα διωξω ολους τους χρηστες και θα μεινουμε τα δυο μας να γυριζουμε σαν τις αδικες καταρες σε ενα νεκρο site !!
ποτε αρχιζουμε μαθηματα ?
χαχαχαχαχαχα !

Enia

εεεε! κι εγώ 'φωνάρα' είμαι! θα με παίξετε κι εμένα!!? :D εξάλου οκ, αυγουστιάτικα δεν είμαστε και τόοοοσοι πολλοί, θα μας υποστούν! :P άσε που θα προσφέρουμε και θέαμα! :P (με τα καρπούζια θα μας πάρουν! λολ)

α, βέβαια να ξεκαθαρίσω και κάτι όσο το θυμάμαι ακόμα... η κουβέντα περί των καλλιτεχνικών σας ικανοτήτων ξεκίνησε από το αν θα έρθετε Λονδίνο... να διευκρινήσω πως κανένα ταλέντο δεν είναι απαραίτητο, σας δέχομαι όπως είστε!!! :D

spellbound

PoiSoN_GiRL

λολ ! τωρα να ρωτησω και κατι αλλο ??
θυμαται κανεις μηπως ποιο ηταν το αρχικο θεμα πριν μιλησουμε για το νησι ?? χαχαχαχαχα ! αυτη η μνημη μου δεν με βοηθαει καθολου ... πρεπει να το κοιταξω αυτο ..  :roll:

spellbound

εχμ..... κατι για τη θεια της τη χορευτρια ελεγε η Εννια... αλλα δεν το καλοθυμαμαι βρε ποιζονιδιον.... :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

καλα ειμαστε απιστευτες τελικα ! χαχαχαχαχα ! Το αρχικο θεμα πριν τη χορευτρια ποιο ηταν ?? κατι για καταμετρηση ειδα στον τιτλο φευγαλεα .. αλλα δεν μου θυμιζει τιποτα γμτ ..  :roll:  :shock:

tristana

Την Σπέλμπαουντ δεν την ξεύρω και δεν έχω οικειότητες  με χορεύτριες
ημεδαπές ή μη.

Η 'Ενια, όμως, στις ΛΕΞΟΜΑΧΙΕΣ μου έβαλε τη λέξη ΨΥΧΩ. Θέλει κάτι να μου πει; (Είμαι κακή συναναστροφή όπως θα σου πουν τεκμηριωμένα πολλοί, 'Ενια (αμάν η ρίμα) και γι'αυτό κακώς με ακολουθείς τις νύχτες
σε αλλότρια παιχνίδια).

Ποιο ήταν το θεματάκι σας; (Λες και έχει σημασία, αλλά ας είμαστε τυπικοί)

spellbound

Χε χε χε...... ΤΖΟΙΝ ΔΕ ΚΛΑΜΠ ΟΦ ΔΕ ΨΥΧΑΚΗΔΩΝ ΤΡΙΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!

Ποιζονιδιον, να την μυησουμε κανονικα και με το νομο?? ]

401 Επισκέπτες, 0 Χρήστες