Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 418
  • Total: 418

Να καταμετρηθουμε βρε παιδια...

Ξεκίνησε από spellbound, Αυγούστου 13, 2005, 07:59:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Ευχαριστώ σας, Σπέλμπαουντ, αλλά σας κόβω πολύ σοβαρή για τα γούστα μου. Εκπέμπετε αυτό το ζε νε σε κουά -που θά΄λεγε και ο ΚΙΝΚΙ ΑΧ-
και μία διανοουμενίστικη αύρα μην πω.  Μέχρι να σας γνωρίσω καλύτερα θα κρατώ αποστάσεις. (ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΛΕ ΕΣΕΙΣ! ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΛΕΜΕ;)

PoiSoN_GiRL

Και το ρωτας spellaki μου ?? φερτην μεσα στο λευκο δωματιο και την κυρια !! εχουμε μεγαλο χειμωνα μπροστα μας ! αλοιμονο αν δεν συμμαχησουμε να περασει ανωδυνα !!
Το θεματακι το θυμαται κανεις ή να συνεχισω να το αποδιοργανωνω με την ταση μπαχαλεματος που με διεπει ??  :P

Enia

πόσα μέτρα!? εγώ καλή μου tristana μετράω σε χιλιόμετρα! :P:P:P

και ΔΕΝ λέγαμε για το νησί μου! αφου εγώ είμαι εδώ στο παλιολονδίνο! νησί μόνο άμα με απαγάγετε λέμε, και με εκβιάσετε να σας πω που είναι :P

μουαχαχα :twisted:  (<-- οι κακές συναναστροφές που λέγαμε!)

tristana

(Συνέχισε απτόητη. Αν και πιστεύω ότι ηταν ρητορικη η ερωτησούλα χεχεχεχε) Η ΕΝΙΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! (Διζ μινς γουόρ! Που έλεγε και μια ψυχή)

spellbound

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Και το ρωτας spellaki μου ?? φερτην μεσα στο λευκο δωματιο και την κυρια !! εχουμε μεγαλο χειμωνα μπροστα μας ! αλοιμονο αν δεν συμμαχησουμε να περασει ανωδυνα !!
Το θεματακι το θυμαται κανεις ή να συνεχισω να το αποδιοργανωνω με την ταση μπαχαλεματος που με διεπει ??  :P

Σιγα μην την φερω εγω !!!  Τσουπ ξαφνικα εμφανιστηκε!!!!!

α τι αλλο???  το θεμα.... τι λεγαμε λοιπον???

Enia

το θεματάκι (για να σας επαναφέρω εγώ η κακιά στην τάξη) έλεγε για καταμέτρηση...

εμείς λοιπόν καταμετρηθήκαμε, βρεθήκαμε λειψοί και είπαμε να το ρίξουμε στο παιδωμάζωμα, τον προσυλητισμό κλπ... και τι καλύτερο από τα παλαιά μέλη... κι έτσι προέκυψε η τριστάνα! :D με τις υγείες μας, και σ'ανώτερα!

η επόμενη απογραφή πότε είναι!? 28η οκτωβρίου!?  :roll:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. για απογραφη μιλουσαμε ε ?? κοιτα να δεις ποσο ευκολα ξεφευγει η συζητηση τελικα ! και η θεια σου η χορευτρια απο που μας προεκυψε ? ειναι κι αυτη μελος και την καλεσαμε για την απογραφη ??
κι εγω τελικα καραοκε δεν ????? ουφ .. πολυ μπερδεμενη κατασταση ....  :shock:

spellbound

μα με τηθεια παμε ενα ατομο παραπανω..

ρεεεεεεεεεεε βγαλτε τη .σουμα@@@@@

PoiSoN_GiRL

εχουμε και λεμε ..
1 + 2 + 3 + 4 = 18
18 - 1 = 9
9 - 4 = 2

για μισο .. καπου μπερδευτηκα νομιζω ..

το πρωτο νουμερακι ειναι το αποτελεσμα της απογραφης
το δευτερο ειναι το τυχερο μου νουμερο
το τριτο η ηλικια μου
η θεια που ειναι ???
την θεια θα ξεχασα μαλλον ...  :roll:

Enia

Η θεία απουσιάζει είπαμε στας εξοχάς...

αργκ...

Πιάστε κανά τραγούδι του αποχωρισμού (να μας περάσει και ο καημός του καραόκε)...

'Αφού δεν κάνεις διακοπές, θκάθε και τραγούδα...' (<-- λαϊκή ρήση)

cuba

posoi eimaste telika? den bghke to apotelesma?

PoiSoN_GiRL

cuba μου καλα το ξεκινησα αλλα καπου στο τελος εχασα το μετρημα ... δεν ξερω να απαντησω με σαφηνεια δυστυχως ..  :roll:  :?

Eley8eros

να ξαναδηλώσω συμμετοχη στην απογραφή ή θα σας μπερδέψω στο μέτρημα???? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. θα χρειαστει να βγαλω και το παπουτσακι μου λοιπον .. καλα τα βολεψα μεχρι τωρα που μετρουσα με τα δαχτυλα των χεριων μου .. τωρα θα προχωρησω και στα δαχτυλακια των ποδιων .. ελπιζω να μην μπερδευτω παλι ...  :shock:  :shock:

418 Επισκέπτες, 0 Χρήστες