Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 213
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 246
  • Total: 246

Και τωρα τα κεφαλια μεσα

Ξεκίνησε από MAGIC, Αυγούστου 16, 2005, 09:18:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MAGIC

Τι εγινε γυρισαμε ολλοι? Καλο χειμωνα να εχουμε.Εγινε τιποτα καλο στις διακοπες?που πηγαμε?Εγω πηγα Κερκυρα για πρωτη φορα μετα απο πεντε χρονια Σαντορινη ειπα να αλλαξω λιγο.Αν και δεν καταφερα να γυρισω ολο το νησι ειταν υπεροχα.Το καλυτερο ειναι η φιλια που αναπτυξα με τους ντοπιους υπεροχα ατομα,λιγο ηθελα να τα βροντηξω και να μεινω μονιμα.αλλα μας φαγανε οι καρτες και τα χρεη.

PoiSoN_GiRL

MAGIC μου οχι μονο δεν γυρισαν ολοι .. αλλα μερικοι δεν εφυγαν ακομη !! αντε να δουμε .. θα αποδρασω φετος ή θα μεινω εσωκλειστη ...
Η Σαντορινη ειναι ενα απο τα νησακια παντως που θα ηθελα να επισκεφτω παλι ! Οσες μερες κι αν μεινεις εκει δεν την χορταινεις με τιποτα !
Αντε και του χρονου !!  :wink:  :lol:

MAGIC

Εγω φιλη μου γυρισα πολυ νωρις και ακουσα και το καλο χειμωνα απο τον Ιουλιο,πικρα.Καλιο αργα παρα ποτε σου ευχομαι να τα καταφερεις να αποδρασεις να περασεις τελεια και οταν επιστρεψεις να μας πεις πως περασες.Να περνας καλα

PoiSoN_GiRL

MAGIC θα ηθελα πολυ να φυγω .. αλλα το βλεπω λιγο χλωμο (εως πολυ θα ελεγα ...) Αν τυχον και αποδρασω τελικα (ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει ... λοοοολ) θα σας περιγραψω τα παντα με ανατριχιαστικες λεπτομερειες !!  :wink:
Παντως δεν σου κρυβω οτι ειδα Σαντορινη και ξεσηκωθηκα .. ουφ !
θελω Σαντορινη τωρα .. βρε τι παθαμε ...
Ερχεσαι για παρεα ??  :roll:  :roll:

stelios4u

αχ!magic..εγω ειμαι νεος στην δουλεια και δεν δικεουμαι αδεια.ολο τον αυγουστο εκανα παρεα στης μιγεσ....[size=18]αχχχχ[/size]!!

Anonymous

Κι εμείς που πήραμε άδεια δεν καταφέραμε να πάμε κάπου, το μόνο θετικό είναι ότι ξεκουράστηκα (προσωπικά) τώρα από Δευτέρα τα κεφάλια μέσα.... ]

vicky_lav

Λοιπόν τώρα που γυρίσατε εσείς καιρός να την κάνουμε εμείς τα καλόμοιρα που χαρήκαμε την Αθήνα τον Αύγουστο...  

Argiro

Καλές ήταν οι δέκα μέρες στη Σάμο, καλοί οι καταράκτες της -αν και της Σαμοθράκης είναι πολύ καλύτεροι- και τώρα πια καλό χειμώνα...

MAGIC

Aσε τα σαπια σε ειδαμε σε κατι παραλιες να παιζεις ρακετες σαν επαγγελματιας.

246 Επισκέπτες, 0 Χρήστες