Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 262
  • Total: 263
  • Leon

Γιατί ιδρώνουν μόνο οι γαμπροί;

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 17, 2005, 02:15:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Πάρε τις μολότωφ σου εσύ και πήγαινε παραδίπλα που είσαι και πιστοποιημένος!!!! ΧΕΧΧΕΧΕΧΕ! (Αλήθεια, τις φτιάχνεις μέσα στα ακατανόμαστα μπουκάλια του μισητού αναψυκτικού;;;;)

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Λιλακι μου αν υπαρχει τετοιο αρσενικο .. τον παντρευομαι επι τοπου !
Επειδη ομως μεγαλωσα και τα παραμυθια τελειωσαν .. απεκλεισα τον γαμο απο τα μελλοντικα μου σχεδια ..

και ναι μεν μπορει ο Αγιος Βασιλης να υπαρχει .. αλλα τετοιος αντρας ΔΕΝ υπαρχει !  :cry:

όσι λεεεε.... :cry: :cry: :cry:

μη μου σκοτώνεις το όνειρο...
μην μου παίρνεις ότι πολυτιμότερο έχω...
τον ψηλό μελαχρινό πρίγκηπά μου στο άσπρο άλογο...
(ας είναι κι ασημί κάμπριο, it's ok..!)...
αααααχχχ..... βαααχχχ.....

ζνιφ! :(:(:(

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. να το θεσω αλλιως (μηπως το διορθωσω και δεν σε στεναχωρησω ...) σαφως και μπορει να υπαρχει ο ιδανικος πριγκηπας εκει εξω με ενα λευκο αλογο και αλλα πολλα αξεσουαρ (βλεπε : Jon Jon -ο συντροφος της Barbie !) αλλα αποκλειεται να ερθει να σκονταψει πανω μου ! ελπιζω τουλαχιστον να σκονταψει πανω σε εσενα ψιψινακι μου κι εγω κουμπαρα !!  :wink:

eye_

opws eipe kai ena filos mou... ti stigmi pou erxetai i nifi stin ekklisia (sini8ws me ka8isterisi) tote kai mono tote katalavaineis pws ola einai mia sinwmosia enantion sou  :P  :P

xhmeia

Παράθεση από: "Σε ενα μονο θεματακι θα διαφωνησω μαζι σου .. ο αντρας ειναι αντρας ! τελεια και παυλα ! θελει να ξενυχτησει με τους φιλους του ? θελει να αλητεψει ? θελει να παει στο γηπεδο ? ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ! . Σαμπως εκεινη δεν βγαινει με τις φιλες της ? Δεν πηγαινει για ψωνια οποτε γουσταρει ? (και μαλιστα ο τυχερος ο συζυγος πληρωνει και τα εξοδα ... ) ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ λοιπον ! εφοσον η αλλη δεν δειχνει να καταλαβαινει με λογια .. θα καταλαβει με εργα . Και για να μην κρυβομαστε .. :[/quoteENIA MILAS EKSO AP TO XORO MORO MOY EN SYNTOMIA THA PO
O GAMOS DEN EINAI ..KANEI O KATHENAS OTI GOYSTAREI G AYTO K PANE KATA DIAOLOY OI GAMOI ...GIATI KANOYN OTI GOYSTAROYN .....OXI MAZI ALLA O KATHENAS MONOS ...TA PLIRONEI O SYZYGOS???POY ?POTE?SE POIA EPOXI ?OLES DOYLEYOYN ALLA K NA MHN DOYLEYEI KAPOIA DOYLEYEI STO SPITI .,. AMISTHOI MALISTA .

ENIA EIPAI:"ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ !!
Καμια απολυτως γυναικα δεν ''ξεβολευεται'' απο τον γαμο της .. "

DEN PROKEITAI NA THN XASEIS ????KALAAA XAXAXXA TO IDIO PISTEYE K O ANTRAS MOY XAXAXXAXA K AKOMH PROSPATHEI NA KATALABEI KAI...
PISTEPSE ME KALI MOY YPARXOYN GYNAIKES POY XEVOLEYONTAI STHN KYRIOLEXIA PARA NA KERATONOYN H NA YPOKRINONTAI K NA GIORTAZOYN XAROYMENES EPETEIOYS ,XEVOLEYONTAI KAPOIES EXOYN @@@@@@@@@@@
K EGW MILAW MESA APO TO XORO K KALYPTW POLLES PISTEYW POY XEROYN AYTO TON XORO APO MESA

xhmeia

EKANA ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΑΚΙΑ    :shock: ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

:D
POISON**** (ΟΧΙ ΕΝΙΑ) POISON  ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ :D

PoiSoN_GiRL

xhmeioula μου σιγουρα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες , Σαφως και υπαρχουν γυναικες που ξεβολευονται γιατι δεν καλυπτονται και σαφως αυτο ειναι κατι που θελει θαρρος και δυναμικο χαρακτηρα ! Χαιρομαι που σε χαρακτηριζουν και τα δυο παραπανω , υπαρχουν ομως και γυναικες που δεν ξεβολευονται .. προτιμουν την ασφαλεια και περα βρεχει .. για μενα απο την στιγμη που αρχιζει να εμφανιζεται στον γαμο η αδιαφορια .. εχει τελειωσει .
Σωστη σε ολα η αποψη σου, ασχετα αν εμενα ο γαμος ειναι κατι που με φοβιζει και με σπρωχνει χιλιομετρα μακρια , αν ειναι επιτυχημενος και ολα δουλευουν ρολοι τοτε παω πασσο .. δυστυχως ομως τα τελευταια χρονια τα ποσοστα διαζυγιων δειχνουν αλλα ..
Οσο για την διαφωνια σου στο οτι ο καθενας χρειαζεται να εχει και τον προσωπικο του κυκλο φιλων και δραστηριοτητων θα επιμεινω .. Δεν μπορω να διανοηθω εναν ανθρωπο που παντρευεται να βαζει ενα ''Χ'' στην ζωη που ζουσε μεχρι τη μερα του γαμου του ...
Ετσι κι αλλιως καπως ετσι δεν τον γνωρισε η καλη του ? περιτριγυρισμενο απο φιλους και με ενδιαφεροντα .. γιατι να του τα στερησει ? Για να γυρισει μια μερα να του πει ''εγω παντρευτηκα εναν αντρα ζωντανο , δραστηριο και με φιλους διπλα του και κοιτα πως καταντησες .. στον καναπε με το τηλεκοντρολ στο χερι ..'' ?
ακομη και στον γαμο που κατα μια εννοια ολα ειναι κοινα και μοιραζονται δια του δυο , πιστευω οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα να αναπνεει και να κανει πραγματα που τον ευχαριστουν .. εξαλλου το πολυ ''μαζι'' δεν νομιζω να ειναι και τοσο υγιες , ασε που φερνει τη φθορα στο ζευγαρι πριν την ωρα της ..

αυτα κι απο μενα ! οπως εχω πει και σε αντιστοιχο θεματακι, η αποψη μου ειναι εντελως υποκειμενικη και ισως μονοπλευρη μιας και δεν εχω την εμπειρια του γαμου στους ωμους μου .. Βλεπω ομως και παρατηρω κοντινα μου ζευγαρια .. οποτε προσπαθω να ειμαι αντικειμενικη οσο μπορω ..

xhmeia

den ennoo moro moy na xaseis teleios thn eleytheria k thn prosopikothta soy oyte na pnixei o enas ton allon
apla ayto to oti goystarei o kathenas me stravose
safestata k o prosopikos xoros k xronos alla se kathe sobarh sxesh -opos k o gamos- kapoia pragmata periorizonte alla ligo ,alla poly h ta epektinis eis diployn
pas me toys filoys/es soy alla pate k mazi k oi dyo me toys filoys/es soy k panta katopin synnenohseos
den legetai adeia ayto alla sevasmos .
oso gia to volema den einai panta etsi, kamia fora oi synthikes k to aisthima eythynis se krata xronia se mia sxesh teleiomenh prospathontas -sinithos mataia -na thn anasthseis. k kapoies xanontai s aythn thn pospatheia symbibazontai k xanoyn sto telos k ton eayto toys .dystyxia s olo to megaleio .den tis kathgoro omos .
kapoies katafernoyn k kapoia stigmh briskoyn th dynamh stamatoyn na mempsimoiroyn agapoyn ton eayto toys k proxoroyn afhnontas oso ginete piso tis pikres k kratontas ta kala poy ezhsan me ton proin eeee kapoia kala esto sthn arxh toy gamoy yparxoyn sinithos
k fysika  k  polles den voleyontai ,alloimono ,briskoyme k enan erasth k ola kala KYRIES K ....KYRIOI antistoixa me thn ervmenh o antras ,giortazoyme ta eytyxismena 10,15,20,25,30 xronia gamoy  :shock: k hthikologoyme.

k na to mpaxalepso k ligo  :twisted:

o gampros idronei th mera toy gamoy k h nifi s olo ton ypoloipo eggamo vio eeeeeeee basilissa thn exei bre m eth saoyna ths  :twisted:

k gia na leme k thn alithia sto diko moy gamo hmastan k oi dio idromenoi e afoy o fotografos fotoxalias ma s  perieloyze me toys provoleis a pa pa
tha htan mpatsos sthn prohgoymenh zoh toy den exigeite allios  :shock:

xhmeia

k fysika k polles den XEvoleyonte **********

diorthosh

mallon exo nistaxi k den to xo katalabi
ainte pame gia ypno o kokkoras elalhse

PoiSoN_GiRL

χεχεχε ! ο φωτοχαλιας σιγουρα ηταν μπατσος .. (ωχ αρχισα κι εγω το μπαχαλεμα .. γκουχου γκουχου.. ανασυγκροτουμαι και απαντω !!)

σιγουρα δεν μιλαμε για αδεια αλλα για σεβασμο ! συμφωνω απολυτα μαζι σου ! Εχω γνωρισει ομως και ανθρωπους που στερουνται πλεονεκτηματος να διατηρησουν καποιους φιλους απο το παρελθον κι εκει ηθελα να σταθω περισσοτερο ... Σιγουρα το ζευγαρι μετα το γαμο αποκτα και κοινους φιλους και προσαρμοζεται συμφωνα με τα νεα δεδομενα , αλλα ειναι καλο να κραταει και επαφες με τις παλιες του συνηθειες ! Κατω απο αυτη την διευκρινιση που εκανες, συμφωνω μαζι σου ! Και σιγουρα αυτο που λες περι εραστη - ερωμενης κλπ και κατα τα αλλα να γιορταζουν ευτυχισμενοι την καθε τους επετειο .. ε μεγαλυτερη υποκρισια και βολεμα απο αυτο δεν υπαρχει ..
Χαρα στο κουραγιο και την δυναμη λοιπον , ολων εκεινων των γυναικων / ανδρων , που καταφερνουν με αξιοπρεπεια να αποχωρησουν οταν πλεον δεν δεχεται επιδιορθωση (μπαλωμα) ο γαμος τους ..
αν και πραγματικα θα χαιρομουν περισσοτερο στην θεα ευτυχισμενων και επιτυχημενων γαμων .. δυστυχως δεν μπορουμε παντα να τα εχουμε ολα .. κι οπως υποστηριζω συχνα .. ''τιποτα δεν κραταει για παντα δυστυχως ή ευτυχως''

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"(βλεπε : Jon Jon -ο συντροφος της Barbie !

looooool

ζουζουνίνι, ο Jon Jon είναι της Bibibo. Της Barbie είναι ο Κεν...
τα μπέρδεψες.. αλλά γλώσσα λανθάνουσα αλήθειες λέγει...!! βρε λες!!?  :shock: OMG...! καταστράφηκε ο παιδικός μου κόσμος...

και σοβαρεύω:

πέρα από οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά στην πορεία ενός γάμου, εμένα η ένστασή μου όπως προείπα είναι σε αυτή τη λογική που εξέφρασε και ο eye_ παραπάνω...
1. μα γιατί να θέλει κανείς (βλέπε νύφοι, γονείς, πεθερικά, κουμπάροι) το κακό του γαμπρού!? από που κι ως που να υπάρχει συνωμοσία!?
2. είναι δυνατόν να είναι τόσο στραβός ή αφελής που όλοι πια τον εκμεταλεύονται και τον έπιασαν κορόιδο και αυτός δεν καταλαβαίνει τπτ παρά μόνο στα σκαλιά της εκκλησίας?
3. αν πραγματικά δεν το θέλει, τότε γιατί να το κάνει?
4. και κυρίως εφόσον το θέλει, γιατί δεν κοιτάει να το απολαύσει!?

στην εκκλησία έχουμε μάθει όλοι να έχουμε την προσοχή μας στην απαστράπσουσα νύφη. περιμένουμε να δούμε πως θα είναι το νυφικό, πως θα έχει φτιάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ... και έτσι ο γαμπρός περνά σε δεύτερη μοίρα...

πρόσφατα είχα την τύχη να παντρευτούν δυο καλοί μου φίλοι. μάλιστα κουμπάρος ήταν ο αδερφός μου. με τον γαμπρό είμαστε παιδικοί φίλοι, κολλητοί. η νύφη ήταν κι αυτή από την ίδια παρέα. είμαστε στην εκκλησία από νωρίς και ναι μεν υπήρχε νευρικότητα, αλλά και τα κλασσικά πειράγματα. εκείνον δεν μου έκανε εντύπωση που τον έβλεπα στα σκαλιά. (να σημειώσω πως γενικά ενθουσιάζομαι εύκολα με τις αλλαγές στη ζωή των φίλων μου. όταν είχα δει άλλη φίλη μου από την ίδια παρέα έγκυο, είχα μπήξει τις φωνές από τη χαρά μου, και δεν σταματούσαν τα δάκρυα χαράς!) όμως βούρκωσα μόλις βγήκε η νύφη από το αυτοκίνητο... πως να το κάνουμε, είναι μια ξεχωριστή εικόνα...

φυσικά μείναμε μέχρι το τέλος της δεξίωσης, και φύγαμε μαζί με τα παιδιά... εντελώς φυσικά καληνύχτισαν τους γονείς τους, μπήκαμε στα αυτοκίνητα και φύγαμε.
ήταν απλώς μια γιορτή. μια νύχτα που περάσαμε πολύ πολύ όμορφα και θα έχουμε να θυμόμαστε.
όπως δεν έκανε καμμία ιδιαίτερη εντύπωση ή διαφορά σε εμάς, έτσι πιστεύω πως δεν αλλαξε τη ζωή των ίδιων. όπως τους βλέπαμε πριν, έτσι εξακολουθούμε να τους βλέπουμε και τώρα, σαν φίλους μας και σαν ζευγάρι. σαν δυο ανθρώπους που νοιάζονται ο ένας τον άλλο και έχουν αποφασίσει να είναι μαζί...

that's all....

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"1. μα γιατί να θέλει κανείς (βλέπε νύφοι, γονείς, πεθερικά, κουμπάροι) το κακό του γαμπρού!? από που κι ως που να υπάρχει συνωμοσία!?

ολα ειναι μια μικρη συνωμοσια .. απο την νυφη που τον ψηνει ωρες - μερες - χρονια ατελειωτα να την αποκαταστησει γιατι ετσι πρεπει και ετσι κανουν τα καλα παιδια κλπ κλπ που φυσικα ειναι γνωμη της μαμας της και οπως της την εχει μεταφερει απο γενια σε γενια ...

Παράθεση από: "Enia"2. είναι δυνατόν να είναι τόσο στραβός ή αφελής που όλοι πια τον εκμεταλεύονται και τον έπιασαν κορόιδο και αυτός δεν καταλαβαίνει τπτ παρά μόνο στα σκαλιά της εκκλησίας?

Τοτε ειναι που συνειδητοποιει τι πηγε κι εκανε .. που εμπλεξε ο χριστιανος .. αλλα ως κυριος που ειναι δεν κανει πισω .. εκανε ενα λαθος , θα το τραβηξει ως το τελος (ιπποτικη φυση του αντρα..)

Παράθεση από: "Enia"3. αν πραγματικά δεν το θέλει, τότε γιατί να το κάνει?

Ισως γιατι του εχει παρει τα αφτια η καλη του ?? Ισως γιατι δεν αντεχει αλλο την γκρινια και την μουρμουρα της ? Ισως γιατι αν δεν διαπραξει γαμο .. θα διαπραξει εγκλημα ?? ποσο να αντεξει ο χριστιανος δηλαδη ??
οταν μαλιστα στη μεση εμπλεκεται και η μαμα της μελλουσας νυφης .. αντε να γλιτωσει ...

Παράθεση από: "Enia"4. και κυρίως εφόσον το θέλει, γιατί δεν κοιτάει να το απολαύσει!?

Οσο μαζοχιστης και να ειναι ο ανθρωπος .. ποσο πια να απολαυσει μια τελετη που ολοι τον κοιταζουν ετοιμοι να τον φανε (ειδικα το σοι της νυφης )
Ας μην αναφερω τους φιλους του που τον κοιταζουν με συμπονια και οικτο .. ''παει και αυτο το παλικαρι .. δεν αντεξε τις πιεσεις και ενεδωσε..''

Παράθεση από: "Enia"στην εκκλησία έχουμε μάθει όλοι να έχουμε την προσοχή μας στην απαστράπσουσα νύφη. περιμένουμε να δούμε πως θα είναι το νυφικό, πως θα έχει φτιάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ... και έτσι ο γαμπρός περνά σε δεύτερη μοίρα...

και τελος .. εδω ηδη φαινεται το θεμα της διακρισης .. (για να μην πω ρατσισμος ) γιατι δηλαδη αποκλειστικα προσοχη στην νυφη ? Μονη της παντρευεται ? Ο μελλον συζυγος δεν συμμετεχει σε αυτο ?

Υ.Γ. συγχωρειστε με για το λαθος με τον Jon Jon .. απο πιτσιρικι δεν ειχα καλες σχεσεις με κουκλες και λοιπα κοριτσιστικα παιχνιδια .. εκανα δημοσιες σχεσεις κυριως με αγορακια (βλεπε : μπαλα - πολεμος κλπ !!)  :P

papi

ουφ..ξεχασαμε το μνμ και πηγε σα κατ!χαχαχα :twisted:

PoiSoN_GiRL

papi

262 Επισκέπτες, 1 Χρήστης