Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 252
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 261
  • Total: 262
  • Leon

Γιατί ιδρώνουν μόνο οι γαμπροί;

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 17, 2005, 02:15:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

what is ''σα κατ'' ?  :roll:
και ποιο μηνυμα ξεχασαμε ?
για γαμο δεν μιλουσαμε ?  :roll:

papi

σα κατ =σα κατω!

ε ειπα να το ανεβασουμε λιγο!±

ναι για γαμο...λες να παντρευτω;το σκεφτομαι!Τι λες εσυ;

PoiSoN_GiRL

Eπειδη ο ''γαμος'' ειναι ενα κεφαλαιο που παντα μα παντα αντιμετωπιζω σοβαρα, θα προσπαθησω να σου απαντησω με λιγα λογια μιας και πλεον εχω μιλησει τοσο πολυ γιαυτον !!
Εαν θεωρεις οτι εισαι ερωτευμενος (προσοχη ! οχι ενθουσιασμενος και οχι υποχρεωμενος να παντρευτεις καποια στιγμη γιατι ετσι συνηθιζεται !) κι αν νομιζεις οτι η επιλογη συντροφου που εχεις κανει ειναι απολυτα σωστη (οχι απλα μια συντροφος που θα περασεις το υπολοιπο της ζωης σου για να αντιμετωπισεις τη ζωη απο κοινου με καποιον αλλον, αλλα ουτε κι ενας γαμος γιατι ετσι ''πρεπει'' ) τοτε .. με τις ευχες μου !
Εχω πει απειρες φορες πως προσωπικα ειμαι κατα του γαμου, αυτο δεν σημαινει πως αν καποια στιγμη βρω εκεινον τον ανθρωπο που θα με συμπληρωνει και θα νιωσω ερωτευμενη οτι δεν θα το τολμησω !
Ειπαμε , δεν ειμαστε απολυτοι ποτε και για τιποτα ! Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει στα επομενα δεκα λεπτα ! Ναι λοιπον στον ερωτα κι αν εισαι ερωτευμενος .. απο εμενα καλα στεφανα και μη σου πω θα γινω και κουμπαρα !!

papi

Ευχαριστω πολυ για αυτα που εγραψες!Ειμαι ερωτευμενος....με εμενα! :lol:
Οταν με το καλο βρω την γυναικα που Θα με Αγαπησει πραγματικα,τοτε θα εισαι και εσυ μια απο τις τοσες κουμπαρες που εχουν προσφερθει για να με παντρεψουν!

(παντρεμενοι κι δυο φυγε σε παρακαλωωωωω )]

(Αυτα τα στεφανα, που φτιαχτηκαν με ανθη καθε λουλουδι εχει γινει αγκαθι Αυτα τα στεφανα που καποτε μας σμηξαν,γιναν θηλιες και την αγαπη μας την πνιξαν!Βλεπω μπροστα στα εικονισματα τα στεφανα,σαν ορφανα του χωρισμου μας τη βραδια κι ολο με πικρα αναρωτιεμαι τι σου εκανα Σαν δακρυσμενη με κοιταζει η Παναγια Σαν δακρυσμενη με κοιταζει η Παναγια Βλεπω στο φως του καντηλιου λευκα φαντασματα και στολισμενα τα μαλλια λεμονανθους και εγω μπροστα τους στης καρδιας μου τα χαλασματα να σε γυρευω και εσυ να μην μ' ακους.)

Argiro

ΠαράθεσηΗ tristana έγραψε:

Οι γαμπροί ιδρώνουν, διότι δεν φοορύν αποσμητικό.
[/b]

Εγώ πάλι είμαι της γνώμης πως ιδρώνουν γιατί φορούν σακάκι και γραβάτα. Μάλλον πρέπει να καταργηθούν και τα δύο...

tristana

Αργυρώ, το δέχομαι. 'Ενα σορτσάκι και όξω από την πόρτα. Ε, μα πια! :lol:

Argiro

Και χωρίς φανελάκι... για να φαίνεται και το τρίχωμά του...

tristana

Τρίχωμα;;;; ΑΑΑΑΑΑΑ! Να πάει αμέσως για λέιζερ λέμε!

Argiro

Όχι, είναι εικαστική παρέμβαση στη συνολική εικόνα του μυστηρίου του γάμου...

tristana

Με το σορτσάκι δεν θα το έλεγα και τόσο "Μυστήριο"!
Και ναι, ζήτω στις εικαστικές παρεμβάσεις! 'Οχι, με το γουναρικό, καλέ μου!

papi

tristana

Και γείτσες!  :P  (Μόλις έβγαλες το γουναρικό;)

Evitaki

δεν ξερω τι λετε εμεις παντως στο γαμο μας
δεν ιδρωσαμε καθολου
ξεπαγιασαμε παρολο που ειχαμε αγχος κ υποτιθεται οτι θα επρεπε να τρεχει ο ιδρωτας ποταμι
νομιζω οτι ο ιδρωτας ερχετε μετα οταν συνηδειτοποιεις τι πηγες κ εκανες :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

papi

Evitaki

απο τυχη αλλπ τιποτα :P  :P  :P  :P  :P  :P

261 Επισκέπτες, 1 Χρήστης