Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 580
  • Total: 581
  • Leon

Παρανομο ζευγαρακι σε επ΄ αυτοφώρο συλληψη!!!!!

Ξεκίνησε από Fotis, Αυγούστου 17, 2005, 11:15:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Fotis

Παρανομο ζευγαρι εθεαθη σε γνωστη καφετερεια ..
οποιος χρηστης γνωριζει σε ποιον ανηκει το ''υποπτο'' χερι καθως και το ''υποπτο'' πισινουλι .. ας μας δωσει πληροφοριες ...

Ο νικητης (εκεινος που θα μαντεψει σωστα) θα κερδισει ενα 15νθημερο ταξιδι στην Παρο με ολα τα εξοδα πληρωμενα (απο την τσεπη του) καθως και ενα αναμνηστικο αντιγραφο ολοκληρης της φωτογραφιας !

Σας ευχαριστουμε εκ των προτερων για την συμμετοχη σας !

εκ της διευθυνσεως

PoiSoN_GiRL

Επειδη εχω βασιμες υποψιες πως η προσφορα δεν ηταν γενναια ..  εκ της διευθυνσεως λαμβανω την τιμη να ανακοινωσω / μεταφερω ενα επιπλεον δωρακι για τον νικητη :
Οποιος λοιπον καταφερει να ανακαλυψει το παρανομο ζευγαρι θα αφαιρεθουν απο το προφιλ του 20.000 ποντοι .. σε περιπτωση που ο υπερτυχερος δεν εχει τοσους , θα του αφαιρουνται σταδιακα καθε φορα που σταυρωνει εστω και μισο ποντο !
ευχαριστουμε πολυ ! (λοοοοοοοοοολ)

LaStDrIvE

LaStDrIvE

LaStDrIvE Points: 25453 -20.000 = 5453 Points  (before this post:PPP) :) :) :) :)

Anonymous

Μα τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει.... ]

Enia

εγώ δεν ξέρω (γκούχου γκούχου! :twisted: ) -φτου γμτ, έχασα το ταξίδι!- αλλά μπορώ να σας παραγγείλω τη φωτό σε γιγαντοαφίσα? πληρώνω όσο όσο... και αν έχετε την καλοσύνη και το αρχείο σε .jpg για wallpaper για το πισιδάκι μου...

ευχαριστώ κυρία διεύθυνση...
:D

PoiSoN_GiRL

εμενα παλι αυτο εκει το ποτηρι μου θυμιζει κρυα σοκολατα και ξεσηκωθηκα παλι ...  :roll:  :roll:  :roll:

(ο καθενας με τον πονο του -λοοοολ- !!)

Anonymous

χααχα εμένα πάλι μου θυμίζει επιδρομή από ζώα αγνώστου προελεύσεως με το εκτίναμα της νεαράς και το χούφτωμα του κυρίου llllooolllll

Διεύθυνση δε το κάνουμε αλλού και όχι στην Πάρο???
Προτιμούμε αλλού γιατί και το άλλο μας ταξίδι για κει ξεκίνησε αλλά βούλιαξε στο δρόμο lllllllllloooooooooolllllllllll

tristana

Παράνομο είπατε; Γιατί; Είναι ολοφάνερο και σιγά το αίνιγμα και δώστε μου τα εισιτήριά μου, παρακαλώ εφτιαξα ήδη σακ βουαγιάζ.

Πρόκειται για τον Γιωργάκη -μην ρωτήσετε ποιον Γιωργάκη ένας είναι-
μετά της συζύγου του. 'Ακου "παράνομο ζευγαράκι".
Και οι παντρεμένοι χουφτώνουν ενίοτε. (Καλά όχι ο ένας τον άλλο
και μεταξύ τους, αλλά...)

Τώρα στην απίθανη περίπτωση που έχω πέσει έξω -0.0002% και πολύ λέω-
πρόκειται για τον ψιλικατζή μας που συσφίγγει τις σχέσεις του με την Ρωσίδα του απέναντι περίπτερου. Πώς βγαίνεις στην πλατεία; Ε, φάτσα.

Σας χαιρετώ. Πείτε μου καλό ταξίδι και σε άλλα με υγεία.

tristana

Α, και μην ξεχνιόμαστε... από πού παραλαμβάνω το έπαθλο που θα κοσμήσει το λιτό και μινιμάλ τζάκι μου.
Εάν πάλι θέλετε να το στείλετε με κούριερ θα με βρείτε στο ίδιο μέρος
το γνωστό ώρες αξιοπρεπούς βαμπίρ, περικαλώ. (Αυτό με τη ρίμα. Μεγάλο πρόβλημα...)

Anonymous

Egw kati se toioutako to kobw kai aprosarmosto, twra mh rwthsete gia poious lew, kseroun aytoi. Aytos, Ayth kai ta mysthria diladi.   LLOOOOOLL :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Αααααααααα να δώσει η διεύθυνση μεγαλύτερο έπαθλο για να πουμε πιο είναι το ζευγαράκι !!!!!

MAGIC

η Μαρω Λυτρα και ο Καραφωτης ειναι σιγουρα.Φτιαχνω τις βαλιτσες και ερχομαι για το εισητηριο :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Μια φωσφοριζέ ύπαρξη είναι αλλά δε το κάνουμε θέμα!!! χαχαχαα
Ο Καραφώτης ίδιος μιλάμε!!! ]

PoiSoN_GiRL

ελα το βρηκαμε ? φευγουμε για ταξιδι Γωγω ?? (εννοειται πως αν το βρεις θα παρεις εμενα μαζι σου !! το εχω δεδομενο λοοοοοοολ!)
να μαντεψω ?? ειναι νομιζω ... αυτη η γαβγαδιτσα η Δεσποινα Βανδη με τον συζυγο ??  :roll:

το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ?
το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ? το βρηκα ? ε ?

:roll:  [size=24]ΕεΕεΕ ??[/size]  :roll:

580 Επισκέπτες, 1 Χρήστης