Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 318
  • Total: 319
  • Leon

Παρανομο ζευγαρακι σε επ΄ αυτοφώρο συλληψη!!!!!

Ξεκίνησε από Fotis, Αυγούστου 17, 2005, 11:15:04 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kathreftis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "kathreftis"to  8ema  telika  ekselisete  se  8riler  giati  malon  prokite  gia  
fotomontaz  pou  diadramatizete  se  kapio  flokafe  

xm
 :roll:  :twisted:  :roll:  :twisted:  :roll:  :twisted:  :roll:  :twisted:

και για να δεις kathreftako μου οτι εγω ειμαι πραγματικα αθωα .. ουτε που εχω πατησει ποτε μου σε flocafe .. ειμαι κοριτσι απο σπιτι με γαλλικα και πιανο .. ουτε σε καφετεριες συχναζω και φυσικα δεν μου πιανει και τον πωπουλινο μου κανεις ! οριστε μας !  :P  :P

kaneis   eeeeeeeee   ?????

Παράθεση από: "KostasD33"καλα κανω εγω και δεν μιλαω και κανω την παπια ........ ]

eimai  periergos  twra  na  dw  ti  8a  pei  to  PoiSoN_GiRL  kai  o  popoulinos  tis   :twisted:  :twisted:

o  eteros  kapadokis  toulaxiston  ekane  tin  papia  :P  :P

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! Δεν ειμαι εγω λεμε !! τι κι αν μου μοιαζει ?? ειναι η σωσιας μου στην τελικη !!
Λοιπον κυριε σωστα μαντεψατε ! και μιας και εγιναν τα αποκαλυπτηρια οφειλω να ομολογησω και την ιστορια που κρυβει αυτο το παρανομο ''μπαλαμουτι''  :P  :P

H ιστορια διαδραματιζεται στο flocafe Περιστεριου .. κι ενω ολα ειναι ηρεμα και ακομη κι εγω καθομαι ησυχη στην καρεκλιτσα μου χωρις να κουνιεμαι δεξια-αριστερα-πανω-κατω ... κανει ξαφνικη εφοδο μια παρεα σκυλων (5 ή 6 αν θυμαμαι καλα) οι οποιοι τσακωνονται ... (για κοκκαλο ?? δεν γνωριζω την αιτια ...) Στον πανικο μου λοιπον και πριν καταπιω το καλαμακι μαζι με το ποτηρι που κραταω στα χερακια μου .. τα παραταω ολα με ταχυτητα φωτος και σκαρφαλωνω (ε .. που αλλου ?) στην καρεκλα του διπλανου μου !! ο διπλανος μου ετυχε να ειναι ο Κωστακης ο οποιος με πολυ μεγαλη κατανοηση εβαλε ενα χερακι να μην γκρεμιστω κι εγω και το τραπεζι κι εκεινος μαζι !! Σωτηρα μουυυυυυυυυυυυ ! Σου χρωσταω την ζωη μου !! (Η ιστορια φυσικα εχει και συνεχεια που ειναι ακομη πιο οδυνηρη αλλα ευτυχως δεν καταφεραν να την αποθανατισουν !!) χαχαχαχαχα !  :P

Anonymous

χαχαχαχαχαχα τουλουμπίτσα μου δεν την γλίτωσες τελικά!!!!!
Ααααααααααααααααααααααααχχχχχχχ άτιμε Φωτηηηηηηηηηηηηηηη!!!!
 ]

kathreftis

katalabeno  PoiSoN   itan  tixeo  8)  kati  terastia  skilia  kamia  trakosaria  
me  terastia  dontia  :shock: , pou  ta  afiniasmena  rou8ounia  tous  dipsousan  
gia  ema  :x . kai  stin  prospa8ia  na  sosis  tin  zwh  sou  skarfaloses  sto  bouno  :roll:

a  den  sou  eipa  tin  epomeni  ebdomada  katebeni  stin  a8ina  kai  o  
xionan8ropos  ton  imalaion :twisted:  :twisted:  :twisted:

kapou  exw  to  tilefono  tou  nikou . tou foskolou bre .

se  pion  ta  poulas  glikia  mou ????????? eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????
 :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

PoiSoN_GiRL

φτου να παρει η ευχη .. δεν εγινε πιστετο τελικα ε ?? θα πρεπει μαλλον να ψαξω για καλυτερη δικαιολογια .. ειμαι και αγαρμπη με τα ψεμματα βρε παιδι μου , δεν ειναι να πω ψεμμα .. με καταλαβαινει ακομα κι ενα πενταχρονο ..  :shock:
παει καταστραφηκα .. συγνωμη Κωστα που εγινε γνωστη η παρανομη σχεση μας , δεν φταιω εγω ξερεις ..  :roll:  :roll:
Αρη μου οταν κατεβει αυτος ο χιονανθρωπος κανε τον κοπο να παρεις ενα τηλεφωνακι να κανονισουμε να πιουμε ενα καφε .. τοσο μεγαλο ταξιδι θα κανει ο ανθρωπας .. κριμα να φυγει ετσι παραπονεμενος !!  :P  :P

PoiSoN_GiRL

αχμμμ τωρα που το ξανασκεφτομαι .. μηπως αν αποκαλυψω και την συνεχεια κριθω υπερανω υποψιας ??

Φευγοντας λοιπον απο την καφετερια με το στομαχι δεμενο φιογκο και την ψυχη στην Κουλουρη (ειμαι και αγεωγραφητη παναθεμαμε ουτε καν ξερω κατα που πεφτει αυτη η Κουλουρη...) κατευθυνομαστε με τον μιστερ Κωστα προς το αυτοκινητο (που κατα τον ερχομο μας εχει παρκαρει με μεγαλη ευκολια .. στη μεση του δρομου μιας και δεν βρισκαμε θεση ...!) Μπαινουμε μεσα και μολις ο Κωστακης ξεκιναει να φυγουμε .. κανει το λαθος να ανοιξει παραθυρο οδηγου και συνοδηγου ... εκεινη τη στιγμη δεχομαστε επιθεση της ιδιας παρεας σκυλων .. Προφανως τρομαγμενη .. πηδαω στην θεση του οδηγου και με την απιστευτη διακριτικοτητα που με διεπει , στην προσπαθεια μου να ανεβω εστω και στο κεφαλι του Κωστα για να σωθω .. του κλεινω τα ματια .. Ο απελπισμενος οδηγος εχει κεντραρει την πλατεια Περιστεριου και βαδιζουμε με ταχυτητα φωτος προς το κολωνακι που βρισκεται στο πεζοδρομιο της .. Ευτυχως τελευταια στιγμη με μια ευγενικη κινηση , μου ριχνει μια αγκωνια και με στελνει στην θεση του οδηγου και αποφευγουμε την συγκρουση με το κολωνακι ... ανεβαζει βιαστικα τα παραθυρα (βριζοντας απο μεσα του ...) και επιτελους ξεφευγουμε απο την συμμορια των λυσσασμενων σκυλων !!

μηπως τωρα καταφερα να σας πεισω οτι η παρανομη σχεση που διακρινατε ηταν μια απλη αυτοπροστασια και μια ευγενικη χειρονομια του Κωστα να με σωσει ??   :roll:  :P

tristana

Εμένα με έπεισες! ( ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΙΑ, ΤΙΣ ΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ! ΣΑΛΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ! ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑΣ! ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΑΠΗ... ΕΓΩ ΣΕ ΕΠΕΙΣΑ;;; ΧΕΧΕ)

Enia

Εγώ τα ήξερα από πρώτο χέρι και γι'αυτό τηρούσα σιωπή ιχθύος.
Την γιγαντοαφισα μου παρακαλώ....

*Enia and mule (μουλάρι ή παντόφλα!? you decide!) πάνε πακέτο...

Και όσοι πιστοί προσέλθετε, όλοι οι καλοί χωράνε...

Μουαχαχά!  :twisted:

tristana

Μπα, πουλάκι μου! Να σου λείπουν οι πλουραλισμοί (ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΛΕΜΕ. ΚΑΚΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ)
Εξάλλου, πάσχω από αγοραφοβία. Εσύ, εγώ και το μουλάρι μας ο Περίανδρος.  Ο κάι; (Και καλά ξυπνητούρια, 'Ενια)

Enia

Παράθεση από: "tristana"ΚΑΚΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ

α, όχι μι ντάρλινγκ.... λάθος σου τα είπανε...
εγώ είμαι μοσχοαναθρεμένη, δεν βαδίζω... I don't do walking. (Neither running - το ξεκαθαρίζω...)
Τσάμπα το ζητάω το άλογο νομίζεις!? :P

όσο για το καλούς ή κακούς, δεν θα τα χαλάσουμε... 'ο καλός ο μύλος...'  8)

tristana

Καλά και "ε τζέντλεμαν γουίλ γουόκ, χι'λ νέβερ ραν" που λέει το άσμα.
Αλλά κοτζαμάν ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ σου έχω! Ποιος σου είπε ότι θα βαδίσεις;
Δεν θέλω παροιμίες με μύλους, αλωνίσματα κλπ. Παραπέμπουν αλλού.
Τσακίσου και ανέβα λέμε στην χρυσαφιά τη σέλα, διότι έχω κλείσει δωμάτιο
στην πανσιόν του ΚΥΡ-ΦΩΤΗ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ (Επίθετο δεν διαθέτει)

(Με είπε ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ! Με είπε ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ!
Κορίτσι-Δηλητήριο με τα πειστικά επιχειρήματα του βαρόνου Μυγχάουζεν εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει!!!! ΜΕ ΕΙΠΕ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ, ΛΕΜΕ.
Μέσα σε δυο νύχτες Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ! ΓΙΟΥΡΙΑ! Αϊ γουντ. Αϊ στιλ γκατ δε τατς!)

PoiSoN_GiRL

πωπω ... τοσο κρατησε αυτη η σχεση .. Λιλα μου χαιρομαι που πανω απο ολα η σχεση μας ειχε διαρκεια και κυριως .. ησουν πιστη (μοιχαλιδαααααααααααααααααααα δεν θα σε πιασω στα χερια μου ? τουφα τουφα θα στο βγαλω το κοτσιδι ... )

Λοιπον ευχομαι βιον ανθοσπαρτον και αλλα τετοια χαριτωμενα .. εξαλλου εγω τωρα εχω κι εναν παρανομο δεσμο να κοιταξω .. που χρονος για εξωσυζυγικες σχεσεις .. αντε με τις ευχες μου και καλους απογονους !!
Κωστααααααααααααααα πιασε τον χαλβα να πνιξω τον πονο μου ...  :wink:

tristana

'Ενια, είναι βαρύ το πλήγμα το ξέρω, αλλά μήπως να μέναμε φίλες;
Η σχέση μας ήταν συγκλονιστικότατη και δυο-τρεις νύχτες που κράτησε
ισοδυναμούν με μια ζωή. Δεν είμαι για τόσο μακροχρόνιους δεσμούς.
Σ'αφήνω ελεύθερη να ροβολάς σε άλλα λιβάδια πια. (Δεν είπα να βοσκάς)
Αποχωρώ καβάλα στον Περίανδρο. Καλπάζω και σε σκέφτομαι... για ένα-δυο δευτερόλεπτα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, τζουτζούκα μας!
Ουφ! Είμαι πολυ γριά για τέτοιες συγκινήσεις. Και εσένα -εδώ τό'χω το ονοματάκι σου, αλλά...- εσένα τέλος πάντων, ανώνυμη, συναρπαστική
και διάφορα άλλα επίθετα που δεν μού'ρχονται τώρα θα σε ... κάτι θα σκεφτώ να σε κάνω. ΑΣΤΑ ΛΟΥΕΓΚΟ, ΑΣ'ΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.

PoiSoN_GiRL

λολ ! Τωρα δηλαδη τι καταλαβες μοιχαλιδα ?? εμ εχασες τον μονιμο δεσμο σου (εμενα) εχασες και την tristana που καλπαζει προς αλλα μερη ...
θα αρκεστεις λοιπον στους υπολοιπους θαυμαστες σου ...

[size=9](ουφ .. ευτυχως που προλαβα και αποχωρησα με το κεφαλι ψηλα .. better safe than sorry που λενε και οι φιλοι μας οι Αγγλοι !!! λοοοοολ)[/size]

tristana

Και εγώ με το κεφάλι ψηλά αποχώρησα, διότι αν σκύψω με τα τόσα κέρατα
που με στόλισε η ... Θου Κύριε ... θα πέσω κάτω από το περήφανο μουλάρι μου! Φύγαμε, Περίανδρε!

318 Επισκέπτες, 1 Χρήστης