Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 686
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 685
  • Total: 685

erxomai...

Ξεκίνησε από eye_, Αυγούστου 20, 2005, 10:07:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eye_

[size=18]to s/k 8a kanw efodo sta meri sas gia na dw kai to matsaki.. (vazelakos gar).. sto psito twra.. savvato vradaki psinomai gia kanena meeting..  

elpizw na dw kai na gnwrisw kosmo kai apo konta..[/size]

xhmeia

tvra molis distixos to eida /
peite moy tora oti egine synanthsh k den to pira eidhsh ??????????
tha kano mpoymmmmmmmmmmmmmmm

Anonymous

Το post το έβαλε Σάββατο και είπε θα έρθει σ/κ αλλά πιο σ/κ δεν μας διευκρύνησε!! ]

xhmeia

ego antilifthika ayto poy molis perase e?????????/ERXOMAI S/K TVRA DHLADH )e????? :roll:

esy bre mikro poy xeris k ta athlitika (ego mono ti xroma exoyn oi omades xero xaxaxaxaxa)   gia poion agona leei????????

Anonymous

28 του μηνός είναι αυτός ο αγώνας που λέει Βαζελομαμά!!! χαχαχαα

cuba

na doseis perisoteres dieykriniseis gia pote 8a er8eis gia na mboresoyme na kanonisoume synantisi, eye_ hmerominia kai ti ora 8es na bre8oyme. genika kai aorista prokaleis abebeothta.

xhmeia

e kala cuba mhn eisai toso aysthros mhn ton deiroyme kiolas ton an8ropo xaxaxxaxaxa apla meta den 8a mporei na griniazei oti den synanthse kanenan    :lol:

PoiSoN_GiRL

Τελικα η συναντηση εγινε ή θα γινει το ερχομενο Σαββατο ??
ειχαμε κανενα νεο απο το μετωπο ??
Αν πληροφορηθειτε τιποτα σκουντηστε με ..  (η γνωστη αφηρημαδα μου ... αυτο θα με φαει εμενα ...)  :oops:  :roll:

eye_

san na exete dikio.. ennoousa to s/k pou mas erxetai 27 kai 28 tou minos.. twra gia wra kai meros kalitera 8a itan na proteinete eseis mias kai egw apo a8ina de katexw kai polla.. to dromo omws 8a to vrw.. :)

PoiSoN_GiRL

Οk ! Λυθηκε η απορια ! οποτε κανονιζουμε για Σαββατο 27 Αυγουστου καποια συναντηση !! Ακουω προτασεις και θα επανελθω εντος ολιγου και με δικη μου προταση ..  :P

PoiSoN_GiRL

Λοιπον επανηλθα ! Αν δεν κανω λαθος στις ιδιες περιπου ημερομηνιες εχει ενημερωσει και ο Γιαννακος ( fmas ) οτι θα βρισκεται στην Αθηνα . Ας μας δωσει περισσοτερες πληροφοριες για το ποτε ακριβως θα ερθει ωστε αν ειναι εφικτο να βρουμε μια ημερομηνια που να βολευει και τα δυο παιδια για να κανονισουμε την συναντηση . και τωρα επι του θεματος ..

kuria & xhmeioula ως καλες διοργανωτριες που εισαστε θα θελατε να προτεινετε κατι για να μην βαλω εγω πουθενα το χερακι μου και καταληξει η συναντηση σε τραγωδια .. ? (ως γνωστη και σαν ''Γυναικα-πυξιδα'' ειμαι ικανη να κανονισω κατι και να μην ξερω ουτε εγω πως να παω ! λολ )

Κοριτσια θα βαλετε ενα χερακι να οργανωθει μια συναντησουλα ??  :roll:

fmas

Επιβεβαιώνω την πληροφορία της Poison..... 27 βράδυ ως 31 Απόγευμα θα είμαι εκεί...

kuria

μια χαρά τα καταφέρατε πάλι... κανονίσατε να κατέβετε τώρα που εγώ θα λείπω... χάθηκε ο κόσμος να περιμένετε μέχρι την τρίτη που θα επιστρέψω;   :cry:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

xhmeia

ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΕ????ΑΜΑΝΝΝΝΝΝΝΝ
(καλα να περασεις)

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΟΚ ΠΑΡΕ ΤΗΛ .ΜΟΝΗ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ

Anonymous

Δεν υπάρχουν κανόνες στις συναντήσεις καλή μου Βαζελομαμά! ]

685 Επισκέπτες, 0 Χρήστες