Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 355
  • Total: 355

KaNeiS DeN LeEi S'AgApW???

Ξεκίνησε από viki, Αυγούστου 23, 2005, 10:01:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

viki

Πόσο στοιχίζει ένα σ'αγαπώ???
Έχω ρωτήσει πολλές φορές τον εαυτό μου και ποτέ δεν βρίσκω μια ικανοποιητική απάντηση!Και εγώ λέω πολύ δύσκολα σ'αγαπω...βλέπω και τους γύρω μου να δυσκολεύονται να το πούν...γιατί όμως ???

Enia

ίσως γιατί χάνει την αξία του...?

σε κάποιες περιπτώσεις, νομίζω πως το έχω πει πολύ εύκολα... ή πολύ γρήγορα...
δεν το μετανοιώνω, γιατί είναι υπέροχο συναίσθημα... (όχι μόνο το να νιώθεις το 'σ'αγαπώ' αλλά και να το μοιράζεσαι...)

όμως δημιουργείται το ερώτημα.. [size=18]και μετα!?[/size]

αν το πεις πολύ εύκολα, ενώ δεν είναι τόσο δυνατό πραγματικά, μετά τι γίνεται? μπορείς να το πάρεις πίσω?
κι αν το πεις πολύ γρήγορα και μετά γίνει ακόμα πιο δυνατό αυτό που νιώθεις, με τι λόγια θα το εκφράσεις?

:roll:

viki

Σωστό αυτό που λες Enia.Όντως χάνει την αξία του αλλά είναι μια σιγουριά σε κάθε είδους σχέση...πιστεύω!Το μετά είναι όντως και αυτό δύσκολο!Νομίζεις οτι τα έχεις ''δηλώσει'' πλέον όλα!Οτι έχεις ανοίξει τα χαρτιά σου στο τραπέζι και αυτό ίσως να είναι ένας από τους ενδοιασμούς να το πείς...! :roll:

PoiSoN_GiRL

Ενα σ' αγαπω στις μερες μας ειναι το πιο ευκολο πραγμα να ειπωθει ..
εγω θα κανω μια προσωπικη παρατηρηση που ισως αντιπροσωπευει κι αλλους απο εσας ..
Ειδικα στον διαδικτυακο χωρο η εννοια του ''σ' αγαπω'' εχει πεσει πολυ χαμηλα .. με μεγαλη ευκολια αγαπαμε και ξεαγαπαμε ..
Εξω απο τον χωρο αυτο .. ενα σ' αγαπω ερχεται στην ωρα του παντα ..
Δεν βλεπω το γιατι να μην το πεις οταν το νιωθεις .. τι πιο ομορφο απο αυτο ? Οταν επιβεβαιωνεις στον αλλον ολα εκεινα που νιωθεις !
μπορει μεν η λεξη να εχει χασει την αξια της μιας και ειναι χιλιοειπωμενη ομως το συναισθημα της αγαπης ειναι παντα τοσο δυνατο που δεν συγκρινεται !
Ειμαι κι εγω απο τους ανθρωπους που δυσκολα θα πουν σ' αγαπω σε μια σχεση .. οταν ομως το πω θα το εννοω και θα το υποστηριζω μεχρι τελους..

spellbound

Ψυχανεμισμενο δεν ειμαι?
Να πω λοιπον και εγω τη γνωμη μου..

Οχι αλλα σ'αγαπω...
αυτοι/ες στους οποιους/ες  ειπα ειλικρινα σ αγαπω σ ολη τη διαρκεια της ζωης μου, απλα δεν υπαρχουν πια. φιλοι, συγγενεις,  ο μεγαλος μου ερωτας, ο σκυλος_γιος μου.

Την  αποφευγω τη λεξη, καντεμικια...

Οσο για μενα??? Οταν μου το λενε πια φοβαμαι.. δεν ειναι αληθεια, δεν μπορει να συμβαινει, κατι κρυβεται απο πισω, ενα διεστραμμενο μυαλο, καποιο ζιγκολακι.... Νυσαφι. Βαζω ταπες και δεν την ακουω τη λεξη.

φιλικα
σπελλ

Enia

Παράθεση από: "spellbound"Οσο για μενα??? Οταν μου το λενε πια φοβαμαι.. δεν ειναι αληθεια, δεν μπορει να συμβαινει, κατι κρυβεται απο πισω, ενα διεστραμμενο μυαλο, καποιο ζιγκολακι.... Νυσαφι. Βαζω ταπες και δεν την ακουω τη λεξη.

"lol"... κι αν το έχω ζήσει...!

το πρώτο 'σ'αγαπώ' που μου είπε, το θυμάμαι... και με πληγώνει... το πρώτο 'σ'αγαπώ' που μου έγραψε το κράτησα... Κάρτα, email, sms... τα φύλαξα καλά κρυμένα... και όταν όλα είχαν τελειώσει, είτε με είχε πληγώσει είτε όχι, όταν πια είχε περάσει ο ενθουσιασμός - κι ο δικός μου κι ο δικός του... γύρισα πίσω και κοίταξα το 'σ'αγαπώ'... πόσο ψεύτικο φαινόταν... πόσο λάθος κι επιπόλαιο... μια ασήμαντη μικρή κουβέντα δίπλα σε άλλες... κι όμως τότε ήταν κάτι μεγάλο...

κι έτσι σιγά σιγά έμαθα να μην το μετράω... όταν το νιώθω το λέω, και όταν μου το λένε χαίρομαι... αλλά δεν χτίζω ξανά κανένα όνειρο - ούτε τόσο δα- γύρω από ένα...: 'σ'αγαπώ'...

el3na

egw pou fovamai na to pw ti eimai? an se pligwsei o allos meta ti ginetai? pwsmeta na ksanaparadexteis oti eisai erwtevmenos? apo proswpiki empeiria milaw. :(  dld egw eimai periergi kai kakia pou den to exw pei pote se kanena ektos apo mia fora pou mou vgike ksino....? :(

xeniaaaa

ΔΥΣΚΟΛΗ ΛΕΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΣ ....ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΔΙΣΤΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ............. ΠΟΛΥ!  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!

HORHE

σαγαπω..λεξη βαρια σαν ιστορια...
λεξη ομορφη σαν λουλουδι...
λεξη ελαφρια σαν το βαρος της πανσεληνου...τοσο βαρυ παραλληλα που δεν ζυγιζεται...
καλο να λεγεται..
αλλα παλι αν λεγοταν και συχνα ποιο το νοημα της στην αγαπη?
αγαπη κι αλλη λεξη βαρια...
ποιο το νοημα της στη ζωη?
ποιο το νοημα της σε μας,τους ανθρωπους?σε μας που νιωθουμε και αγαπαμε...
οχι δεν πρεπει να λεγεται συχνα..γνωμη μου...να λεγεται αλλα να φαινεται...να ακουγεται αλλα να νιωθεται...
σαγαπω λοιπον...γιατι σε ζω,σε νιωθω γιατι εισαι εγω κι εγω εσυ...

junkie

Εγώ το χω πει πάμπολες φορές το σ'αγαπώ(στον άντρα μου..) και πιστεύω πως έχει πάρα πολύ μεγάλια αξία γι'αυτό ας το λέμε μόνο όταν το νιώθουμε!!!Και όχι σε κάθε σχέση που κάνουμε να λέμε σ'αγαπώ γιατί δεν νομίζω να το εννοούμε..Γιατί για να αγαπήσουμε πραγματικα και ολόψυχα κάποιον χρειάζεται πολύ καιρός και να χουμε περάσει πολλά με το συγκεκριμένο άτομο και καλά και περισσότερο κακά γιατί εκεί φαίνεται αν υπάρχει "αγάπη" !!!!!!

mourmouritsas

saliara

Μπορείς άνετα να το πείς...Το θέμα είναι ποιός το εννοεί????Για το μόνο που χαίρομαι είναι για τους γονείς μου..Το βλέπω στα μάτια τους..Και μια φορά θυμάμαι που τους είχα πετύχει αγκαλιασμένους και όταν το είπε η μητέρα μυο είδα τα μάτια της..Είναι τόσο υπέροχη λέξη,αρκεί να μη τη χαραμίσεις... :wink:

saliara

Και μία διόρθωση που θα ήθελα να κάνω..Καλύτερη λέξη είναι το Σ'αγαπάω παρά το Σ'αγαπώ..Με το Σ'αγαπάω γεμίζει το στόμα σου...με το Σ'αγαπώ,είναι ακόμη μία απλή καθημερινή λέξη...(για τα δικά μου κριτήρια πάντα)! :wink:

TaKs|D|_PoLyTaRaXo

Μια για παντα   ν'αγαπας .....
Και το ιδιο να "μισεις"  ....

Ventouza

Παράθεση από: "saliara"Μπορείς άνετα να το πείς...Το θέμα είναι ποιός το εννοεί????Για το μόνο που χαίρομαι είναι για τους γονείς μου..Το βλέπω στα μάτια τους..Και μια φορά θυμάμαι που τους είχα πετύχει αγκαλιασμένους και όταν το είπε η μητέρα μυο είδα τα μάτια της..Είναι τόσο υπέροχη λέξη,αρκεί να μη τη χαραμίσεις... :wink:

Mazi sou!! Tosa polla kena "s'agapaw" ......Kalytera liga kai gemata nohma! H'estw ena....

355 Επισκέπτες, 0 Χρήστες