Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 436
  • Total: 436

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ/ΟΣ

Ξεκίνησε από xhmeia, Αυγούστου 25, 2005, 12:19:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xhmeia

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ Κ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (αν υπαρχει συγγνωμη)ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΕΝΟΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ  :D  :D  :D  :D

xhmeia

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ  ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ (καθε μανα πιστευω αλλα εγω για τα δικα μου μιλαω ) ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ .(σας εχω ζαλισει αρκετες φορες  μιλωντας γ αυτα χαχαχαχαχα)
 ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑ
ΕΚΑΝΑ Κ ΛΑΘΗ (ποιος εξαλλου να μας διδαξει πως να μαστε τελειοι γονεις?)
ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΕΩΡΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΑΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Κ ΑΥΤΑ

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ,ΠΟΥ  ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ....
ΠΕΡΑΣΕ Τ.Ε.Ι.ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ,(το κυριωτερο σχολη που ηθελε κ με  φροντιστηριο μονο τον τελευταιο μηνα πριν τις εξετασεις )ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ  (προσπαθω να προσαρμοζομαι στα δικα τους "θελω"  )

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ -ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ,ΦΙΛΟΥΣ Η ΟΧΙ  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

:bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

chriastina

μπράβο κοπέλα μου,μας ανέβασες!
μπράβο και στον Κώστα σου......και ξαναμπράβο σου για τις φιλότιμες προσπάθειες σου να αναθρέψεις σωστά τα παιδιά σου.....
κι επειδή δεν υπάρχουν σχολές για γονείς,γι αυτό το σύμπαν φροντίζει άχρηστα,στριμένα,ιδιότροπα,ιδιόρυθμα,ανυπόμονα κ.α μπακούρια,άτομα δηλ.σαν κι εμένα να μην μπλέκουμε με παιδιά!
Εγώ είμαι περήφανη για τους φίλους που έχω επιλέξει (αυτό μόνο)

Enia

Natasa, na tous xairesai kai tous duo! kalo ptuxio ;) :D (kai me me mia kalh kopela o ka8hs ;) )

gia ti eimai perhfanh...? to prwto kai megalutero pragma pou mou erxetai sto mualo, kai den 8a to sxoliasw to giati, to 8ewrw autonohto meta3u mas...:

EIMAI PERHFANH POU EIMAI ELLHNIDA!

Apostolos

Να τα χαίρεσαι τα παιδιά σου και εκείνα εσένα που τα μεγάλωσες σωστά, πράγμα σπάνιο πλέον...
Συγχαριτήρια και για τον Κώστα σου!

PoiSoN_GiRL

xhmeioula συγχαρητηρια στον Κωστα σου !
Για κατι αντιστοιχο ειμαι περηφανη κι εγω .. και εννοω φυσικα την μανουλα μου που με μεγαλωσε με απιστευτη αγαπη και ηθος και που παντα ηταν και ειναι διπλα μου οταν την χρειαζομαι. Της χρωσταω τα παντα και κυριως το οτι με εφερε στον κοσμο (με μεγαλη δυσκολια μαλιστα .. ) παρ' ολα αυτα παντα ηταν δυνατη και ποτε δεν το εβαλε κατω !
Αυτο μου το εχει μεταδωσει κι εμενα ! Οπως επισης μου εχει μαθει να ειμαι ευγενικη και καλοπροεραιτη και να στεκομαι στα ποδια μου μετα απο καθε κακοτυχια χωρις να βαζω το κεφαλι κατω .. Να ειναι παντα καλα !

xhmeia

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

ΠΟΙΣΟΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ
Κ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ  :D  :D

(καλα το φανταζεσαι  :shock:  :shock: να ειμαστε τοτε σε κανενα φορουμ -εγω σε καπη -φορουμ σιγουρα  :D  :D  :D κ να δουμε γραμμενο ειμαι περηφανη για την ποιζονομανουλα μου ????????)

ΠΣΙΤΤΤΤΤΤ στο καπη-φορουμ θελω οπωσδηποτε μαζι τον πολυτιμο λιθο μου κ οσες πιστες προσελθετε ...σπελλακι ,χριστινακι,δεσποινιω,μινορακι..........κλπ

xhmeia

Παράθεση από: "Enia"gia ti eimai perhfanh...? to prwto kai megalutero pragma pou mou erxetai sto mualo, kai den 8a to sxoliasw to giati, to 8ewrw autonohto meta3u mas...:

EIMAI PERHFANH POU EIMAI ELLHNIDA!

mpravo kardoyla moy esy isws to noiwtheis Κ  poly perissotero apo mas edw  :D

(k egw eimai yperhfanh gia to oti eimai ΕΛΛΗΝΙΔΑ)

PoiSoN_GiRL

xhmeioula μου ευχομαι λοιπον συμφωνα με την προβλεψη σου να ειμαστε σε καποιο ΚΑΠΗ και να βλεπουμε στο φορουμ τις ατακες :

Νιωθω περηφανος για την μανουλοxhmeioula μου
Νιωθω περηφανος / η για την μανουλοpoisonoula μου

χεχεχε ! κακα τα ψεμματα .. το ατιμο το κουσουρι δεν κοβεται .. με το mouse στο χερι θα αποθανω !! χαχαχαχαχα !

jasper

περήφανη μαμά-νατάσα  :D  :D  :D

επειδή έχω πάρει μια πολύ μικρή γεύση από τον αγώνα σου να μεγαλώσεις σωστά τα παλικάρια σου... λέω βέβαια μπράβο στον Κώστα αλλά θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου

[size=24]συγχαρητήρια Νατάσα!!!!!!!![/size]

όμως το μεγαλύτερο επίτευγμά σου δεν είναι η επιτυχία του Κώστα στα ΤΕΙ... είναι η φανταστική σχέση που έχεις και με τους δύο γιούς σου  ισορροπώντας ανάμεσα στο ρόλο της μάνας και της φίλης...
γιαυτή σου τη στάση (όπως και για πολλά άλλα -ξες εσύ-) σε θαυμάζω  :D

Εγώ είμαι περήφανη για την μαμά μου (σιγά την πρωτοτυπία θα μου πείτε!).  Έτσι λοιπόν πολύ γρήγορα να πω, οτι δεν είμαι περήφανη μόνο και μόνο γιατί είναι μαμά μου, αλλά θα ένιωθα το ίδιο περήφανη και ευλογημένη με όποιον τρόπο κι αν έστελνε ο θεός έναν τέτοιο άνθρωπο στο δρόμο μου.

ΥΓ. ρεζερβέ 3 θέσεις παρακαλώ στα ΚΑΠΗ... ε ρε βελονάκι που έχει να πέσει!!!!!

PoiSoN_GiRL

Mιας και μιλησαμε για ανθρωπους που ''σταλθηκαν'' στο δρομο μας .. νιωθω επισης περηφανη που στον δικο μου δρομο ''περπαταει'' ενας ξεχωριστος ανθρωπος ! Την ευχαριστω (ξερει εκεινη ποια ειναι , δεν χρειαζεται να κανω ονομαστικη αναφορα) γιατι ακομη κι οταν με μαλωνει νιωθω την αγαπη που εχει για μενα και εκεινες τις στιγμες την εκτιμω και την αγαπω ακομη περισσοτερο ! Να ειναι παντα καλα ! Με κανει παντα περηφανη με τον χαρακτηρα της, την ειλικρινεια της, το ηθος της και ολα εκεινα που απλωχερα μου χαριζει ! Την ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου και την αγαπαω ! Για ολα αυτα και για ακομη περισσοτερα .. με κανει να νιωθω οχι απλα περηφανη .. αλλα και τυχερη που βρεθηκε στον δικο μου δρομο !  :wink:

Enia

χεχε... αν μαντεύω σωστα (και σωστά μαντεύω!) κι εγώ κάτι από αυτά είχα πει και τα εννοώ.. και ξανά ευχαριστώ...

δεν είναι αστείο που οι άνθρωποι ποι εκτιμάμε περισσότερο είναι αυτοί που ξέρουν να μας βάζουν στη θέση μας? αυτοί που μας μαλώνουν. αυτοί που μας φωνάζουν. αυτοί που μας υποδυκνείουν. αυτοί που ίσως και να μας απαγορεύουν ή να μας περιορίζουν. αυτοί που 'ξέρουν τι θέλουμε' και που κάνουν για εμάς 'τα πάντα', και φυσικά πάντοτε 'για το καλό μας'...

είναι λεπτές οι ισοροπίες. κάποιοι έχουν τον τρόπο. κάποιοι μαθαίνουν γιατί το θέλουν. κάποιοι απλώς ξέρουν. σίγουρα όμως έχουν καλές προθέσεις. και πάνω απ'ολα μας αγαπάνε...

:cry:

(σε όλους εκείνους που κάποτε μου βάλαν τις φωνές γιατί με αγαπούσαν...)

tristana

"Σήμερα είναι η Ημέρα της Γυναίκας και κανείς δεν μου ευχήθηκε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. Είμαι υπερήφανος για τον αδιαμφισβήτητο ανδρισμό μου."
Τζίμης Πανούσης.

'Ασχετο, αλλά καλό.

xhmeia

bre palio kotrona moy ,bre polytime  moy li8e  m ekanes na klaio    :cry:

ai sixtirrrrrrrrrrrr    giavraki  mou :D  :D  :D  :D  :D

makari mono tetoies aities gia klamata na eixame

fmas

Είμαι περίφανος για πολλά πράγματα.... Πέραν του ότι είμαι περίφανος που είμαι Έλληνας (όσο και να με πληγώνει η χώρα μου κάπου κάπου) είμαι περίφανος για την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ στην Ολυμπιάδα και θα το ξανά 'κανα ευχαρίστως.......

436 Επισκέπτες, 0 Χρήστες