Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 216
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 321
  • Total: 321

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ/ΟΣ

Ξεκίνησε από xhmeia, Αυγούστου 25, 2005, 12:19:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Εμ... γκουχ γκουχ.....

Μετα το πενθος μου και μελετωντας διεξοδικα το συγκεκριμενο θεμα εχω να ανακοινωσω τα εξης!

Ειμαι εξαιρετικα υπερηφανη που θα μοιραστουμε τα βελονακια μας στα ΚΑΠΗ  οι Νατασσα με το πολυτιμο λιθο της, η Χριστινα , Η Δεσποινα, το Μινορακι και η Τζασπερ.... ειτε μανουλομανουλες ειτε οχι (ε ρε γλεντια που εχουμε να κανουμε.... αρκει να βρουμε και κανενα τεκνο για οφθαλμολουτρο ]

[/b]

energizer

PROUD???....TO BE AROUND?  :twisted:

...σοβαρα τωρα...για το αρχαιοελληνικο αθανατο (αν & αντικρουομενο ενιοτε! )
πνευμα!!!Για το ευρωπαικο basket ('87)που σημειωτεον το αξιζαμε & soccer-ποδοσφαιρου('04)που σταθηκαμε λιγο παραπανω τυχεροι!!!
...επισης για το γεγονος οτι ακομη δεν μ'εχω προδωσει!!!ελπιζω να συνεχισω!

:salut:

kuria

συγχαρητήρια και στους δυο σας νατάσσα μου γιατι πιστευω πως η επιτυχια του γιου σου ειναι προϊον συλλογικης προσπαθειας...
οι καθε λογης επιτυχιες πραγματικα με κανουν ευγνωμονα...
εκεινο ομως που πραγματικα με κανει περηφανη ειναι ο διαρκης αγωνας για τη διατηρηση της ανθρωπιας... και πιστεψτε με δεν ειναι μονο θεμα ιδιοσυγκρασιας το να καταφερνεις να νικας τους δικους σου δαιμονες και να φερεσαι στους αλλους ανθρωπινα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

xhmeia

a spellakiiiiiiiiii

oxi oti oti KAPH

[size=24]WWW.POUREINGERS KAPH SITE .GR[/size]
          ennoeite se polla polla xronia apo tora  :P  :P  :P  :P

Jezebell

Kuriws eimai perifani gia ti mana mou polu perifani omws kata 2 eimai gia ton eafto mou giati akoma xupnaw to prwi hwris tupseis dropi kai metanoia gia oti ehw kanei k giati ehw kopiasei polu gia osa ehw kataferei
himeia sugharitiria se olous sas matia mou mesa apo tin kardia mou

spellbound

Νατασουλινι...

οντως στη θεση σου, και περαν της πλακας, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!
Ευχομαι τα παιδια σου και το δικο μου να βρουνε το δρομο τους ωστε να μπορουν να ανταπεξελθουν.

περαν αυτου, ευχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στα παιδια ολων μας, γιατι κακα τα ψεμματα μερικοι εχουν τη τυχη με το μερος τους και αλλοι οχι.

χημεια, απο μενα ευχομαι ο,τι καλυτερο!
Εισαι παλληκαρι......

Φιλικα
Σπελλ

minoraki

:D  :D  :D  :D  :D νατασα μουυυυυυυυυ..... :salut:  :salut:  :cheers:  :cheers: μπραβο κοριτσι μου και σε σενα και στον κωστα σου.....υπερηφανες ελληνιδες μητερες, που εκτελεσαμε το καθηκον μας και φεραμε στον κοσμο τα παληκαρια μας για να υπηρετησουν την μητερα πατριδα! και μεριμνησαμε για την υπογεννητηκοτητα της ελλαδος! τωρα τι εκανε η ελλαδιτσα για μας...αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο!

εγω ειμαι υπερηφανη γιατι μετα απο τοσες και τοσες αντιξοοτητες στη ζωη μου...I still standing!

:arrow: και ψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτττττττττττττ.....και εγω στο www.poureitzers.etcetc.......μπιριμπα ξερετε?

spellbound

Μινορακι, και μπιριμπα... .και κουμ καν, και ποκα... και στριπ ποκερ  κλπ κλπ κλπ...... (κανονιστε να με βαλετε να κανω αττατσμεντς τωρα  :P  :P  :P  :P )

Who_is_who

xhmeia

gnostos ennoiteeeeeeee
k esy edo leyteraki?
eyxaristo
  [size=24]ego pali mamades kai mpampades thn exo ligo metetrepsi thn eyxi
pano ap ola thn ygeia toys kai na ta kamarosoyme opos ayta epi8ymoyn
[/size]

minoraki ennoite k sy sto neo site alla oxi akomi exoyme xronia mpre
ego den xero xartia 8a me ma8ete?k ektos apo xartia kai danteles
8a ftiaxoyme k pipinotopo e? :wink:
kala blepo na me kinigaei o kostis  poy mazeyo kosmo gia neo site
kosti ziliaaaaaaaaaaaa
esena den 8a se paroyme eisai poly mikro akomi  :bounce:  :bounce:

spellbound

χημεια, ο πιπινοτοπος επιβαλλεται!!  τουλαχιστον να χαιρονται οι οφθαλμοι μας  και ας εχουν πρεσβυωπεια   :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

xhmeia

οπωσδηποτε δυο τρια πιπινια να ειναι φυσιοθεραπευτες παρακαλω
θα εχει κ σαουνα ριλαξ κ ολα τα σχετικα το

www.poureingers kaph  site
 :wink:  :wink:  :wink:
μονο οι οφθαλμοι να χαιρονται?
κ σκασιλα μας για την πρεσβυωπεια βρε
σε βιβλιοθηκη θα ειμαστε ???????
τα χαρτια της τραπουλας εχουν μεγαλα νουμερα μην ανησυχεις

321 Επισκέπτες, 0 Χρήστες