Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 434
  • Total: 435
  • Leon

Σε ποιο φύλο ανήκει ο εγκέφαλος σας;

Ξεκίνησε από Anonymous, Αυγούστου 26, 2005, 02:42:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Στο σωστό Δόξα τω Θεώ!!!!  :lol:

PoiSoN_GiRL

ΟΜG ... ακομα κι αυτο το τεστ απροσαρμοστο με εδειξε ..
σκεφτομαι και σαν αντρας και σαν γυναικα ...

παει .. δεν την παλευω φετος ..  :shock:  :shock:

(αν αρχισω και κανω πιπι στα δεντρα με το ενα ποδι σηκωμενο σαν τα αρσενικα σκυλακια μην ανησυχησετε .. θα εχει ξυπνησει η αντρικη μου φυση ...)

Ballader

ki emena mou evgale:

We found that you think like a male and a female because you were equally good at both types of test .....

e me 6 erwthseis mwre..?

(mipws eimetha dihasmenes proswpikotites..?)

chriastina

έχω διχασμένο εγκέφαλο!
σκέφτομαο κι έτσι κι αλλιώς......είναι καλό αυτό?

Apostolos

Μια από τα ίδια
"We found that you think like a male and a female because you were equally good at both types of test "

Τι να πεις...

Anonymous

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
 You did well at tha tests that women are generally good at!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα εγώ τι είμαι; Γυναίκα; Σκέφτομαι σαν γυναίκα; ή σκέφτομαι μόνο τις γυναίκες; εεεεε;;;;;;;;;; ποιός θα μου απαντήσει;;;;;;;;;;;;;
[/color]
 :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

βρε σεις, καλό είναι να μπορεί κανείς να σκέφτεται όπως και τα δύο φύλα. έχουμε σφαιρική αντίληψη δηλαδή.
και ειδικά κάποιοι σαν εσένα κι εμένα δημητρούλι που έχουμε λόγω δουλειάς καλή αντίληψη του χώρου κλπ, ήταν δυνατό να μην τα παμε καλά?
μόνο ο ακατανόμαστος έχει πρόβλημα... ή μάλλον το πρόβλημα το έχουμε οι γυναίκες, γιατί καταλαβαίνει πως σκεφτόμαστε! το νου σας!  :twisted:

*Ενια ακονίζει το mule...

various

μυαλο φυλλο και φτερο

riaghul

μια ερμαφροδιτη κατασταση...

you think like a male and female

κατι οπως τα αγγελουδακια δηλ...
Πως τα σκεφτεστε? θυληκα ή αρσενικα?
'η οπως ο Ερμης του Πραξιτέλη...
και ανδρας και γυναικα...

Οι οντες στο ιδιο....
Ή ειμαστε νεκροι????
Ή κουβαλαμε κατι απο αρχαιοελληνικη τεχνη... :roll:  :roll:

(Μεταξυ μας .... μονο ο Ricky....κεφτεται ως αντρας...εξ'ου και το ονομα του.."αντρας, αντρακι, αντρακλας, αντρεας......"..και καταλαβαινει πως σκεφτονται οι γυναικες......)

minoraki

:?  :?  :?  :?  :?  :? δεν ανοιγει το σαιτ......

kap

emena giati me ebgale anegkefalo?????????????? :shock:

Anonymous

Giati eisai o Anty Kap,  looooooooooool
Kostakh ola kala? e xasame vre.

Argiro

ΠαράθεσηYou did well at the tests that men ar generally good at.
These are: seeing thinks in tree dimentions
being are to imagine how things rotate

Δίκιο λοιπόν έχουν όσοι λένε πως είμαι σφάλμα της φύσης...

junkie

Χμ όλα σωστά τα κανά...Αυτό τι σημαίνει τελικά ..ότι είμαι αντρογυναίκα???????????    :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

434 Επισκέπτες, 1 Χρήστης