Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 227
  • Total: 227

Προς απαντες ενδιαφερομενους.....

Ξεκίνησε από Fotis, Αυγούστου 28, 2005, 11:08:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Fotis

θελω να αφιερωσω ενα τραγουδακι στα, κατα τα αλλα καλα, παιδια που εχουν την ατυχια να διαλεγουν την χαμενη πλευρα....(λεγε με παναθηναϊκο)

Περαστικα σου, περαστικα σου....και εγω θα πιω και ενα ποτηρι στην υγεια σου........

[size=24]Παναθηναϊκος - Ολυμπιακος  0-2[/size]

Anonymous

[size=24]ΘΡΥΛΟΣ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
[/size]

Anonymous

Fotis

panathinaikos =  :shaking:

Coupe

Mporo na po oti xarhka me to apotelesma..... :lol:  :lol:
Mou aresei pou htan kai sigouroi oti tha kerdisoun....Pikra e??????
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Ypomonh filoi panathinaikoi tou xronou pali..... :wink:

Valia

Κι ένα τραγουδάκι αφιερωμένο στους ηττημένους....
ΜΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΨΕΙ..... Μην το παρακάνετε όμως και στερέψετε γιατί έχετε και συνέχεια ]

energizer

& 1 βαζελος.....
το αποτελεσμα δεν το σχολιαζω...
απαραδεκτες ποδοσφαιρικα & οι 2 ομαδες!!!
ο ολυμπιακος πιο συγκροτημενος,πιο ωριμος & πιο τυχερος στη συγκεκριμενη φαση!..με την ψυχολογια του derby καθοριστικη θα ελεγα!
...ως βαζελος ευχομουν να φαμε αλλα 3 γκολ στο τελος!!!
...οχι για κανενα αλλο λογο αλλα γιατι βαρεθηκα να βλεπω χασογκοληδες ακριβοπληρωμενους & μετεγραφικα παλτα!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο Μoris...
...αλλα για τους φιλτατους γαυρους μετα το περσινο δωρακι πρωταθληματος 1 εχω να πω...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΑΣ!!!

Υ.Γ αφιερωμενο εξαιρετικα σε οσους αυτοχαρακτηριζονται οπαδοι & οχι φιλαθλοι...σε οσους η ομαδα ειναι πανω απο το αθλημα...& τα ματια εχουν περιορισμενο βεληνεκες!!!!  :(

Anonymous

Τα γνωστά λόγια των πρασίνων ]

kitty!

energizer

ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ....να χαλασω την ζαχαρενια μου για 1 αποτελεσμα που δεν ακουμπα στο ελαχιστο την ζωη μου,δεν την τροποποιει προς καμια κατευθυνση...ευχομαι οσοι χαρηκατε να μην αποτελει υποκαταστατο ηδονης!& οσοι λυπηθηκατε να μην φερετε βαρεως το γεγονος οτι 22 ακριβοπληρωμενοι & υπερτιμημενοι "αθλητες" στην Ελλαδα του 2005 αποτελουν κοσμοιστορικο γεγονος ικανο & αξιο να θολωνει την πραγματικοτητα που ζειτε!!!
...με τετοια διαθεση εγραψα το πονημα μου!!!
ειτε 8-0 ειτε 0-8 τον ιδιο μισθο παιρνω,στις ιδιες σχεσεις αναλωνομαι...τα ιδια θα εγραφα!
...ισως απο συνηθεια (σε περιπτωση νικης)ΝΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ!
ο μονος κερδισμενος ειναι τα ΜΜΕ (κατι να γραφουν)& οι βιοποριστικα παρελκομενοι της σχετικης δημοσιοτητας!...παραγοντες,σωματεια,προεδροι κτλ
   :twisted:

Anonymous

Κι εμείς τα ίδια πέρνουμε καλέ μου άσχετα με τη νίκη.
Απο κει και πέρα τι να κάνουμε?
Αν κερδίζατε θα λέγατε κι εσείς τα δικά σας!
Θα χαιρόσασταν και θα πειράζατε τους γαύρους.
πειράζει που το γευτήκαμε πρώτοι??????

Kitty! ]ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ Η ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑ Η ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!![/size]

kuria

όχι δε θα θριαμβολογήσω...
ας μην ξεχνάμε πως πρέπει πάντα να είμαστε μεγαλόψυχοι με τους ηττημένους...
απλά θα επαναλάβω τους λατρεμένους μου στίχους:
ομάδα ομαδάρα μουυυ μεγάλη μου αγάπηηη ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μουυυ
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

freak

χμμμ.... τι σχεση εχει η πραγματικοτητα που ζουμε με το ποδοσφαιρο? δηλαδη οτι χαρα η λυπη περνεις στην ζωη σου ειναι συνυφασμενη με το αν αλλαξει η οικονομικη σου πραγματικοτητα κ οι σχεσεις σου? παθη δεν εχεις?
εγω λοιπον αυτοχαρακτηριζομαι οπαδος εκ του ρηματος ''οπαζω'' που σημαινει ακολουθω, συντροφευω. ειμαι οπαδος του Παναθηναικου απο το 1982 που πρωτοπηγα σε ηλικια 6 χρονων στο γηπεδο κ εκει που εχω ταξιδεψει εγω μαζι με τον Παναθηναικο κλπ κλπ. Απο οσο θυμαμαι κ καταλαβαινω πρωτα εγινα Παναθηναικος κ μετα οτιδηποτε αλλο (οσον αφορα εθελουσια παραδοχη κ αποδοχη ταυτοτητος κ προσδιορισμου) κ δεν ειμαι διατεθημενος να αλλαξω την ευεξια η την λυπη που νοιωθω λογω της συγκεκριμενης ομαδος με τιποτα. οσον αφορα τον αυθαιρετο αλλα κ αφελη συσχετισμο οπαδου κ προβατου το αφηνω ασχολιαστο. ας υπαρχει στο φαντασιακο του καθενος.

τωρα αναφορικα με τους υπερτιμημενους παικτες. τι σχεση εχει αυτο με το ποδοσφαιρο? τι σχεση εχει αυτο με την μπαλα? η υπερτιμηση ειναι ενα φαινομενο που υπαρχει σε ολους τους τομεις της κοινωνιας του θεαματος που ζουμε κ οχι μονο στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο. οταν τραγουδιστρια περνει εκατομυρια νυχτοκαματο, οταν δημοσιογραφος περνει εκατομυρια για μια απλη μετεγραφη σε αλλο καναλι, οταν υπαρχει αυτοκινητο που κοστιζει περισσοτερο απο ενα διαμερισμα, οταν ενα ρουχο η ενα κοσμημα κοστιζει οσο ο βασικος μισθος η παραπανω, το ποδοσφαιρο σας μαρανε? εννοειτε οτι οιαδηποτε μορφη νεοπλουτιστικου ξεπεσμου υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια θα αντικατοπτριστει κ στο ποδοσφαιρο αλλα αναρωτιεμαι κ παλι. τι σχεση εχει αυτο με την μπαλα? το οτι προεδροι ομαδων ειναι απατεωνες κ κατασκοποι που εχουν καταδικαστει απο δικαστηρια φταει η μπαλα? το γεγονος οτι οι ιδιοι απατεωνες κ κατασκοπει υπαρχουν σε ολες τις εκφανσεις της ελληνικης κοινωνιας φταιει η μπαλα? το γεγονος οτι καποιοι, κ οχι ολοι, ποδοσφαιριστες αμοιβονται υπερβολικα κ τους διακρινει μια επαρση φταει η μπαλα? δηλαδη η κοινωνια που ισχυροποιει τους συγκεκριμενους παραγοντες ειναι αμετοχη? η κοινωνια που οδηγει τους συγκεκριμενους παικτες στον ναρκισισμο δεν φερει ευθυνες? δεν ειναι η ιδια κοινωνια που αφηνει απαιδευτο το πληθος των πολιτων της, κ οχι μονο τους ποδοσφαιριστες, κ αναγαγαγει τον ανταγωνισμο αντι του συναγωνισμου σε υπερτατη αξια? οι πολιτες της που δινουν 100 ευρω το λιγοτερο το μπουκαλι για να πανε να ακουσουν μια σκυλου η ενα σκυλα σε καποια πιστα στην παραλιακη, οπου η συγκεκριμενη σκυλου κ ο συγκεκριμενος σκυλας αμοιβεται υπερβολικα για να κανει το εξοχως δυσκολο κ κοπιαστικο εργο του να τραγουδησει ειναι ανευ ευθυνων? το οτι καποιοι πεφτουν στην παγιδα της εκαστοτε εξουσιας κ αποχαυνωνονται μεσω του συγκεκριμενου αθληματος φταιει η μπαλα? η προσωπικη ευθυνη του καθενος μας αλλα κ των εξουσιαστων απο που ξεκινα? αραγες υπαρχει αλλο θεαμα/θρησκεια, η οπως αλλιως θελετε πειτε το, στον κοσμο με τοσους φανατικους πιστους? εχετε αναρωτηθει ποτε για την δυναμικη του ποδοσφαιρου? οτι απο την πιο απομακρυσμενη περιοχη του κοσμου, σε καποια στεπα της σιβηριας ισως, μεχρι την αμερικανικη μητροπολη της νεας υορκης υπαρχουν εκατομυρια αν οχι δισεκατομυρια ανθρωπων που αγαπουν κ διασκεδαζουν με το να κλωτσουν μια μπαλα? ειναι λοιπον απο τα ελαχιστα στοιχεια που μπορουν να ενωσουν παγκοσμιως τους ανθρωπους ανεξαρτητου χρωματος/θρησκειας/μορφωσης/καταγωγης, κ οχι βεβαια το μοναδικο.
ισα ισα που η μπαλα ειναι κ απο τα μοναδικα πεδια αλληλεπιδρασης κ ανθρωπινων σχεσεων οπου μπορει να συμμετασχει κ να τα καταφερει ο οποιοσδηποτε... απο τον γιο αλγερινων μεταναστων Ζινταν, τον Πελε που εκλεβε μικρος για να ζησει, τον Μαραντονα που δεν ειχε ουτε τα ελαχιστα προς το ζην... μεχρι τους οπαδους στην κερκιδα (κ διαχωριζω το οπαδος απο το επαγγελματιας φιλαθλος η αλλιως υπαλληλος) κ τις δραστικες παρεμβολες τους. για να μην αναφερθω στις κοινωνικες προεκτασεις παρα πολλων ομαδων. ειναι τυχαιο οτι η αμερικη, η μοναδικη υπερδυναμη αυτην την στιγμη στον κοσμο, δεν προταγωνιστει στο συγκεκριμενο αθλημα κ προταγωνιστει η Βραζιλια, ευρωπαικες χωρες με πολλους αφρικανους μεταναστες στις συνθεσεις των εθνικων τους ομαδων η η υπερχρεωμενη Αργεντινη? ασε δε που υπερτιμημενοι ειναι ελαχιστοι ποδοσφαιριστες, οι μεγαλοι αστερες που εχουν συμβολαια με χορηγους. τι σχεση εχει λοιπον αυτος ο επαγγελματισμος με την μπαλα? στην τελικη σε οποιον δεν αρεσει το ποδοσφαιρο γιατι το παρακολουθει? απλα κ μονο για να το λοιδορησει?
Αλλο η μπαλα κ αλλο η σαπιλα μιας κοινωνιας. Δεν την αναπαραγει η μπαλα, ουτε την δημιουργει. Απλα την καθρεπτιζει. Ξεσηκωθειτε λοιπον εναντια της κ οχι εναντια του ποδοσφαιρου.

Συντροφικα.
Ειναι επικινδυνος ο ερωτας με το τρυφυλι.

(υγ. δεν αποτελει μομφη για καποιον. απλα πηρα αφορμη απο ενα σχολιο κ το εγραψα γιατι εχω κουραστει απο τετοιου ειδους συμπεριφορες).

energizer

χμ...οπαδος=προβατο δεν το ανεφερα αλλα 1 & το τοποθετησες ετσι ας το αφησουμε στην κριση & ουχι στο φαντασιακο εκαστου!...οσο για τη μπαλα χαιρομαι που συνομιλω με βαζελο αλλα θα δηλωσω 1α φιλαθλος & καθ'εξην παναθηναικος!...η μπαλα ειναι 1 sport με εναλλαγες γρηγορες συναισθηματων-ισσοροπιων & η τυχη εχει μεγιστο ρολο στην εκβαση του...
προσωπικα δεν το θεωρω βασιλια των sport αλλα προβεβλημενο εκφραστη της ματαιοδοξιας της μεσο(& κατω)αστικης ταξης!...οσο φιλτατε για τις U.S.A. το soccer δεν βρισκεται ουτε 3ο στις προτιμησεις!
 Ναι σιγουρα δεν φταιει η μπαλλα για το καταντιο της Ελληνικης κοινωνιας αλλα ο μεσος γαυρος θωρει τον Κοκκαλη ως μεσσια(!) ΕΛΕΟΣ...αληθεια εχουν αναλογιστει ολοι αυτοι οι οπαδοι τι οπλο αποτελουν στα χερια του καθε Γουλανδρη,Κοσκωτα,Κοκκαλη;..η πολιτεια δεν οφειλει να ελεγχει οσους καλως/κακως γινονται πατερουληδες & χειραγωγουν 1 τεραστιο τμημα ανθρωπινου δυναμικου(& βεβαιως νεους κυριοτατα);
..φιλτατε στα πλαισια του αυτοπροσδιορισμου δικαιολογεις αυτο το χαλι μαυρο που βλεπουμε στις κερκιδες;
..(θα)πηγαινεις(νες) στο γηπεδο με τα παιδια σου;
..θα ανοιγες εμπορικο καταστημα διπλα απο 1 "καυτη" εδρα;
...& τελος(αγνοω την προσωπικη σου σχεση με το τοπι) ειναι ωραιο θεαμα αυτο που βλεπουμε;
Y.Γ
Επι προσωπικου...εκανες αναφορα στις σχεσεις & στα οικονομικα!...αγνοω την εικονα που μεταδιδω αλλα οσο ρηχο & αν ακουγεται 2 πραγματα κανουν τον κοσμο να γυριζει(μικροαστικο αλλα τι να κανω δεν γεννηθηκα γιος Βαρδινογιαννη!)

very sorry to realize how material is this world & pleasure is the prize!
:twisted:

freak

δεν ειπα οτι τον τοποθετησες εσυ energiser τον συσχετισμο οπαδου κ προβατου. απλα πηρα αφορμη απο το σχολιο σου για να γραψω κατι γενικο σχετικα με την μπαλα.
συμφωνω στο οτι το πληθος ευκολα μπορει να χειραγωγηθει, οχι μονο στα γηπεδα αλλα παντου.
το παιδι μου θα το πηγαινα γηπεδο, εν γνωση των κινδυνων, κ θα το προσεχα σαν τα ματια μου για να μην παθει το παραμικρο. με αυτην την λογικη ουτε σε αυτοκινητο να το βαλω γιατι τα τροχαια αριθμουν περισσοτερους νεκρους απο οτι τα γηπεδα, κ ουτε στρατιωτη θα το εκανα για να μην συμμετεχει σε κανενος τον πολεμο (θα το εκανα λεω...πολυ εγωιστης διαβαζομαι). αν ανοιγα μαγαζι διπλα σε καυτη εδρα θα φροντιζα να εχει σιδεριες γυρω γυρω μην μου το σπασουν. αλλα κ παλι δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει ο καθε καφρος με το ποδοσφαιρο...η μηπως η βια ειναι αποκλειστικα φαινομενο που απανταται στα γηπεδα?
για το συσχετισμο μεσοαστικης ταξης κ ποδοσφαιρο επετρεψε μου να διαφωνησω. καταρχην δηλωνω αστος λογω του οτι κατοικω στο αστυ. τωρα για μεσοαστος δεν ξερω...μικροαστος ισως. η μπαλα ειναι κατεξοχην εκφραστης των λαικων στρωματων. απλα τυγχανει να γινεται ερμαιο της εκαστοτε εξουσιας στην προσπαθεια χειραγωγησης/αποχαυνωσης του πληθους.
γιατι ο μεσος γαυρος θεωρει αληθεια ως θεο του τον κοκκαλη? ισως γιατι αναμορφωσε την ομαδα του...απο την στιγμη που αυτο οδηγει σε αλλα ορια λατριας τοτε εμπιπτει σε ορια υπαλληλικης σχεσης κ ψυχωσης. αλλα κ παλι για την ελειψη στοιχιωδους κατανοησης δεν φταιει η μπαλα αλλα το διανοητικο επιπεδο του καθενος. εκει βρισκουν πατημα οι καθε λογης παραγοντες κ το παιζουν καποιοι, ''μουρες'' κοινοβαρβαριστι. αλλωστε αν ο καθε πρακτορακος η θειος η οτιδηποτε κρινοταν τοτε θα ηταν ισως κ φυλακη αντι για προεδρος κ σημαντικη φιγουρα της δηθεν αστικης νομεκλατουρας. οφειλει λοιπον η κοινωνια να ελεγχει οπως λες, αλλα δεν το πρατει. αλλα κ παλι αδυνατω να δω τι σχεση εχει αυτο με την μπαλα... αυτο ειναι μια ταση της κοινωνιας απεναντι σε ατομα που μεσορανουν παντου, στις δημοσιες προμηθειες, στα ΜΜΕ, κ τωρα κ στον αθλητισμο... αλλου ειναι η γαγραινα λοιπον.
τωρα για το χαλι των κερκιδων τι να σου πω... δικαιολογω ενα φανατισμο με την ομαδα. αλλωστε θεωρω τον φιλαθλο/οπαδο ως 12 παικτη. δεν δικαιολογω τις ακροτητες (βλεπε προπυλακισμους αντιπαλων οπαδων η παικτων η κ παραγοντων) οσο κ αν δικαιολογηται απο τις συμπεριφορες τους. αληθεια οταν παικτης του ολυμπιακου πλησιαζει την κερκιδα που βρισκομαι κραδαινωντας τους γενητικους του αδενες κ εξστομιζοντας καποια γαλλικα πως πρεπει να αντιδρασω? να φανω ανωτερος η να του απαντησω με τον ιδιο τροπο? κλινω προς το δευτερο, αν θελω να τον κανω να καταλαβει κατι...
για το θεαμα που λες συμφωνω πως ειναι μετριο, αν οχι χαλια.

τελος δεν θεωρω οτι 2 πραγματα κανουν τον κοσμο να γυριζει.. αλλωστε το δευτερο, ανθρωπινες σχεσεις, ειναι πολυ γενικο κ καλυπτει πληθος αλλων δραστηριοτητων. ουτε το θεωρω μικροαστικο αυτο που λες. μικροαστικη θεωρω την υπερβολη του οτι δεν γεννηθηκες βαρδινογιαννης, ουτε κ εγω, για να σε απασχολουν κ αλλα θεματα περα των χρηματων.

συντροφικα.

227 Επισκέπτες, 0 Χρήστες