Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 292
  • Total: 293
  • Leon

Το chat forum του παπιου!Εδω στα εξοχας ειναι ωραια!χαχαχα

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 29, 2005, 11:51:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

τον οδοντιατρο μου...αλλα λεει και αλλα κανει και αμα δει με τις μλκιες που κανει χρημα,σφυρα μου!(ακομα με ποναει η εξαγωγη!βαρεθικα να περνω μεσουλιντ!να εχω αποστημα στο ουλο  και αυτος μου εκανε εξαγωγη!Μου ελεγε,οτι η μονη λυση ειναι να σου βγαλω το δοντι....που να ξερα και εγω,οτι κανονικα επρεπε να μου δωσει αντιβιοση! :evil: Δευτερα μου το εβγαλε και Τριτη δεν πηγα στην δουλεια απο τον αφορητο πονο!(τουμπες εκανα στο κρεβατι απο τον πονο)και εχθες ειχαμε show στο ιατριο του!(χρονια ειχα να πλακωσω ανθρωπο στις μαπες :evil:  :evil: )στο τελος μου ζητησε συγγνωμη!τι να το κανω!!!ακομα ποναω!και ειναι οτι χειροτερο να σε ποναει το δοντι :evil:  :evil:

bousoulitsas

Αστα φιλε σα καταλαβαινω και εγω τα ισια περναω με τα δοντια μου αυτες τις μερες ακομα και τωρα ποναωωωωωωωωω :(  :(  :(

papi

παλι καλα που εχω και εσενα μικρε και με καταλαβενεις...νασαι καλα :twisted:

apol

τα παπια πανε οδοντιατρο...........τι μαθαινω εδω μεσα............

papi

ολα εδω μεσα τα μαθενουμε τελικα! :lol:

bousoulitsas

papi

ναι ναι ολα τα βλεπω γι αυτο ειμαι μεσα στην θαλασσα του α33 :twisted:  :twisted:

bousoulitsas

Mην πνιγεις προσεχε χαχαχαχαχα αντε καληνυχταααα απο μενα φιλεεε και περαστικαααα :cry:

papi

επισεις μικρε μου φιλε(ερε τι τραβαμε με τα δοντια :evil:  :evil: )

strange

περαστικούλια papiiii κουράγιο με τον οδοντογιατρό...

papi

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυ strange να΄σαι καλααα

papi

Παπι (απανταω στον εαυτο μου)εκανα την ενχειριση εχθες το βραδυ και πετυχε!41 ραματα στην εκτομη ακρορριζιου του κυνοδοντα στην πανω γναθο!Εχω ενα μαγουλο σαν μπαλονι...για φιλημα ειναι! :oops:  :cry:

Εκει να δεις τροχους γκρρρρνβββββββββζζζζζζζζζζζζζζζζζζ και δωστου κοψιμο στα ουλα!!!(αυτο μου θυμιζει παρασκευη και 13 :P )

junkie

αχ  μην λες τέτοια....Περαστικούλια!!!!  Και να ξεπρηστείς σύντομα....

papi

ευχαριστω πολυ Μαρακι μου να’σαι καλα...θελει συνεχεια παγο στο σημειο εκει πανω(με βλεπω με πηρετο στο τελος)μπουχουυυυυυυυυυ :cry:  :roll:

junkie

Έλα λε συ..τόσο χάλια....πώπω σε λυπάμαι γιατί ξέρω τι πόνο έχει το δόντι και γενικά εκεί στην γνάθο.....   Πίνε παυσίπονα τι να κάνεις...

292 Επισκέπτες, 1 Χρήστης