Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 292
  • Total: 293
  • Leon

Το chat forum του παπιου!Εδω στα εξοχας ειναι ωραια!χαχαχα

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 29, 2005, 11:51:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

bousoulitsas

Ekana praktikh alla tha katsw mexri telos toy xronoy.

papi

ελα να σου κανω πρακτικη στην ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ! :lol:

TetiQ

papaki....to papaki akoma paei sta e3oxas..akoma na guriseis sthn polh....

Egw pali pou menw sta proastua...8ewroume stas e3oxas.... :shock:

papi

λες;αρα και εγω που μενω στα προαστια ειμαι στα εξοχας!ΕΞΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΑΞΙΟΣ!ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ!ΑΞΕΧΕΣΕΣ! :oops:

Σε λιγο θα παω στο παλιο Ψυχικο να κανω κανα Ψυχικο :twisted:

bousoulitsas

Εγω που ειμαι και βουνισιος τι να πω διπλα στο βουνο μενω

lol

selene

Παράθεση από: "bousoulitsas"Εγω τελειωσα τις σπουδες τελειωσα και πρακτικη και τωρα συνεχιζω για λιγο ακομα στην εφορια

ΕΦΟΡΙΑ!!!!!!!!!Καλά λεφτά, αλλά πολύ κατιναριό κ ξύσιμο!!!Οι περισσότεροι καθόλου εξυπηρετικοί!!!!!!!!Πώς άντεξες;Ελπίζω να ήταν η εξαίρεση του κανόνα η ΔΟΥ που είσαι!!!!!!

selene

Παράθεση από: "papi"γμτ αργησα να μπω και εχασα την Γιαννα :(

Μικρε στην εφορια ε?αχα!και τι κανεις εκει???

Εδώ είμαι Μπιλάκο!!!Δεν με έχασες!!Απλά μπαίνω ώρες που δεν μπαίνεις!! ]

papi

Γιαννουκοοοοοοοοοοοοο μουυυυυυυυ επεσα για λιγο για υπνο!(τι ωραιο πραγμα να κοιμασε μετα απο την δουλεια :roll: )

bousoulitsas

Παράθεση από: "selene"
Παράθεση από: "bousoulitsas"Εγω τελειωσα τις σπουδες τελειωσα και πρακτικη και τωρα συνεχιζω για λιγο ακομα στην εφορια

ΕΦΟΡΙΑ!!!!!!!!!Καλά λεφτά, αλλά πολύ κατιναριό κ ξύσιμο!!!Οι περισσότεροι καθόλου εξυπηρετικοί!!!!!!!!Πώς άντεξες;Ελπίζω να ήταν η εξαίρεση του κανόνα η ΔΟΥ που είσαι!!!!!!

Δεν ειμαι μονιμος βρε σελενε μου απλα θα κατσω κανα μηνα ακομαμετα την πρακτικη μακαρι να καθομουν
ου εξυπηρετικοτατοι ολοι χαχααχαχα

Argiro

:twisted:  Αχχχχχχχχ... μη μου μιλάτε για εφορία και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, κάτι παθαίνω... βγάζω σπυράκια. Από τις αρχές του Σεπτέμβρη τρέχω στην Κ΄ Εφορία Αθηνών, στην ΙΔ΄ Εφορία Αθηνών, στο ΤΕΒΕ Ιλίου, στο ΤΕΒΕ Αμπελοκήπων και μόλις πριν μια βδομάδα ξεμπέρδεψα. Όσο για την Εφορία Αμαρουσίου, ξεμπέρδεψα σε τρεις μέρες, γιατί ξύπνησα και έβαλα το λογιστή να τρέχει...

papi

α ωραια περνας και εσυ!χαχαχα για θεωρηση βιβλιων πας? :P

Argiro

Για θεώρηση βιβλίων πήγε ο λογιστής. Μέχρι να φτάσω όμως μέχρι εκεί, αγανάκτησα... Δύο μήνες τρέχω, μου έβγαλαν το λάδι...

papi

θυμαμε πριν 4 ή 5 χρονια πηγαιναμε στην ΦΑΕΕ Αθηνων απο τις 3 τα μεσανυχτα για να παρουμε το λεγομενο καταραμενο χαρτακι(για την σειρα μας)...τι πικρα και αυτη!και κατι υπαλληλοι...για κλωτσες...τα ζωα μου αργα.
Καλυτερα ειναι να πεις ειμαι νεος στην δουλεια και να στα φτιαξουν ολα,παρα να τα ξερεις...την εβαψες!Οταν τους ελεγα ειμαι νεος δεν ξερω τι να κανω,μου τα φτιαχνανε ολα και μου τα υπογραφανε!
Μετα αν γινεις ο θαμωνας τις ΦΑΕΕ,τα αφηνεις τα χαρτια και πας την αλλη μερα και τα περνεις και παντα με ΕΥΓΕΝΕΙΑ!
καλημερα ΣΑΣ...το ΣΑΣ μετραει πολυ στις δημοσιες υπηρεσιες...τους δινεις την εμφαση οτι ειναι ΔΙΑΣΗΜΟΙ! :lol: ΜΑΛΙΣΤΑ!ΑΜΕΣΩΣ!Ετσι και το παιξεις μαγκας εκει,την γαμ....!

papi

τι ωραια που νιοθο μετα απο κατι μπουνιες που εριξα!!(ο καίμενος)νιοθο χαρουμενος!χαχαχα :lol: (παει ζουλαθηκα) :twisted:  :twisted:

bousoulitsas

Ρε παπι ποιον εδειρες παλι? χαχαχαχα

292 Επισκέπτες, 1 Χρήστης