Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 250
  • Total: 250

Πρόταση για την επόμενη συνάντηση...

Ξεκίνησε από Eley8eros, Αυγούστου 31, 2005, 12:33:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Θα πάμε κατευθείαν στη δουλειά μετά; ]

Enia

spellbound

Παράθεση από: "papi"
Παράθεση από: "spellbound"αχ... οπου και να πατε, να περασετε καλα βρε ψυχες μου
Σμουτς

αααα θα ερθεις και εσυ!αλλιος δεν παω!!!!

αχ βρε παπιε μου, δεν ειναι οτι δεν θα παω ουτως η αλλως, απλα το Σεπτεμβριο με περιμενουν ενας σκασμος ταξιδια στο εξωτερικο λογω δουλειας!!! Να πας και να με..... ενημερωσεις    :wink:   Ξερεις που,  στα διασπαρτα ντε  :D  :D  :D  :D  :D  :D    Αν ειμαι εδω φυσικα και θα παρευρεθω  ... μακια σου

Eley8eros

Τελικά θα πέσουν τίποτα προτάσεις για μαγαζια για τις 26? Η θα ψάχνουμε τελευταία στιγμή??? Ε????Ε????Ε??? :evil:  :evil:  :evil:  :pirat:  :bigsmurf:

Anonymous

Δε θα ήταν καλύτερα να το κάναμε Σάββατο;
Χαρούλα μου καταλαβαίνω αλλά μετά πως θα πάμε στη δουλειά; ]

aiollus

Να πω και εγω την ταπηνη μου γνωμη καλητερα σαββατο!!!!

Enia

Λοιπόν, προτείνω:

εφόσον η Χαρουλίτα μας έχει έκπληξη και θέλει να βρεθούμε στις 26, ας μην της χαλάσουμε το χατήρι. Ας πάμε κάπου για καφέ ή κανα ποτάκι (τα κλασσικά) και ας έρθουν όσοι μπορούν (εγώ μπορώ! :P). Δεν υπάρχει λόγος να το ματαιώσουμε. Αλλά αν είναι για μαγαζάκι με ζωντανή μουσική, ε ναι, καλύτερα Σάββατο, να μπορούμε να μαζευτούμε όλοι. Συμφωνείτε!?
(Στην τελική ας πάμε και δύο φορές! Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! ;))

Το ένα Σάββατο είναι 24 Σεπτ. και το επόμενο 1η Οκτ. (αν και ένα από τα δύο πσκ λέω να την κάνω εκτός αθηνών, αλλά θα το δούμε...)

See_Me

Εγώ απλά το είπα για να συνδιάσω μια ξεχωριστή μέρα για μένα, με σας...τώρα αν θέλετε να το κάνετε το Σάββατο...τι να σας πω ]

Eley8eros

Εγώ είμαι μέσα... Δευτέρα...

vicky_lav

Συμφωνώ με την gavrina... καλυτερα δεν ειναι ή παρασκευή ή σάββατο;

Anonymous

Χαρούλα μου,
όπως τό είπε η Λιλού μας είναι καλά ]

Enia

Εγώ πάλι θα είμαι σε διακοπές! μακάρι να μου προτείνετε κάθε μέρα να βγούμε!
Σιμιδάκι, προτεινε εσύ ότι θες και σε βολεύει, πες κάτι που έχεις δοκιμάσει. αλήθεια, μπας και υπάρχει τπτ καλό από τα μέρη μας!? αν όχι Γαλάτσι, κάπου πρς τα πάνω. εγώ έχω χάσει κάθε επαφή οπότε δεν ξέρω να προτείνω, αλλά να, μπορεί να είναι και μια καλή ευκαιρία για οσους γκρίνιαζαν πως όλο νότια κανονίζονται οι συναντήσεις!

pingo

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ]

Eley8eros

Αν γίνει σάββατο ίσως δεν μπορώ... λόγω δουλειάς (όχι πως ενδιαφέρει... αλλά...)

See_Me

Επειδή έχω αρχίσει και φορτώνω....σε όχι θετική κατάσταση....αποσύρω όποια πρόταση για ημερομηνία,μέρος,σχεδιασμό γενικά είχα κάνει...ή είχα αφήσει να αιωρείται.
Εντάξει, γούσταρα επειδή θα γιόρταζα τη δευτέρα με μερικούς φίλους μου εκτός τσατ, να έχω και εσάς, αλλά εφόσον μου τα πρήξατε...μα δε μπορώ, μα το ένα, μα το άλλο....Τέρμα !! Θέλετε συνάντηση , κάντε την...δε θέλετε πάλι προβλημά σας...

Δε θα κάτσω εγώ να βολέψω το προγραμμά μου με το πότε βολεύει τον καθένα ξεχωριστά.

Όπως καταλάβατε, ναι γράφω με αρκετά αιχμηρό τρόπο, αλλά έτσι μου βγήκε.

* ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ *

250 Επισκέπτες, 0 Χρήστες