Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 622
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 239
  • Total: 239

Πρόταση για την επόμενη συνάντηση...

Ξεκίνησε από Eley8eros, Αυγούστου 31, 2005, 12:33:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eley8eros

Τι να πω ο ερμος για να επανελθω και σε άλλο θέμα του φόρουμ... μια συνάντηση πρότεινα και την μαμησαμε....

Anonymous

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να εκνευριζόμαστε.
Εξάλλου για να μπεί το σχετικό ποστ, έγινε για να δούμε πόσοι θα μπορέσουμε να πάμε (αυτό κατάλαβα εγώ) απο κει και πέρα αν κάποιος λέει πως δεν μπορεί, αυτό δε σημαίνει πως αν εσύ Χαρά μου το κανονίσεις για Δευτέρα δεν θα έρθουν όλοι.
Απλά λέμε αυτό που μπορούμε ο καθένας.
Εγώ μπορώ Δευτέρα όχι σε κέντρο και ξενύχτι μέχρι το πρωί γιατί δυστυχώς έχω πρόβλημα με την δουλειά μου. ]

Valia

Αν το κανονίσετε Δευτέρα ίσως μπορέσω κι εγώ να έρθω... αναμένω το που και πότε τελικά...

aiollus

Αν ειμαι ευπροσδεχτος και εγω μπορω και Δευτερα και Σαββατο χωρις να εχω προβλημα ωρας!!!

Eley8eros

Όλοι οι καλοί χωράμε αδερφέ... Αρκεί κάποτε να συμφωνήσουμε.

See_Me

Εγώ λέω, αν θέλετε κι εσείς, τη Δευτέρα ] Αστρολάβο [/u](Μαρίνου Αντίπα, Νέο Ηράκλειο)...ή αν έχει καλό καιρό να πάμε παραλιακά...όποιος ξέρει κανένα ωραίο μέρος πάνω στη θάλασσα με χαλαρή ή όχι μουσικούλα ας μου προτείνει για να το κανονίσουμε .  

[size=18]
(Φώτη εσύ που ξέρεις από μαγαζιά κάνε κάτι βρε χαμένεεεεεεεεεεεεεε)[/size]

See_Me

Γωγουλίνινινινινινινιι...........απλά τα ψιλοπήρα με την όλη κατάσταση...και γι αυτό το Post βγήκε λίγο επιθετικό....Θα ήθελα να κρατήσω τη Δευτέρα σα μέρα, άλλωστε κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει....ούτε να ξενυχτίσει...Βέβαια αν θυμάσαι και από άλλες συναντήσεις, π.χ Τετάρτες...για καφέ ξεκινούσαν και τελειώνανε πολύυυυυυυυυυυυυυ αργάααααααααααααα.

anyway, ας βρούμε μια λύση σύντομα, για να ενημερωθεί ο κόσμος και να αποφασίσει τι θα κάνει ]

xhmeia

"""""""""den tha katso na volepso ego to programma moy me to ti voleyei ton kathena ?????"""""""""

kala kanis k eisai eilikrinis k katalaveno h giorti xexoristi gia sena alla.......
pirazi na mai k ego ?
pirazi poy den m aresei ayto to stilaki katholoy ?k sigkekrimena h parapano protasi ?

Anonymous

Χαρά μου,
μίλησα για ξενύχτι επειδή συζητούσαμε για ρεμπετάδικο και τέτοια.
Για κέντρο θα πρέπει να μαζευτούμε πολύ αργά και να τελειώσουμε το πρωί.
Από αυτό και μόνο είπα καλύτερα Σάββατο. Απο κεί και πέρα ας γίνει όποτε θες, σίγουρα είναι μια ξεχωριστή για σένα μέρα και σίγουρα δεν είναι στις προθέσεις μας / μου να στην χαλάσουμε ]

KiSSeS

kala vre toses meres to suzhtate??????

peite wra kai meros kai opoios mporei erxete..... etsi pou to pate kata to 2007 to kovw....

ante ante viasteiteeeeeee!!!!!

:tongue:

SmoutS!

Eley8eros

kissoulini ημερα έχουμε πει για τις 26 του μήνα.. Μαγαζί αν θέλεις πρότεινε....

239 Επισκέπτες, 0 Χρήστες