Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,410
  • Online ever: 2,373 (Αυγούστου 19, 2025, 02:18:11 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 531
  • Total: 531

Ποιο ειναι το αγαπημενο χομπi-hobby σας?

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 31, 2005, 08:33:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Bijoux

πι πι το παπι!! :P

ΥΣ βλεπω το δουλευεις καλα το κουότε :P

junkie

Το hobby μου είναι η αγιογραφία κυρίως και η ζωραφική σε μουσαμά με λάδια..

vicky_lav

Παράθεση από: "papi"
Παράθεση από: "vicky_lav" Tα λουλούδια μου ...

πολυ ωραια!!αν επιτρεπετε τι λουλουδια εχετε; ]
Πολλά... εχω βασιλικούς, ροδοδεντρα, ωραια φυλλά κατι αναριχωμενα (μην με ρωτησεις πως λεγονται χωνακια ειναι λευκα, ροζ και κίτρινα),νυχτολουλουδο, γεράνια, χρυσανθεμα, και κατι αλλα παράξενα... μου αρέσουν τα παραξενα...

energizer

basket, football, φιλοσοφικου τυπου αναζητήσεις...

:idea:

spellbound

Δηλαδη τα μπουμκουκια μο :cry:  :cry: υ δεν εχουν αξια???  :cry:  :cry:

minoraki

Παράθεση από: "minoraki"χορος-μουσικη-διαβασμα-τα λουλουδια της βεραντας μου-ο ερμης μου.....

ωραια ενδιαφεροντα εχετε και εσεις.Τι διαβαζετε αν επιτρεπετε,μαλλον τι σας αρεσει πιο πολυ ]
:D  :D  :D παπακι μου διαβαζω οτιδηποτε πεσει στα χερια μου.....εφημεριδες-περιοδικα-βιβλια-κλπκλπ....μεχρι και μικυ μαους! φιλια πολλα!

papi

Παράθεση από: "Bijoux"πι πι το παπι!! :P

ΥΣ βλεπω το δουλευεις καλα το κουότε :P

εμ καλυτερο  δεν ειναι ετσι καλη μου?Εγραψα αυτο το θεμα και προσπαθω να απανταω σε ολους(αγαπη προς τους συνανθρωπους μας!) :)

papi

Παράθεση από: "junkie"Το hobby μου είναι η αγιογραφία κυρίως και η ζωραφική σε μουσαμά με λάδια..

πολυ ομορφο χομπι!σε τι διαστασεις ζωγραφιζεις συνηθως?

papi

Παράθεση από: "vicky_lav"

Πολλά... εχω βασιλικούς, ροδοδεντρα, ωραια φυλλά κατι αναριχωμενα (μην με ρωτησεις πως λεγονται χωνακια ειναι λευκα, ροζ και κίτρινα),νυχτολουλουδο, γεράνια, χρυσανθεμα, και κατι αλλα παράξενα... μου αρέσουν τα παραξενα...

πολυ ομορφα Βικουλα.τα ιδια εχω και εγω...εχω μεγαλη αγαπη οτι εχει σχεση με τα κηπευτικα.Ειχα και εγω αυτα τα χωνακια αλλα τωρα το καλοκαιρι πανε η μελισσες και τα τρωνε και μαρενοντε ]

papi

Παράθεση από: "energizer"basket, football, φιλοσοφικου τυπου αναζητήσεις...

:idea:

μπραβο καλε μου ανθρωπε!Σε φιλοσοφικου τυπου τι εννοεις,οπως? ]

papi

Παράθεση από: "spellbound"Δηλαδη τα μπουμκουκια μο :cry:  :cry: υ δεν εχουν αξια???  :cry:  :cry:

εσυ μπουμπυκακι εισαι απο μονη σου γλυκεια μου! ]

papi

Παράθεση από: "minoraki"
Παράθεση από: "minoraki"χορος-μουσικη-διαβασμα-τα λουλουδια της βεραντας μου-ο ερμης μου.....

ωραια ενδιαφεροντα εχετε και εσεις.Τι διαβαζετε αν επιτρεπετε,μαλλον τι σας αρεσει πιο πολυ ]
:D  :D  :D παπακι μου διαβαζω οτιδηποτε πεσει στα χερια μου.....εφημεριδες-περιοδικα-βιβλια-κλπκλπ....μεχρι και μικυ μαους! φιλια πολλα!

αχ τελεια!!να σου δωσο και τα δικα μου περιοδικα ]

tristana

Και πάνω που ήθελα να ρωτήσω πώς κάνουμε κουότ.
Τώρα δεν θα μου πει κανείς! ΧΕΧΕΧΕΧΕ! :P

vicky_lav

Παράθεση από: "vicky_lav"

πολυ ομορφα Βικουλα.τα ιδια εχω και εγω...εχω μεγαλη αγαπη οτι εχει σχεση με τα κηπευτικα.Ειχα και εγω αυτα τα χωνακια αλλα τωρα το καλοκαιρι πανε η μελισσες και τα τρωνε και μαρενοντε ]
Εδώ στην Αθήνα... στο καυσαέριο... που να τολμήσουν να έρθουν οι μέλισσες... χαχαχα!!!

Anonymous

Ο ύπνος πιάνεται σαν χόμπυ? ]

531 Επισκέπτες, 0 Χρήστες