Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 584
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 565
  • Total: 565

Ποιο ειναι το αγαπημενο χομπi-hobby σας?

Ξεκίνησε από papi, Αυγούστου 31, 2005, 08:33:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kathreftis

ama  pianete  o  ipnos  8a  pianete  kai  i  pina  pou  einai  to  diko  mou  xompi   :P  :P  :P

papi

αρα και αυτο χομπι ειναι gavrina!

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

papi

Παράθεση από: "vicky_lav"
Παράθεση από: "papi"
Παράθεση από: "vicky_lav"
Παράθεση από: "papi"
Παράθεση από: "vicky_lav" Tα λουλούδια μου ...

πολυ ωραια!!αν επιτρεπετε τι λουλουδια εχετε; ]
Πολλά... εχω βασιλικούς, ροδοδεντρα, ωραια φυλλά κατι αναριχωμενα (μην με ρωτησεις πως λεγονται χωνακια ειναι λευκα, ροζ και κίτρινα),νυχτολουλουδο, γεράνια, χρυσανθεμα, και κατι αλλα παράξενα... μου αρέσουν τα παραξενα...

πολυ ομορφα Βικουλα.τα ιδια εχω και εγω...εχω μεγαλη αγαπη οτι εχει σχεση με τα κηπευτικα.Ειχα και εγω αυτα τα χωνακια αλλα τωρα το καλοκαιρι πανε η μελισσες και τα τρωνε και μαρενοντε ]
Εδώ στην Αθήνα... στο καυσαέριο... που να τολμήσουν να έρθουν οι μέλισσες... χαχαχα!!!

ναι ειναι και αυτο!ρε τι τραβαμε  :lol:

vicky_lav

τι τραβαμε και δεν το μαρτυραμε παπί μου...

papi

ναι Βικουλα μου τρεχα γυρευε και νικολοκαρτερι.....

boing boing boing boing

vicky_lav

Ετσι...
Εσυ σε ποια περιοχή έχεις τον κήπο σου;

papi

Anonymous

Παράθεση από: "papi"αρα και αυτο χομπι ειναι gavrina!

Αυτό δεν είναι χόμπυ αλλά πολυτέλεια  ]

viki

Εμένα μου αρέσει πολύ να παίρνω το αμάξι και να πηγαίνω βόλτες έξω από τη Αθήνα...να τρέχω με ωραία μουσικούλα!Δεν ξέρω κατα πόσο χόμπι θα το λέγατε αλλά εμένα είναι το μόνο που με χαλαρώνει...(αρκεί να μήν έχω άνθρωπο μέσα στο αμάξι...δεν του δίνω καμία σημασία 8) )[/i]

papi

Παράθεση από: "gavrina"
Παράθεση από: "papi"αρα και αυτο χομπι ειναι gavrina!

Αυτό δεν είναι χόμπυ αλλά πολυτέλεια  ]

ναι ειναι και οταν την θελουμε δεν την εχουμε! :cry:

papi

Παράθεση από: "viki"Εμένα μου αρέσει πολύ να παίρνω το αμάξι και να πηγαίνω βόλτες έξω από τη Αθήνα...να τρέχω με ωραία μουσικούλα!Δεν ξέρω κατα πόσο χόμπι θα το λέγατε αλλά εμένα είναι το μόνο που με χαλαρώνει...(αρκεί να μήν έχω άνθρωπο μέσα στο αμάξι...δεν του δίνω καμία σημασία 8) )[/i]

χομπι ειναι και αυτο και βαζεις τερμα τα ηχεια το "τρελλη καρδια" της Παπαριζου και ξεδινεις...σε χαλαρωνει η  μουσικη και η βολτα. ]http://img.pathfinder.gr/clubs/files/55726/7.gif[/img]

μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ

energizer

papi...μαλλον δεν γραφεις στα θεματα περι φιλοσοφιας....
αν θελεις να σου εξηγησω πιο απλοικα την προσεγγιση μου....επικοινωνια με σκοπο την αναζητηση/ευρεση της αληθειας/νομοτελειας κατα την ταπεινη & υποκειμενικη ,φυσικοτατα, αντιληψη μου!!!!

:D

papi

Οπως το παρει κανεις.Δημοκρατια εχουμε.

energizer

& η δημοκρατια σχετικη ειναι...
& να το παρεις καποια στιγμη τ'αφηνεις...
...ειναι ομως σιγουρα αξιον αναλυσης το ν'ασχολεισαι χομπιστικα με τους αλλους....

8)

papi

Ωραια επιθεση κανεις και δεν ξερω το γιατι.
Καλο ειναι να κανεις την ερωτηση οποια ερωτηση ειναι αυτη και να απαντας στον καθενα οπως θα απαντουσες αν ησουν εξω.Αυτο κανω εγω μου αρεσει να μιλαω σε ολους ειτε ειναι γνωστοι ειτε ειναι αγνωστοι.Για μερικους ειναι λαθος αυτο αλλα για αλλους σωστο που δεν αψηφουμε  τον λογο τους.

565 Επισκέπτες, 0 Χρήστες