Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 242
  • Total: 242

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ CYBERSEX?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 01, 2005, 01:33:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Δεν σου λένε γιατί ... "Είσαι νινί ακόμα..." (δις) :lol:

Sotis

και  ποτε  θα  μαθω  και  εγω.......?καλε  που ειμαι  νινι... και μικλο....παιζακι.... :D   :D

Bijoux

Παράθεση από: "Sotinolka"και  ποτε  θα  μαθω  και  εγω.......?καλε  που ειμαι  νινι... και μικλο....παιζακι.... :D   :D

θελεις να κανεις πλιτς;;; :P

Sotis

τι ειναι  το  πλιτς....... :roll:  :roll:  :roll:

papi

αααααα ετσι ειναι το cybersex??? :lol:

papi

χμ δεν θα μαθω ποτε για αυτο το κουμπαροσεξ! :evil:

Nikos28

Απ' ότι έχω ακούσει, μια διαδικτυακή έκδοση του αυνανισμού...

Ειλικρινά, αναρωτιέμαι τι του βρίσκουν όσοι το κάνουν! Χωρίς να έχω και κάτι προσωπικό εναντίον τους...

celica

--------------------------------------------------------------------------------
'Ωστε παπαδοπαίδι; Εκείνο το "Σκύψε, Ευλογημένη", ας πούμε εσύ δεν το ξεύρεις. 'Αλαλα τα χείλη των ασεβών!

(Και διαφωνώ ότι ο Μαμαλάκης δεν εμπνέει! 'Εχει χιούμορ και πάθος γι'αυτό που κάνει. Επίσης είναι "μαξιλαράτος"! Μην τολμήσει κανείς
να με πει διαστροφικιά,

αφου εισαι γιατι να μη σε πουνε????????????????
και που σαι δεν ειναι κακο
χαχαχαχαχα
αν εσυ εισαι παπαδοπαιδι εγω γενηθηκα χτες  
και οπως ξερει και η τρις ΑΠΑΞΕΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

syber sex mean  φαντασια θεληση και απελπισια
 αν δεν εισαι φαντασμενος  δεν μορεις να το κανεις
αν δεν θελεις επισης
και αν δεν εισαι απελπισμενος δεν το χρειαζεσααι

καλα χριστουγεναααααααααα σε ολουυυυυυςςςςςςςςςςςςς

sonia

Παράθεση από: "Nikos28"Απ' ότι έχω ακούσει, μια διαδικτυακή έκδοση του αυνανισμού...

Ειλικρινά, αναρωτιέμαι τι του βρίσκουν όσοι το κάνουν! Χωρίς να έχω και κάτι προσωπικό εναντίον τους...

ma monos sou apadas....o anthrwpos giati aunanizetai????

papi

αχ ειμαι απελπισμενος....

SoFiA24

Γιατί αυνανίζεται ο άνθρωπος ?

Η αυτοϊκανοποίηση είναι μια υγιής και θεμελιώδης διαδικασία για την ψυχοσεξουαλική εξέλιξη, ακόμα κι όταν διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο γίνεται. Αρχίζουμε να αυνανιζόμαστε πριν ακόμα μάθουμε να μιλάμε ή να περπατάμε. Γάλλοι ερευνητές έχουν κινηματογραφήσει αρσενικό έμβρυο 24 εβδομάδων να επιδίδεται σε ορογενετικό αυνανισμό. Στην εφηβεία ο αυνανισμός αποτελεί εξάσκηση μέσω της οποίας προετοιμαζόμαστε για τις μελλοντικές σεξουαλικές μας σχέσεις. Το ξέρατε οτι οι γυναίκες που αυτοϊκανοποιούνται κατά τη διάρκεια της εφηβείας έχουν πιο
συχνούς συζυγικούς οργασμούς από τις υπόλοιπες ;
[/color]

Γιατί οι ενήλικοι, παρότι έχουν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις, καταφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση;  Γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γνωστοί ψυχολόγοι έχουν πει πως  άνθρωποι με επιτυχημένες σχέσεις βρίσκουν στον αυνανισμό μια άλλη μορφή απόλαυσης. Ακόμα και παντρεμένοι των δύο φύλων παραδέχονται ότι αυνανίζονται.

Καλό θα ήταν,λοιπόν, να διαχωρίζουμε τις περιπτώσεις στις οποίες η αυτοϊκανοποίηση αντικαθιστά τη σεξουαλική δραστηριότητα με το σύντροφο κι εκείνες, αντίθετα, που τη συμπληρώνει.Ασφαλώς η πιο ώριμη και ικανοποιητική σεξουαλικότητα υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα που βιώνουν μια συγκινησιακή συμφωνία, αφού μόνο έτσι μπορούν να δοκιμάζουν και να εκφράζουν μεταξύ τους συναισθήματα όπως η τρυφερότητα. Όποιος την αντικαθιστά με την αυτοϊκανοποίηση κλείνεται
στον εαυτό του και αρνείται το σύντροφό του. Οι αιτίες αυτής της απομόνωσης είναι πολλές ]Το όποιο πιθανό πρόβλημα του ατόμου επέρχεται ανάλογα με τη συχνότητα, τη διάρκεια και την ένταση του φαινομένου. [/u]Όταν δηλαδή ο αυνανισμός εμποδίζει με κάποιο φανερό και συγκεκριμένο τρόπο τις καθημερινές δραστηριότητες και τότε μιλάμε για ψυχαναγκαστικό αυνανισμό, ο οποίος αποτελεί πρόβλημα.

Η αυτοϊκανοποίηση δεν βλάπτει κανέναν, παρά μόνο όσους έχουν ηθικούς κώδικες που τον καταδικάζουν. Άλλωστε είναι
ένας ιδανικός τρόπος σεξουαλικής αυτογνωσίας. Δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να προκαλεί ενοχές ή ντροπή. Ο αυνανισμός μπορεί να οδηγήσει σε έντονους οργασμούς και να γεννήσει αισθήματα σεξουαλικής ασφάλειας και αυτοεκτίμησης. Πάνω από όλα, δεν πρέπει να πιστεύει κανείς ότι όποιος αυνανίζεται είναι ανικανοποίητος σεξουαλικά από τον ερωτικό του σύντροφο.

sonia

mathamai loipon kai giati aunanizetai o anthrwpos... exw omws akomh mia aporia ..giati oi perissoteres gynaikes den paradexode pws aunanizode???

kuria

ειναι αυτο που λεει κι ο λαος με την παναρχαια σοφια του... "μην εχεις νυχια να ξυστεις και περιμενε να σε ξυσουν αλλοι... "

ποιος αλλος μπορει να στο κανει καλυτερα απο οτι εσυ σε σενα...     :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

:roll:  :roll: που εισαστε χριστοδουλε-λουκά-παπατσακαλε και ολοι οι δασκαλοι της "χριστιανικης ηθικης" μας να διαβασουν αυτα που γραφουμε στο φορουμ.....ο αφορισμος μας θα πηγαινε συννεφο..... :D  :D  :D

SoFiA24

Παράθεση από: "sonia"mathamai loipon kai giati aunanizetai o anthrwpos... exw omws akomh mia aporia ..giati oi perissoteres gynaikes den paradexode pws aunanizode???

Γιατί πολύ απλά θεωρείται ένα τεράστιο TABOO (όχι το παιχνίδι) κι η πλειοψηφία πιστεύει πως θα θεωρηθούν στην καλύτερη των περιπτώσεων περίεργες κι ανικανοποίητες όπως προείπα άλλωστε...

242 Επισκέπτες, 0 Χρήστες