Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 245
  • Total: 245

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ CYBERSEX?

Ξεκίνησε από papi, Σεπτεμβρίου 01, 2005, 01:33:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

ΠαράθεσηΑΛΗΘΕΙΑ το ακουω χρονια αυτο αλλα δεν ξερω τι ειναι! :shock:

και αν ξερετε πεστε πως γινεται πανω κατω για να καταλαβω και ισος ειναι και αλλοι που δεν ξερουν! :lol: εχει σχεση με την μαγειρικη? :lol:  

Jezebell

egw..metaxu mas..ehw akousei fimes oti einai paraisthisiogono futo

viki

Lol papaki...to cyber sex apo oso 3erw einai sex mesw chat!Pws leme sex mesw thlefwnou,kapws etsi...

Anonymous

nai mono pou to plhktrologio tha prepei na einai se zelatina mesa mhn piasoume kanena paidi ainte more  lol

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

olive

παντεσπανι μ ειδικη ..συνταγη...!!!

kuria

δηλαδη olive μου ειναι κατι που κανεις βλεποντας το μαμαλακη; μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

olive

...οχι ειναι κατι που κανεις και ...γλυφεις..τα δαχτυλα σου...χαχαχαχα
(να ξεκουραστουν...!!!!)

minoraki

Παράθεση από: "kuria"δηλαδη olive μου ειναι κατι που κανεις βλεποντας το μαμαλακη; μπλιαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D  :D  :D μπουμπου μου....συναναμεταξυ μας τωρα....ο μαμαλακης κανει και ΤΙΣ συνταγες.....ασχετο τωρα εαν δεν μας εμπνεει η φατσα του!

papi

αμαν!και αυτο διαστροφικο ειναι!!!Εγω ειμαι ανθρωπος της Εκκλησιας..δεν ξερω απ’αυτα! :P  :P

tristana

'Ωστε παπαδοπαίδι; Εκείνο το "Σκύψε, Ευλογημένη", ας πούμε εσύ δεν το ξεύρεις. 'Αλαλα τα χείλη των ασεβών!

(Και διαφωνώ ότι ο Μαμαλάκης δεν εμπνέει! 'Εχει χιούμορ και πάθος γι'αυτό που κάνει. Επίσης είναι "μαξιλαράτος"! Μην τολμήσει κανείς
να με πει διαστροφικιά, ΟΚ;)  :twisted:

kuria

οχι tristanaki μου δεν εισαι διαστροφικη... μια ευαισθητη ψυχουλα εισαι  συ... οχι σαν εμας τους ανωμαλους ...     :P

tristana

Κυρία, χεχχεχεχεχεχχεχεχεχεχχεχεχεχχε! (Νομίζω, δηλαδή!)

:twisted:  :P  :oops:  Και άλλα ιμότικονς που δεν προλαβαίνω τώρα!

ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΡΟΥΛΖ και ας με δουλεύετε!

Evitaki

Παράθεση από: "papi"αμαν!και αυτο διαστροφικο ειναι!!!Εγω ειμαι ανθρωπος της Εκκλησιας..δεν ξερω απ’αυτα! :P  :P

χμμμμμμ ωχ αυτοι ειναι που ξερουν τα περισσοτερα :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Sotis

Παράθεση από: "papi"
ΠαράθεσηΑΛΗΘΕΙΑ το ακουω χρονια αυτο αλλα δεν ξερω τι ειναι! :shock:

και αν ξερετε πεστε πως γινεται πανω κατω για να καταλαβω και ισος ειναι και αλλοι που δεν ξερουν! :lol: εχει σχεση με την μαγειρικη? :lol:  
καλα θα  μου  πειτε  και   εμενα  να  μαθω  τι ειναι  που λετε δε το ξερο... :wink:  :wink:

245 Επισκέπτες, 0 Χρήστες