Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 268
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 242
  • Total: 242

την τυχη μου μεσα...

Ξεκίνησε από kuria, Σεπτεμβρίου 01, 2005, 03:03:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

ποιο ειναι αυτο που αν σου συνεβαινε θα σε εκανε να νιωσεις πραγματικα τυχερος-η;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

minoraki

:twisted:  :twisted:  :twisted: αν αποδημουσαν εις κυριον ορισμενοι που μου κανουν την ζωη μου, οχι απλως δυσκολη, αλλα πατινι.... :twisted:  :twisted:  :twisted:

spellbound

σορρυ, αλλα καθ οτι τελειως πεζη ως γυναικα...

ενα ξεγυρισμενο τζοκερ δεν θα με χαλουσε καθολου  :twisted:

papi

να ειμαι καλα στην υγεια μου

Sotis

εχω  μεγαλη  γκατεμια.....λεμε  στα  παντα.....ατυχος πολυ...

Evitaki

junkie

Κάποια στιγμή που νιωσα τυχερή είναι όταν πήρα το LOWER  στα αγγλικά παρόλο που δεν είχα διαβάσει καθόλου την δεύτερα φορά.....και αυτό γιατί την πρώτη φορά που με κόψανε είχα διαβάσει τέλεια και δεν το πήρα..... :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

αχμμμ .. να το πω ή να κρατησω το στομα μου κλειστο ??
θα επανελθω .. !!

*PoiSoN_GiRL κρατα σιωπη ιχθυος !!

:silent:  :sonstige:

Enia

Πες το βρε ζουζουνίνι, μη το κρατάς και σκάσεις!

Εβιτάκι μου, στο εύχομαι από καρδιάς!!

Εγώ πότε θα γίνω μάναααα!!???
Όχι μόνο τύχη θα ήταν ένα παιδί, αλλά ευλογία πραγματική...

Τύχη θα ήταν αν ο πατέρας του παιδιού μου μου βγει ψηλός, μελαχρινός, γεροδεμένος, κούκλος, ευκατάστατος, μορφωμένος και με φιλοδοξίες, εννοείται ελληνάρας, και εννοείται και να με λατρεύει...  :roll:

minoraki

:D  :D  :D  :D ψιιιιιιιιιιιιιιιττττττττττττ.....λιλουκοοοοοοοοοο......κυκλοφορουν τετοιοι αντρες μπουμπουκα μου? γιατι εγω δεν τους εχω προσεξει? εεεεεε? γιατιιιιιιιιι?????
υ.γ. πλακα κανω! σου ευχομαι να τον βρεις.....και συντομα μαλιστα! ξεχασες ομως το θεληματικο πιγουνι του βρε φιλεναδα....και το δασυτριχο στηθος του! (πολλα αρλεκιν εχω διαβασει στη ζωη μου....νομιζω)!

:arrow: και εβιτακι και σε σενα ευχομαι να αποκτησεις ενα μωρο οσο γινεται πιο γρηγορα!

kuria

καραμελενια μου... τους αντρες τους διαλεγουμε γι αυτο και τους παιδευουμε...    :wink:

kuria

l Y k O s

Παράθεση από: "kuria"ποιο ειναι αυτο που αν σου συνεβαινε θα σε εκανε να νιωσεις πραγματικα τυχερος-η;
Αν περνούσα μια υπέροχη νύχτα μαζί σου σε ταβέρνα με άπειρα παϊδάκια τριγύρω μας και ..... ότι ήθελε προκύψει .

χεχεχεχεχεχχεε !!!!!!!!!!

Nikos28

Αν οι συγκυρίες και οι συναστρίες με βοηθούσαν έτσι ωστε να προσφέρω μια σημαντική υπηρεσία στους ανθρώπους.

riaghul

Νικο...άσε τις συναστριες στην ακρη....γιατι δεν συνομωτούν πάντα..
κάνε κάτι εσύ... :)

αν μπορώ να συνεχίζω την αναζητησή μου και καταφέρνω να εξελίσσομαι
για να μπορω να προσφέρω και στο σύνολο

242 Επισκέπτες, 0 Χρήστες